English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2020
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
- Handler om å angripe med kløkt
Skrevet av Thomas Karlsen, 28. juli 2017, 12:39

André Hansen fikk en overraskende stille kveld på arbeid i Glasgow. Han mener likevel at Rosenborg må være litt tålmodige når avgjørelsen faller mot Celtic.GLASGOW (rbkweb.no): - Hvem som er favoritter, er opp til ekspertene å avgjøre. Men vi har en veldig god mulighet, smiler Hansen foran returkampen.

- Vi får prøve å få til den samme kvaliteten som vi hadde her på Lerkendal til uka. Vi er hjemme og selvfølgelig skal vi ut og angripe, men det handler om å gjøre med kløkt. Vi kan ikke gå mann av huse og tro at vi skal score fem på Celtic om ei uke.

- Men vi viser at vi kan hamle opp med dem. Så får vi gjøre alt for å få ut en like god prestasjon til neste uke.

- Vi skal forberede oss godt. Vi har ei uke uten kamp hjemme i ligaen, og det passer perfekt nå. Da får vi restituert godt og trent på det som vi trenger å trene på til onsdag.


Foto: Thomas Karlsen, Karlsen Foto

- Hvordan oppsummerer du 0-0 i Glasgow?

- Vi skulle gjerne hatt det bortemålet - det var fryktelig nære på slutten. Totalt sett skal vi ikke si oss misfornøyde med 0-0, men uten å være for Rosenborg-patriotisk er det liten tvil om at det er vi som skaper de største målsjansene. Celtic har mest ball, men vi er nær å få det målet som vi ønsker.

- Fikk Celtic egentlig skapt særlig trykk?

- De fikk trykket oss lenger ned på banen enn det vi kanskje ønsker, men når vi har ti eller elleve mann bak ballen, så vet vi at det skal veldig mye til for at de scorer mål. Et av delmålene i kampen var å ri av det første kvarteret. Vi regnet med at de kom til å gå ut i hundre og få med seg fansen, men totalt sett gjennomfører vi en veldig flott kamp. Vi mangler som sagt bortemålet - da hadde det vært perfekt, men hadde vi kunnet ta 0-0 før vi kom hit, hadde jeg vært fornøyd.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «- Handler om å angripe med kløkt» i forumet! Diskutér «- Handler om å angripe med kløkt» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2020 RBKweb