English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2020
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
Storflor til Strømsgodset
Skrevet av Thomas Myren, 29. august 2008, 15:54

Øyvind Storflor forlenger ikke kontrakten med Rosenborg, og drar ved nyttår gratis til Strømsgodset, der han blir gjenforent med gamle lagkamerater.


Foto: Tor-Inge Langberg/uavisa.no

- Godset virker som et spennende lag, og jeg hadde en viss trang for å prøve noe nytt, sier Storflor til Nettavisen.

28-åringen har bare startet tre seriekamper i år, og har egentlig ikke vært fast på laget siden gullhøsten 2006. Derfor er RBK og Storflor trolig i fellesskap blitt enige om ikke å fortsette samarbeidet.

Øyvind Storflor debuterte med mål som innbytter mot Bodø/Glimt i TV-sendt kamp i mai 2000, men ble deretter leid ut til Byåsen og senere Moss, som senere fikk kjøpe ham. Vingen svarte på mistilliten fra RBK med hele åtte mål og ni målgivende pasninger i Tippeligaen i 2002, noe som plasserte ham på bronseplass i "poengligaen".

Nyansatte Åge Hareide kjøpte Storflor tilbake den påfølgende vinteren, men 2003 var et godt bilde på Rosenborg-karrieren til Storflor: En halv sesong som innbytter og en halv sesong med fast plass. Stabiliteten har altså vært for dårlig.

Nå har han skrevet treårskontrakt med Strømsgodset.

- Det er vemodig, men jeg kan love at jeg har hundre prosent fokus på Rosenborg i tiden som gjenstår, sier Storflor, som i Drammen blir gjenforent med Espen Johnsen, Fredrik Winsnes, Christer George, André Bergdølmo og Kristian Sørli.

Hva syns du om overgangen? Si din mening i forumet!


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «Storflor til Strømsgodset» i forumet! Diskutér «Storflor til Strømsgodset» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2020 RBKweb