English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2018
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
Mange forandringer mot Odd
Skrevet av Thomas Myren, 1. april 2017, 14:19

Spillerne som ble hvilt i mesterfinalen er ventet tilbake i startoppstillinga søndag kveld.

VS.


Tore Reginiussen, Jørgen Skjelvik, Pål André Helland, Nicklas Bendtner og Mushaga Bakenga var alle bare reserver mot Brann, og har forhåpentligvis overskudd til å prestere ekstra godt mot Odd.

Det var ingen formasjonstreninga lørdag, og dødballtreninga ga heller ikke klar fasit. Likevel tyder det meste på at Johan Lædre Bjørdal, Jacob Rasmussen, Elba Rashani, Matthias Vilhjalmsson og Milan Jevtovic alle er ute av laget i morgen.

Skjelvik har altså tilsynelatende gått seirende ut av duellen med Rasmussen om å bli førstevalg som makker til Reginiussen i forsvaret.

- Det blir forhåpentligvis bra. Vi har gledet oss veldig lenge til å komme i gang med det som teller. Nå er det bare å sette alle kluter til. Vi gleder oss! smiler Jørgen Skjelvik til rbkweb.no.

- Hvordan blir det å møte Odd på hjemmebane igjen? Dere tapte mot dem ganske seint i fjor høst.

- Det blir en utfordring. Det er kanskje det tøffeste laget som vi kan møte. Jeg håper at vi har lært av de to kampene som vi spilte mot dem i fjor, at vi klarer å løse det på en bedre måte enn i fjor.

- Hva tenker du på?

- Vi må stå opp i duellspillet og ikke være så naive i frispillinga bakfra. De flytter fram veldig mye folk og presser ofte høyt. Så vi må være smarte og slå lengre baller eller spille oss ut av presset som de kommer med.

- Mange sier at de første kampene ikke er viktigere enn resten, men nå har dere hele tre kamper på ei uke. Hvor viktig blir det å få en brukbar start i det minste?

- Det er alltid viktig å komme godt i gang. Vi viste likevel i fjor at om vi ikke vinner den første kampen, så er det ikke noen krise. Men det er klart at om vi står med null poeng etter tre kamper, er det ikke helt bra ...

- Etter de fem-seks første matchene lønner det seg å være med i toppen for ikke å seile akterut tidlig. Det er viktig for både flyt, godfølelse og alt videre i sesesongen.

- Hvordan blir det å spille foran hjemmepublikum igjen?

- Det blir gøy å spille foran mye folk og med fullt trykk. Det er noe man savner i treningskampene, at det er stille og lite folk. Det blir veldig moro å spille foran nesten fullsatt Lerkendal!

Avspark på Lerkendal er klokka 20. Europort Norge sender kampen.

Forventet Rosenborg-lag:
André Hansen

Vegar Hedenstad - Tore Reginiussen - Jørgen Skjelvik - Alex Gersbach

Mike Jensen - Anders Konradsen - Fredrik Midtsjø

Pål André Helland - Nicklas Bendtner - Mushaga Bakenga


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «Mange forandringer mot Odd» i forumet! Diskutér «Mange forandringer mot Odd» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2018 RBKweb