English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2019
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
Rosenborg - Brann 2-1
Skrevet av Thomas Myren, 7. mai 2017, 21:53

Igjen mistet RBK sin tidlige ledelse, for så å vinne på herlig vis.


Foto: Thomas Karlsen, Karlsen Foto

- Sto i midtsirkelen og tøyet
- Beste kampen vi har spilt i år
- Veldig gøy for min del
Frykter Helland er ute i flere uker
Bilder fra Rosenborg - Brann


- Vi er veldig vanskelige å ta! Det viser vi i dag igjen. Kanskje ikke alt vi gjør er tipp-topp og så bra som vi ønsker det skal være, men vinnermentaliteten er der. Den har vi i alle ledd i det her laget, og det blir utslagsgivende nok en gang, smilte Anders Konradsen.

Milan Jevtovic sonet sin første av to kamper etter utvisninga på mandag, men fraværet til venstrevingen hindret ikke tidlig ledelse slik som mot nettopp Sarpsborg, Viking og Molde:

Piotr Leciejewski kastet ballen rett i rompa på Gilli Rolantsson. Pål Andre Helland var påpasselig frampå og lobbet i åpent mål fra 20 meter!

Nicklas Bendtner fulgte med et lurt volleyskudd, men Leciejewski revansjerte seg med flott redning. Så mislyktes Konradsen med å presse et skudd under tverrligger etter en corner. Mushaga Bakenga rundet av en svært god periode med å finte seg fri og skyte utenfor.

- Vi følger den planen vi har blitt enige om til punkt og prikke de første 30 minuttene. Da er vi gode, syns jeg. Vi kom i bølger framover og skapte sjanser. Vi kunne fort ha ledet med mer mål, kommenterte Konradsen.

- Så dabbet det litt av mot slutten av omgangen. I 2. omgang har vi fortsatt litt å jobbe med. Vi blir litt passive og slipper lag litt for lett inn i kampene.

Muligens forsvant litt av rytmen fordi Helland måtte gi seg med trolig lyskestrekk. Tidlig etter pause misbrukte Fredrik Midtsjø en enorm sjanse, da han blåste et innlegg over mål fra ni meter. Så tok Brann over:

Bismark Acosta sendte et frispark over mål, før han trampet på høyreleggen til André Hansen. Konsekvensen var at Rosenborg-keeperen måtte gi seg og sy flere sting.

Arild Østbø fikk dermed sin seriedebut, og fikk en hektisk start: Et fint hodestøt fra Vito Wormgoor på frispark ble annullert for offside på Acosta. Så dro Rolantsson seg innover fra venstre og klinket ballen inn ved lengste stolpe etter 79 minutter.

Rosenborg ga heldigvis ikke opp, og to minutter på overtid kom seiersmålet: Birger Meling slo inn og Matthias Vilhjalmsson headet tilbake. Omtrent fra straffemerket skjøt Konradsen i mål med yttersida av venstrefoten.

- Jeg tenkte bare på å få den ballen mellom stengene, for det var et veldig godt "läge". Det gikk heldigvis bra! smilte matchvinneren.

Fordi både Sarpsborg og Stabæk måtte nøye seg med uavgjort på bortebane økte serieledelsen til seks poeng etter bare sju spilte kamper.

Kampfakta

ROSENBORG2-1Brann
Pål André Helland 8
Anders Konradsen 90
Gilli Rolantsson 79

Søndag 7. mai 2017 20:00
Eliteserien, Lerkendal stadion
17 020 tilskuere og vist på TVNorge

Rosenborg [4-3-3]
André Hansen (Arild Østbø 60) - Vegar Eggen Hedenstad, Tore Reginiussen, Jørgen Skjelvik, Birger Meling - Mike Jensen, Anders Konradsen, Fredrik Midtsjø - Pål André Helland (Matthias Viljalmsson 41), Nicklas Bendtner, Mushaga Bakenga

Gult kort RBK: Nicklas Bendtner

Ubenyttet reserve: Erlend Reitan, Johan Lædre Bjørdal, Jacob Rasmussen, Alex Gersbach og Marius Lundemo


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «Rosenborg - Brann 2-1» i forumet! Diskutér «Rosenborg - Brann 2-1» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2019 RBKweb