English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2019
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
Karlsen åpner for Rosenborg
Skrevet av Thomas Myren, 11. oktober 2014, 00:16

Tor-Kristian Karlsen er interessert i å bli ny sportslig leder på Lerkendal.

Skal fortsatt ha sportslig leder (26.09.14)
Hoftun usikker på egen framtid (29.08.14)

- Om Rosenborg skulle komme på banen, vil det være interessant å høre hva de har å si. I mine øyne er RBK Nordens største klubb, og det er spesielt å tenke tilbake til oppveksten, da Rosenborg presterte så godt både i Norge og i mesterligaen. Jeg mener klubben bør ha som ambisjon å komme tilbake til mesterligaen innen tre år, sier Karlsen til Adresseavisen.

Han skal være et av navnene som styret vurderer som erstatter for Erik Hoftun. Siden ankomsten til Kåre Ingebrigtsen i juli har Hoftun blitt avlastet eller fratatt arbeidsoppgaver som sportslig leder, mot at han også har fungert som hjelpetrener.

Tor-Kristian Karlsen er ledig på markedet igjen etter å ha vært sportsdirektør og senere administrerende direktør i Monaco, som han hjalp opp fra 2. divisjon og tilbake til toppen av fransk fotball. Tidligere har 39-åringen fra Hobøl vært talentspeider for Zenit St. Petersburg, Hannover, Bayer Leverkusen, Grasshoppers og Watford.

Høsten 2008 ble han sportsdirektør i Fredrikstad, men trakk seg på nyåret fordi østfoldingene heller ville satse på de kortsiktige og dyre løsningene til trener Anders Grönhagen. Sølv endte i nedrykk.

- Alt handler om planer og prosjekt. Om det skal bygges noe ambisiøst, er det ingenting som appellerer mer enn å arbeide i lange perspektiv. Dessuten er jeg ikke lenger en unggutt. Under de rette omstendighetene kunne en forhåpentligvis langvarig retur til hjemlandet absolutt være interessant, kommenterer Karlsen, som for tida bor i London.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «Karlsen åpner for Rosenborg» i forumet! Diskutér «Karlsen åpner for Rosenborg» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2019 RBKweb