English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2018
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
- Alt er som før
Skrevet av Thomas Myren, 8. juni 2016, 21:04

Innspillinga av den nye TV-serien "Ingen banker RBK" har kommet halvveis.


AMATØRFOTOGRAF: Jonas Svenssson bdro med opptak fra borgertoget 17. mai.

Foto: Thomas Karlsen, Karlsen Foto

Innleder 100-årsjubileet med TV-serie (14.02.16)

- Alt er som før, bare at det er en "flue på veggen". Det tok bare noen dager, så var man vant til at fotografen var der, smiler Stig Inge Bjørnebye til rbkweb.no.

- Det påvirker ikke oss noe. Det er ingen som ter seg noe annerledes eller som bryr seg om det. Man blir fort vant til det. Jeg har erfaring med det sjøl fra "71 grader nord". Er du profesjonell - og det er vi, så går livet som før.

TV-serien skal følge Rosenborg hele sesongen. Max skal vise serien på åtte episoder i forkant av seriestart neste år.

- Du får et bedre blikk på det som skjer på innsida. Det du ikke tenker så mye på, når du er på innsida sjøl, er at det er stor oppmerksomhet rundt det som faktisk skjer. Folk vil nok få en større forståelse for hvordan vi jobber og bli bedre kjent med oss. Du får se litt på innsida i forbindelse med spillermøter og i garderoben. Noen spillere får TV-teamet med seg hjem, røper Bjørnebye.

- Det er en "feel good"-greie. Det er det motsatte av "Alle gutta" med Mjøndalen, som var en annen type produksjon. Dette prøver mer å skildre profesjonaliteten i det.

- Vi har redaksjonell påvirkning. Vi skal se alle klippene og være med på å produsere.

- Det er naturligvis mennesker og individer som vi jobber med. Noen tror det ikke er det, at de er overmennesker og helt annerledes enn det normale. Men det er vanlig kjøtt og blod og følelser. Det er helt vanlige gutter på de fleste områdene, bortsett fra det som har med toppidrettstenkning og råskap å gjøre. Du får helt sikkert en forståelse av det.

- Blir det mest fokus på Ingebrigtsen og spillerne?

- Det blir litt forskjellig. Vi hadde utfordringer med banen, og da handlet det mye om banemesteren. Det blir sikkert litt om meg og Hallvar Thoresen. Men det blir mest spillerne.

- Det blir ei fin innledning på 100-årsjubileet?

- Det kan det sikkert bli, det er meninga at det skal bli det. Innholdet vet vi ikke så mye om ennå, og vi skal ikke røpe for mye heller. Det blir spennende å se, tror den sportslige lederen


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «- Alt er som før» i forumet! Diskutér «- Alt er som før» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2018 RBKweb