English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2018
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
- Det er mye som avgjøres
Skrevet av Thomas Karlsen, 9. august 2017, 07:16

Tore Reginiussen gjør seg klar for å kjempe på tre fronter utover august.- Formen er bra. Jeg trente og var med for fullt nå, og ting kjennes bra ut. Den fysiske formen er bra. Jeg har fått trent godt sjøl om jeg har vært ute, så det meste begynner å nærme seg å være på stell igjen, forteller Reginiussen.

Sjøl om midtstopperen altså er friskmeldt etter lårskaden mot Celtic i Glasgow, står han likevel etter all sannsynlighet over cupkampen mot Jerv i kveld.

- Jeg tror kanskje det er litt for tidlig å gå ut i full kamp. Jeg har ikke trent så mye ennå. Men jeg begynner å nærme meg å være klar for full guffe, så det er ikke langt unna, kommenterer hovedpersonen smått hemmelighetsfullt.

- Men da er du i hvert fall med til Molde på lørdag?

- Det kan jeg slå fast ganske så sikkert at jeg kommer til å være. Det er en kamp jeg gleder meg til. Det blir artig, fullt trykk og forhåpentligvis tre poeng.

- Det er ei viktig uke med bortekamper mot Jerv og Molde.

- Ja, det er det. Det er mye viktige kamper framover både denne uka og de neste par ukene. Det er mye som kan avgjøres både i cup, eliteserie og i Europa. Så vi er nødt til å være på vårt beste de neste to-tre ukene og prøve å få med oss så mange gode resultater som mulig.

- Det er klart at det blir tøffe kamper. Særlig Ajax blir absolutt en fin utfordring. Vi skal gjøre vårt beste, og jeg tror vi kan skape litt trøbbel for dem òg.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «- Det er mye som avgjøres» i forumet! Diskutér «- Det er mye som avgjøres» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2018 RBKweb