English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2018
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
Celtic - Rosenborg 0-0
Skrevet av Thomas Myren, 26. juli 2017, 22:44

RBK gjennomførte en solid bortekamp, og har alle muligheter foran returoppgjøret om ei uke.


Foto: Thomas Karlsen, Karlsen Foto

- Viser at vi fortsatt kan ha noe i Champions League å gjøre
- Jeg får en liten ryggsekk
- Celtic har trøbbel borte i Europa
- Handler om å angripe med kløkt
Bilder fra Celtic - Rosenborg


GLASGOW (rbkweb.no): - Jeg syns vi har de klart største målsjansene. Det er noen sjanser som er mulige å sette, men det ender 0-0 og da lever returoppgjøret i beste velgående, slo Kåre Ingebrigtsen fast.

Celtic manglet spissene Moussa Dembélé og Leigh Griffiths, og var rett og slett ganske tannløse. 1. omgang ble veldig jevnspilt.

- Jeg følte at vi ganske fort fikk respekt. Vi spilte av presset deres etter ti minutter. Da de kom ut og virkelig skulle kjøre over oss, var vi rolige nok til å spille av presset og spille oss framover. Jeg tror at de tidlig fikk respekt for at hvis de heiv alt framover, så kunne de få trøbbel, kommenterte Ingebrigtsen.

Etter pause begynte Rosenborg å skape sjanser. Vegar Eggen Hedenstad skrudde nesten i mål et frispark fra spiss vinkel, før Mike Jensen regisserte den største muligheten: Milan Jevtovic ga ballen videre til Yann-Erik de Lanlay, som skjøt like over fra seks meter etter å ha blitt delvis presset av Mikael Lustig.

- Jeg tar et touch, men så føler jeg at det kommer noen kjapt på meg. Så jeg vil avslutte så fort som mulig. Det er det som gjør at ballen går to centimeter over tverrliggeren. Jeg får en liten ryggsekk. Sånn er det, konstaterte de Lanlay.

Nicklas Bendtner fikk deretter ikke noe dreis på et skudd fra skrått hold. Så sviktet begge danskene på en strålende mulighet: Pasninga fra Jensen ble en sprettball, som Bendtner regelrett bommet på.

- Jeg trodde Mike skulle spille ballen litt langsommere og litt mer rett på. Den kom litt til venstre, så jeg fikk ikke ordentlig treff på den. Ballen kunne ha vært bedre, og jeg kunne ha truffet bedre. Det var utrolig ergelig, syntes Bendtner.

Innimellom hadde Celtic hatt sin første og eneste ordentlige sjanse, da James Forrest skjøt utenfor lengste stolpe. Skottene var ellers avvæpnet.

- Vi er veldig solide, og alle gjør jobben. Vi er kompakte og vanskelig å trenge gjennom. De kommer seg litt ut på sidene, men det de slår av innlegg har vi kontroll på. De ønsket heller ikke å slå all verdens av innlegg. Så det ble fort at de spilte tilbake, forklarte Tore Reginiussen, som sjøl måtte gi seg halvveis ut i 2. omgang med det som kan være en strekk i høyrelåret.

Heldigvis ble ikke savnet av stopperkjempen så stort fordi Anders Konradsen på sentral midtbane spilte sin beste kamp for Rosenborg.

- I dag var han ordentlig vaktmester. Hvis det var noen ganger de klarte å spille gjennom oss, så skulle han stoppe dem. Hvis de kom forbi i rommet mellom back og stopper, så var Anders der. Anders gjør en formidabel match, skrøt Ingebrigtsen.

Vinneren av returmøtet i Trondheim om ei uke er sikret gruppespill i en av e-cupene. Taperen får en ny sjanse i siste runde av kvalifiseringa til euiropaligaen.

PS! Pål André Helland var fortsatt ute med lyskestrekk.

Kampfakta

Celtic0-0ROSENBORG

Onsrdag 26. juli 2017 20:45 (19:45 lokal tid)
Champions League 3. kvalifiseringsrunde, Celtic Park, Glasgow
49 172 tilskuere og vist på celticfc.tv

Rosenborg [4-3-3]
André Hansen - Vegar Eggen Hedenstad, Tore Reginiussen (Johan Lædre Bjørdal 65), Jørgen Skjelvik, Birger Meling - Mike Jensen , Anders Konradsen, Fredrik Midtsjø - Milan Jevtovic (Elba Rashani 79), Nicklas Bendtner, Yann-Erik de Lanlay (Matthias Vilhjalmsson 80)

Gult kort RBK: Matthias Vilhjalmsson

Ubenyttet reserve: Arild Østbø, Jacob Rasmussen, Alex Gersbach og Marius Lundemo


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «Celtic - Rosenborg 0-0» i forumet! Diskutér «Celtic - Rosenborg 0-0» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2018 RBKweb