English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2020
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
- For tidlig å si hva som skjer med Dockal
Skrevet av Thomas Myren, 23. mai 2013, 07:19

23 mål i fjor var ikke nok til at Borek Dockal fikk beholde plassen på laget. Spørsmålet er om den tsjekkiske landslagsspilleren kan forsvinne fra Rosenborg allerede i sommer.


Foto: Thomas Karlsen

- Det er en tøff konkurransesituasjon i Rosenborg. Det er det ingen som helst tvil om. Etter at vi endret måte å spille på og formasjon, så lider han litt under det. Hva som skjer med ham i Rosenborg er for tidlig å si noe om, kommenterer Erik Hoftun til rbkweb.no.

Årets spiller i 2012 har kontrakt ut neste sesong, og i øyeblikket tyder lite på at han er villig til å forlenge. Dersom Rosenborg skal ha tilbake mest mulig av kjøpesummen på 5,5 millioner kroner, må Dockal selges i sommer eller i januar.

Heller ikke John Chibuike får spille for tida.

- Det er det samme med John. Han ble egentlig hentet til et annet system enn det vi spiller nå. Han er litt i samme situasjon som Borek, syns Hoftun.

- Kan det skje noe med begge to i sommer?

- Det har jeg ikke noen kommentar til.

- Hvordan vurderer dere situasjonen for de som ikke får spille?

- Vinduet åpner ikke før 15. juli, men vi kommer til å ta en oppsummering før den tid. Vi holder egentlig på med det hele tida, og har et bilde av hvordan vi tenker.

- Er det aktuelt å låne ut unggutter uten spilletid, slik som Moe, Midtsjø og Berntsen?

- Det er noe vi vurderer fortløpende hele tida i forhold til hva som er optimalt for deres utvikling. Du får vente og se.

- Er det en fordel eller ulempe at overgangsvinduet nå er flyttet fram to uker?

- Det er både plusser og minuser med det. Plussen er at vi kan få inn nye spillere tidligere og ikke minst få dem spilleklar til 2. kvalifiseringsrunde i Europa League. Minusen er hvis det kommer inn bud på våre spillere etter at vinduet vårt er stengt. Da vil vi komme i en vanskelig situasjon.

- Det blir også umulig for dere å bruke pengepremier for å ha kvalifisert seg til gruppespill på forsterkninger.

- Ja, det er det jo i tillegg. Vi vet jo ikke før i slutten av august om vi går til gruppespill. Så det er også et moment.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «- For tidlig å si hva som skjer med Dockal» i forumet! Diskutér «- For tidlig å si hva som skjer med Dockal» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2020 RBKweb