English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2020
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
Nielsen tilbake til Roskilde
Skrevet av Thomas Myren, 17. august 2016, 21:43

Emil Nielsen er ferdig i Rosenborg og vender tilbake til gamleklubben.


Foto: Thomas Karlsen, Karlsen Foto
- Det har vært andre muligheter både fra Superliga og Norge. Men jeg kjente godt etter og følte at skiftet til FCR var det riktige for meg nå, sier Nielsen til fc-roskilde.dk.

RBK kjøpte angriperen for to år siden, etter at han skutt Roskilde til opprykk til dansk 1. divisjon. Uten å ha startet en eneste seriekamp ble han leid ut til Aarhus i fjor sommer.

Nielsen var nyoperert for idrettsbrokk da han ankom hjemlandet, og var først på nyåret aktuell for spill. Han spilte seg aldri inn på laget til Aarhus, og vendte tilbake til Trondheim i juni.

Nielsen fikk prøve seg i treningskampene under EM, men Rosenborg viste aldri tegn til å ville satse videre på ham. Dermed er han nå tilbake i festivalbyen.

- Etter litt tid ble jeg sikker på at det er det riktige for meg. Og det blir fantastisk å møte de fansene som var der da min karriere riktig startet, syns Emil Nielsen.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «Nielsen tilbake til Roskilde» i forumet! Diskutér «Nielsen tilbake til Roskilde» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2020 RBKweb