English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2020
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
Dorsin kan bli sportslig leder
Skrevet av Thomas Myren, 25. februar 2015, 07:33

Mikael Dorsin kan bli erstatteren til Erik Hoftun.


Foto: Thomas Myren

Lyser ut stillinga som sportslig leder (28.01.15)
Må vente på erstatteren (22.12.14)
Hoftun ferdig som sportslig leder (22.12.14)

Den jusutdannede venstrebacken har vært i jobbintervju med Rosenborg-ledelsen, og er en av de gjenværende kandidatene til den ledige stillinga som sportslig leder, skriver Adresseavisen.

- Når folk jobber i en fotballklubb, har de enten spilt fotball eller så har man tatt en utdanning og kommet inn. Jeg sitter nå med en mulighet der jeg både har en utdanning og en erfaring som fotballspiller. Der kan jeg bli ganske unik, sa Dorsin til TV4 tidligere i vinter.

- Har Rosenborg vært interessert i å knytte deg til seg på ledersida?

- Det får de svare på. Jeg har vært der lenge - i mange, mange år. Jeg kjenner folket og har bra kontakter. Nå er jeg også med som en del av trenerteamet. Jeg vet ikke om jeg vil bli fotballtrener, jeg får se hvor det bærer. Det er fotball jeg har holdt på med hele livet, men jeg tror det bra å ha flere bein å stå på.

Dorsin har bachelorgrad i jus, og fullfører snart også mastergraden sin. Han arbeider ved siden av fotballen som trainee i advokatfirmaet Simonsen Vogt Wiig.

Det er fortsatt uklart om Dorsin på lignende vis håper eller tenker å kombinere en eventuell jobb som sportslig leder med spillerkarriere. Han har spillerkontrakt med Rosenborg ut neste år.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «Dorsin kan bli sportslig leder» i forumet! Diskutér «Dorsin kan bli sportslig leder» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2020 RBKweb