English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2021
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
Rosenborg friskmelder Strandberg
Skrevet av Thomas Myren, 24. juni 2015, 22:34

Belastningsskaden i kneet skal ikke hindre Stefan Strandberg fra å spille storkampen mot Molde.


Foto: Thomas Karlsen

- Jeg tror nok Stefan kunne ha spilt i dag hvis vi hadde villet det. Men vi vet at vi skal være forsiktige med belastninga, så dermed venter vi til lørdag, forteller Kåre Ingebrigtsen til rbkweb.no.

Kneskaden fra i vinter har igjen plaget Strandberg, som de siste ukene har mistet landskampene mot Sverige og Aserbajdsjan samt RBK-oppgjørene mot Sarpsborg og Tromsdalen.

I karantenefraværet til Holmar Eyjolfsson er det viktig for RBK å få midtstopperen tilbake mot Molde.

- Stefan trente i går og i dag - og trener i morgen, konstaterer Ingebrigtsen.

- Dermed begynner han å bli friskmeldt?

- Vi har friskmeldt ham for lenge siden! slår en optimistisk trener fast.

Reservebenken kan derimot bli litt skadepreget på lørdag: Liam Handerson hinket hjem på krykker med mulig kneskade, mens Alexander Lund Hansen måtte gi seg allerede før oppgjøret med Tromsdalen med skade i skuldra.

- Han skulle egentlig stå, men i dag morges følte han at han ikke kunne. Da hadde vi en bra stand-in, kommenterer Ingebrigtsen, som dermed lot André Hansen spille, mens Jacob Storevik ble med på benken.

- Han har en gammel skade - fra en operasjon i skuldra for mange år tilbake. Han har periodevis hatt litt vondt i den skuldra, men den er i bedring og vi regner med at den blir grei til lørdag, beroliger lege Jon Olav Drogset.

Morten Gamst Pedersen var tilbake på benken mot Stabæk for én måned siden etter idrettsbrokkoperasjon, men gjensynet var kortvarig: Han har vært uaktuell igjen i de siste fire kampene.

- Han er også i bedring. Han jobber med å få den siste biten på plass, slik at han blir helt spilleklar, forklarer Drogset.

- Var han tilbake for tidlig mot Stabæk?

- Nei, jeg tror ikke det har blitt noe verre. Han er i såpass stor bedring, så vi regner med at han er spilleklar i løpet av noen uker.

Den siste gladnyheten er at Tore Reginiussen begynte med enkle balløvelser på trening i går, og kapteinen er foran skjema etter akillesoperasjonen.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «Rosenborg friskmelder Strandberg» i forumet! Diskutér «Rosenborg friskmelder Strandberg» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2021 RBKweb