English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2020
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
Innleder 100-årsjubileet med TV-serie
Skrevet av Thomas Myren, 14. februar 2016, 14:05

Opptakene til den nye dokumentarserien om Rosenborg er endelig i gang.


I FOKUS: Kameraene fulgte André Hansen og Anders Konradsen i går. Ingen skal heller bli overrasket om Pål André Helland blir en gjennomgangsfigur.

Foto: Thomas Myren

Lager TV-serie om Rosenborg (04.03.15)

- Du får et djupt innblikk i hvordan Rosenborg er på innsida og livet i garderoben, lover Kåre Ingebrigtsen overfor rbkweb.no.

TV-serien med åtte episoder på 45 minutter var opprinnelig tenkt sendt allerede i år, men har blitt utsatt. Nå skal i stedet Discovery sende serien på en av sine kanaler neste vinter, noe som passer bra både med tanke på den nye TV-avtalen og ikke minst 100-årsjubileet til Rosenborg.

Opptakene begynte forrige helg i forbindelse med årspremieren mot Byåsen. I går mot Kristiansund hadde Ingebrigtsen på seg mikrofon under hele kampen, mens kameraene fulgte ham og spillerne tett.

- For meg går det fint. Det er verre for ham som får snakkinga på øret: Det blir mye bannskap, "fandens oldemor", kjeft og smelling, gliser hovedtreneren.

- Det blir en artig måte for supporterne å følge Rosenborg på?

- Det kan det bli, det tror jeg det blir. Jeg tror det er bra for alle å se at vi ikke er noen tullinger og særinger. Vi er vel som alle andre?

- Så det blir ingen store overraskelser?

- Det blir det sikkert, men det blir ikke med meg!


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «Innleder 100-årsjubileet med TV-serie» i forumet! Diskutér «Innleder 100-årsjubileet med TV-serie» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2020 RBKweb