English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2018
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
- Vi lar dem få kommandoen
Skrevet av Thomas Karlsen og Thomas Myren, 13. juli 2017, 00:32

Rosenborg skulle nekte Dundalk å ta tak i begynnelsen av kampen, men mislyktes helt.DUNDALK (rbkweb.no): - Vi vet at når vi kommer bort hit - uansett om det er Skottland, Irland eller Nord-Irland - så er det full guffe, trykk fra tribunene og voldsomt engasjement hos spillerne. Det må vi ikke bli overrasket over. Det vet vi, for det har vi vært med på før, innrømmer Tore Reginiussen.

Likevel var det nettopp dette som skjedde da David McMillan stanget inn 1-0 etter 18 minutter.

- Vi kommer litt skeivt ut. Vi lar dem få kommandoen, vinne for mange dueller og få for mye initiativ. Også scorer de det første målet, konstaterer Reginiussen.

- Det er klart at da er vi nødt til å ta oss litt i nakken, og det gjør vi heldigvis. Vi får et mål før pause og uavgjort med oss herfra. Det får vi si er greit.


Foto: Thomas Karlsen, Karlsen Foto

- Kan du fortelle om målet?

- Det er et korridorfrispark som ramler rett ned. Det er mest sannsynlig at det er et selvmål - at han sparker ballen inn. Vi er begge to på ballen, og det er litt klabb og babb. Men den gikk heldigvis inn, og det kan bli et viktig mål.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «- Vi lar dem få kommandoen» i forumet! Diskutér «- Vi lar dem få kommandoen» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2018 RBKweb