English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2021
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
Rosenborg - Molde 1-1
Skrevet av Thomas Myren, 27. juni 2015, 19:57

Heller ikke i dag maktet RBK å slå Molde.


Foto: Thomas Karlsen

- Når du begynner å tvile, så går det ofte dårlig
- Mega-ergelig!
- Handler ikke om å ha ballen, men om hva vi gjør med den
- Nesten på nivå med tabben til André
Bilder fra Rosenborg - Molde


- Gjennom 90 minutter gjør vi en bra match. Vi burde fått med oss tre poeng. Vi er solide og gode sånn som vi er nå, men vi òg kan tape fotballkamper, innrømmet Kåre Ingebrigtsen.

Det er tre år siden forrige seier over Molde, og det ble en uryddig start også denne gang:

- Vi lot det bli en kamp som var vanskelig å kontrollere, og det var fordel Molde. Det bølget fram og tilbake, og da er det mye tilfeldigheter, syntes treneren.

Likevel skapte Rosenborg de fleste og farligste sjansene: Alexander Søderlund burde tidlig ha truffet mål på heading på frispark fra Pål André Helland, som senere sjøl skjøt utenfor med høyrefoten etter kontring anført av Fredrik Midtsjø.

Til slutt lyktes RBK: Vegard Forren stanset et innlegg fra Mike Jensen, men Helland fanget ballen og kippet den over barndomsvennen fra Kyrksæterøra. Søderlund dempet elegant på brystet og skjøt kjapt i mål fra seks meter.

Jubelen stilnet raskt da André Hansen glapp et innlegg fra Joona Toivio under seg, slik at ballen spratt via magen og i mål ved nærmeste stolpe.

- Jeg klarte ikke å bestemme meg for om jeg skal få ballen ut eller holde den. Når du begynner å tvile, så går det ofte dårlig. Jeg burde egentlig bare ha fått lempet den ut til corner. Da hadde det ikke blitt mål, og det hadde ikke vært noe problem, konstaterte keeperen.

Jensen innledet 2. omgang med flere langskudd, deriblant ett like utenfor. Så tok landsmannen over: Først mislyktes Tobias Mikkelsen fra skrått hold, så bommet han på åpent mål på innlegg fra Riku Riski, som hadde erstattet Helland med krampe i lysken.

- Jeg satser bare på at ballen kommer mot forreste stolpe. Så kommer den hurtig, og jeg rekker bare å vinkle foten. Jeg treffer skjevt. Det er selvfølgelig mega-ergelig! Jeg er skuffet over at jeg ikke sparker en slik ball inn. Det er nesten vanskeligere å brenne sjansen enn å score, innrømmet Mikkelsen.

Noen minutter senere fikk han muligheten til å revansjere seg, da Forren opphevet offside. Men dansken skjøt rett på Ørjan Nyland.

- Vi skaper nok til å vinne, og det skulle vi selvfølgelig ha gjort. Vi har scoret på slike sjanser før, men det gjør vi ikke i dag. Man skal være kynisk, og det var vi dessverre ikke, oppsummerte Mikkelsen.

Dermed er Molde fortsatt elleve poeng bak Rosenborg, og trolig hektet av i gullstriden allerede før halvspilt sesong.

PS! Stefan Strandberg var tilbake fra kneskaden, i tide for å erstatte Holmar Eyjolfsson, som måtte stå over for tre gule kort.

PPS! Sivert Solli var med på benken i seriekamp for første gang.

Kampfakta

ROSENBORG1-1Molde
Alexander Søderlund 32Sjølmål (André Hansen) 34

Lørdag 24. juni 2015 18:00
Tippeliga, Lerkendal stadion
21 401 tilskuere og vist på C More Fotball

Rosenborg [4-3-3]
André Hansen - Jonas Svensson, Stefan Strandberg, Jørgen Skjelvik, Mikael Dorsin - Mike Jensen, Ole Selnæs, Fredrik Midtsjø - Pål André Helland (Riku Riski 65), Alexander Søderlund, Tobias Mikkelsen

Gult kort RBK: Jørgen Skjelvik

Ubenyttet reserve: Alexander Lund Hansen, Sivert Solli, John Hou Sæter, Tomas Malec, Andreas Helmersen og Emil Nielsen


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «Rosenborg - Molde 1-1» i forumet! Diskutér «Rosenborg - Molde 1-1» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2021 RBKweb