English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2019
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
Rosenborg varsler lønnskutt
Skrevet av Thomas Myren, 14. januar 2014, 18:47

Spillere og andre ansatte må gå ned i lønn for at Rosenborg skal oppnå målet om å redusere underskuddet til fire millioner kroner.


Foto: Thomas Myren

- Alle mann er innforstått med at vi må være med og bidra for å få det til å gå i balanse, sier Tore Reginiussen til Dagbladet.

Fastlønna til spillerne vil ikke bli rørt, men RBK varsler at bonusene vil bli redusert. Det er uklart hvordan lønnskuttet for øvrige ansatte skal gjøres.

Rosenborg ønsker å redusere underskuddet til fire millioner i år etter å ha tapt tolv millioner i fjor. Målet er å gå i balanse i 2015.

- Vi registrerer jo at det er minustall, og at det er sånn hvert år nå. Det har de satt en plan for å gjøre noe med i løpet av de nærmeste par åra. Det er klart, da må det kuttes i budsjettene. Vi kan ikke bare fortsette å kjøre på, kommenterer Reginiussen.

I løpet av de kommende ukene skal Rosenborg bestemme nøyaktig hvordan lønnskuttene skal gjøres. En prosentbasert løsning vil kunne føles verre for de spillerne og ansatte med de laveste lønningene.

- Det vil alltid være individuelle forskjeller, og det er alltid noen som ønsker å bidra mer enn andre. Sånn er det når man er ei stor gruppe. Vi har i alle fall konkludert med at det viktigste vi kan gjøre for å bidra til økonomien, er å vinne serien og kvalifisere oss for Europa Leagues gruppespill. Da er straks tilstanden en helt annen, mener Tore Reginiussen.

PS! Ifølge NRK hevder Jan Jönsson at Rosenborg skylder ham hele 2,5 millioner etter sluttoppgjøret. RBK mener det er vanskelig å bli enige, og tror konflikten ender med rettssak.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «Rosenborg varsler lønnskutt» i forumet! Diskutér «Rosenborg varsler lønnskutt» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2019 RBKweb