English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2018
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
Strindheim - Rosenborg 0-2
Skrevet av Thomas Myren, 26. april 2017, 19:50

Heller ikke i norgesmesterskapet sprudlet RBK.


Foto: Thomas Karlsen, Karlsen Foto

- Sluttproduktet er ennå ikke der
- Ikke bare å kjøre over om man ikke er "på"
- Jeg må ikke være så ydmyk


- Vi møtte et hardtarbeidende lag. Vi snakket om at vi skulle ha tempo på ball, masse innlegg og folk i boks. Det syns jeg at vi klarte i de første 25 minuttene. I 2. omgang ble det mye småspill. Det ble for lite innlegg og for lite kaos foran mål, konstaterte Erik Botheim overfor rbkweb.no.

G17-landslagsspissen var én av tre debutanter - heller ikke Arild Østbø eller Marius Lundemo hadde sluppet til tidligere. Det var ni forandringer på laget mot 3. divisjonsmotstanderen; bare Mike Jensen og Pål André Helland var igjen fra startoppstillinga mot Aalesund.

Vegar Eggen Hedenstad sto over med ankelskade. Også Tore Reginiussen, Fredrik Midtsjø og Nicklas Bendtner manglet i troppen, mens de resterende førstevalgene ble hvilt på benken.

Ved avspark forsvant sola plutselig, og himmelen ble kølsvart. De tette snøbygene hindret ikke Rosenborg i å ta en tidlig ledelse bak Leangen ishall: Matthias Vilhjalmsson stanget i mål innlegg fra Helland.

- Jeg tenkte først å heade ballen tilbake på noen, men så tenkte jeg at det kanskje var bedre å gjøre det sjøl og satte den i mål, smilte islendingen.

Utover 1. omgang omringet RBK målgården til Strindheim, men sleit med avslutningene som stort sett enten gikk utenfor eller ganske enkelt i armene på en god keeper Magnus Aspås. Mike Jensen kom nærmest med et skudd som gikk via en motspiller og stang ut.

Både Jensen og Helland ble byttet ut ved pause, og muligens var det savnet av de målfarlige herrene som ble synlig: RBK sluttet helt å skape sjanser.

- Vi skal helt inn på fem meter før vi scorer. Vi løsnet ikke et skudd! utbrøt Kåre Ingebrigtsen.

Først etter 77 minutter ble kampen avgjort, da Vilhjalmsson fikk ballen fra Milan Jevtovic og skjøt i mål via en forsvarer som kastet seg ned og forsøkte å blokkere.

- Vi burde ha drept kampen mye tidligere, men det er ofte sånn i cupen: Lagene gjør det vanskelig for oss og arbeider utrolig hardt. Det er ikke bare å kjøre over de lagene her om man ikke er "på". Men nå er vi videre, og det er den eneste målsettingen for oss, oppsummerte Vilhjalmsson.

2. runde blir spilt onsdag 24. mai. Oppsettet kommer fredag.

PS! Juniorspillerne Simen Nordskag og Vegard Erlien var for første gang med i troppen til obligatorisk kamp.

Kampfakta

Strindheim0-2ROSENBORG
Matthias Vilhjalmsson 8, 77

Onsdag 26. april 2017 18:00
NM 1. runde, Ruta arena
750 tilskuere og vist på nrk.no

Rosenborg [4-3-3]
Arild Østbø - Erlend Reitan, Johan Lædre Bjørdal, Jacob Rasmussen, Alex Gersbach (Birger Meling 60) - Mike Jensen (Anders Konradsen 46), Marius Lundemo, Matthias Vilhjalmsson - Pål André Helland (Milan Jevtovic 46), Erik Botheim, Mushaga Bakenga

Gult kort RBK: Johan Lædre Bjørdal

Ubenyttet reserve: André Hansen, Jørgen Skjelvik, Simen Nordskag og Vegard Erlien


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «Strindheim - Rosenborg 0-2» i forumet! Diskutér «Strindheim - Rosenborg 0-2» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2018 RBKweb