English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2018
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
- Sto i midtsirkelen og tøyet
Skrevet av Thomas Myren, 8. mai 2017, 00:07

Anders Konradsen var usikker på om han maktet å være med framover på angrepet som sikret overtidsseieren mot Brann.


Foto: Thomas Karlsen, Karlsen Foto

- Jeg står i midtsirkelen og tøyer på ei krampe før jeg ser at ballen går ut til Birger, som svinger inn mot Mush. Da var det bare å gampe inn og satse på at den datt ned i føttene mine. Og det gjorde den etter en god stuss fra Matti. Det var fantastisk godt å se den i nota, smiler Konradsen til rbkweb.no.

- Hvor sikker var du på å score?

- Jeg skal ikke si at jeg var sikker. Jeg tenkte bare på å få den ballen mellom stengene, for det var et veldig godt "läge". Det gikk heldigvis bra!

- Overtidsscoring med yttersida av venstrefoten mot Brann i klokka 20-kamp på en søndag - det er nydelig!


Foto: Thomas Karlsen, Karlsen Foto

- Hvordan var det å spille indreløper i 2. omgang?

- Det var egentlig OK. Det er litt omstilling å bytte posisjon i løpet av kampen, og for å være ærlig trives jeg egentlig best et hakk lengre ned for tida.

- Hva skjedde egentlig på oppvarminga?

- Helland flerret ankelen under første involvering på oppvarminga, så jeg måtte inn og bandasjeres. Men det gikk fint.- Dere fikk en kjempestart på kampen med tidlig mål igjen.

- Vi følger den planen vi har blitt enige om til punkt og prikke de første 30 minuttene. Da er vi gode, syns jeg. Vi kom i bølger framover og skapte sjanser. Vi kunne fort ha ledet med mer mål.

- Så dabbet det litt av mot slutten av omgangen. I 2. omgang har vi fortsatt litt å jobbe med. Vi blir litt passive og slipper lag litt for lett inn i kampene. Det skal vi fortsette å jobbe med.

- Hva tenkte dere da Brann utlignet?

- Først og fremst at det var synd - rett og slett. De har ikke så mye sjanser før det. Det lugget også litt i vårt offensive spill, og vi slipper dem litt inn i kampen, men vi har god kontroll på dem. Etter at de scoret, vet vi at skal få flere sjanser før det er over.

- Dere har allerede luke på seks poeng. Blir dere vanskelige å ta igjen?

- Vi er veldig vanskelige å ta! Det viser vi i dag igjen. Kanskje ikke alt vi gjør er tipp-topp og så bra som vi ønsker det skal være, men vinnermentaliteten er der. Den har vi i alle ledd i det her laget, og det blir utslagsgivende nok en gang.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «- Sto i midtsirkelen og tøyet» i forumet! Diskutér «- Sto i midtsirkelen og tøyet» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2018 RBKweb