English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2021
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
Chibuike solgt til Tyrkia
Skrevet av Thomas Myren, 4. juli 2014, 21:01

Rosenborg skal være enig med Gaziantepspor om salg av John Chibuike.

Chibuike: - Jeg forlater Rosenborg (02.07.14)

I kveld la Chibuike ut bilde på Instagram av seg sjøl sammen med teknisk direktør Erhan Yüksek i Gaziantepspor, Erik Hoftun og en hittil ukjent fjerdemann - med "Yesssss" som billedtekst.

Bildet ble senere slettet av fjorårets toppscorer, men allerede onsdag bekreftet han at han var i ferd med å forlate Lerkendal.

Etter det rbkweb.no erfarer, skal overgang til tyrkisk toppfotball nå være ferdigforhandlet. Chibuike blir dermed lagkamerat med Marek Sapara. Abdou Traoré har akkurat forlatt klubben i favør Karabükspor, altså den gamle arbeidsgiveren til Morten Gamst Pedersen.

Gaziantepspor holder til ved den urolige grensa mot Syria, og unngikk i vår nedrykk med et nødskrik med 15. plass i serien.

Det er usikkert hvor mye Rosenborg får betalt, men trolig er overgangssummen ikke på særlig mange millioner med tanke på at Chibuike hadde utgående kontrakt.

John Chibuike ble kjøpt fra svenske Häcken for hele ti millioner kroner for tre år siden. Investorgruppa betalte gildet.

Etter en imponerende debuthøst ble nigerianeren våren 2012 malplassert som spydspiss foran Steffen Iversen i skadefraværet til Rade Prica. Chibuike sleit i den ukjente rollen, og havnet på benken etter dårlige prestasjoner. Det var på mange måter begynnelsen på slutten.

Heller ikke Per Joar Hansen ga ham tillit, og salgsrykter begynte å svirre for ett år siden. Fordi både Alexander Søderlund og Nicki Bille sleit med skader i fjor høst, fikk han likevel tidvis sjansen og imponerte med ni mål på 14 seriekamper fra start.

Totalt har Chibuike 33 mål på 87 Rosenborg-kamper.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «Chibuike solgt til Tyrkia» i forumet! Diskutér «Chibuike solgt til Tyrkia» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2021 RBKweb