English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2021
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
Øyvind Storflor

Øyvind Storflor
foto: Studio-G
FAKTA
Fullt navn Øyvind Storflor
Kallenavn Store-Øyvind
Født 18.12.1979
Fødested Trondheim
Høyde / vekt 183 cm / 70 kg
KARRIERE
Posisjon Midtbane og angrep
Draktnummer 17
Andre klubber Othilienborg, Byåsen, Moss
I RBK perioden 2003-2008
Overgangssum 1 000 000 kr
Landslag A- og U21-kamper


Øyvind Storflor var en av juniorene som ble påmeldt til Champions League høsten 1998. Våren 1999 ble han fast medlem i A-stallen.

Storflor rakk bare å vise seg fram en eneste gang i løpet av første del av RBK-karrieren. Det var da han kom inn som innbytter, og scoret et fint mål mot Bodø/Glimt i en TV-sendt kamp rett før fotball-EM i 2000. Noen uker senere ble han utlånt til Byåsen.

Sesongen 2001 var Øyvind Storflor utleid hos Moss, som "lovet" RBK å videreutvikle spilleren. Ved sesongslutt fant Rosenborg likevel ut at de ikke trengte unggutten, og Moss fikk beholde ham på permanent basis mot en overgangssum på 500 000 kroner.

Vingen svarte på mistilliten fra RBK med hele åtte mål og ni målgivende pasninger, noe som plasserte ham på bronseplass i den norske "poengligaen" i 2002. Men Storflor kunne ikke forhindre at østfoldingene rykket ned til 1. divisjon. Han ønsket da å finne seg en ny klubb, og var svært nær en overgang til svenske GIF Sundsvall. I slutten av januar 2003 kom Rosenborg plutselig på banen igjen, og hentet Storflor tilbake til Trondheim for én million kroner.

Comeback-sesongen i RBK begynte dårlig med mye benkesliting, men utpå sommeren fikk Storflor slippe til. Han slo til med både mål og målgivende pasninger.

Kjappfoten etablerte seg på venstrevingen, og imponerte spesielt i to kamper på rad i Aten, henholdsvis mot Panathinaikos i 2004 og mot Olympiakos i 2005. I mellomtida ble han belønnet med debut på "ligalandslaget" under samlinga i Midtøsten.

Øyvind Storflor fulgte opp med en glimrende høst i 2006, og bidro godt til det 20. seriemesterskapet. I Royal League ble han soleklar RBK-toppscorer med fire mål på seks kamper.

Dessverre var stabiliten aldri den beste, og i 2007 ble han vraket i fordel ferske Abdou Razack Traoré. Samme høst la RBK om til 4-4-2, og det bidro til at Storflor forble på benken også i 2008. RBK tilbød ikke ny kontrakt, og Storflor ble enig med Strømsgodset om gratis overgang etter sesongen.

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2021 RBKweb