English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2021
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
Kjøper ny dansk ving
Skrevet av Thomas Myren, 7. juli 2014, 18:25

Emil Nielsen fra Roskilde blir Rosenborg-spiller i januar.


Fullt navn: Lasse Emil Nielsen
Født: 08.11.93
Høyde/vekt: 175 cm / 73 kg
Posisjon: angrep
Klubb: Roskilde
Tidl. klubb: Nordvest
- Han er en hurtig kantspiller, som har veldig lyst til å gå i bakrom. Han er også god når han har ballen i beina, utfordrer og kombinerer. Han er en målscorer. Han scoret 33 mål for Roskilde i 2. divisjon i Danmark i år, og i tilleg hadde han 18 målgivende pasninger. Det er en stor prestasjon, kommenterer Erik Hoftun til rbk.no.

20-åringen bidro dermed kraftig til at Roskilde rykket opp til 1. divisjon i sommer. Nielsen er kvalitetssikret av talentspeider Stig Torbjørnsen.

- Stig har vært og sett ham mange ganger, og han liker veldig godt det han ser. I dette caset handler det om for oss å å finne og hente en spiller før han havner i en annen toppklubb, og det føler vi at vi har gjort nå, sier Hoftun.

Nielsen flytter altså først til Trondheim i vinter. En hovedårsak er at Roskilde sjøl ønsker at han skal gi laget en god start på debutsesongen på nest høyeste nivå.

Han har skrevet kontrakt ut 2018. Det er uvisst hvor mye Rosenborg må betale for angrepstalentet, men ifølge danske Dagbladet hadde han en frikjøpsklausul i kontrakten med Roskilde.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «Kjøper ny dansk ving» i forumet! Diskutér «Kjøper ny dansk ving» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2021 RBKweb