English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2021
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
Boti Goa

Boti Goa
foto: Studio-G
FAKTA
Fullt navn Boti Goa Tyrolien Orphée Demel
Født 03.03.1989
Fødested Dabou, Elfenbenskysten
Høyde / vekt 183 cm / 78 kg
KARRIERE
Posisjon Angrep
Draktnummer 25
Andre klubber Club Omnisport Omness Dabou, Créteil, Benfica, Girona, Mika
I RBK perioden 2011-2012
Overgangssum 2 000 000 kr
Landslag U20-kamper


Rosenborg brukte noen måneder på å finne en erstatter for Steffen Iversen, men i slutten av februar 2011 ble Boti Goa kjøpt fra armenske Mika.

Ivorianeren hadde allerede spilt fotball i Europa i flere år før han havnet i Trondheim: Et opphold hos Créteil i Paris ble fulgt opp med overgang til storklubben Benfica. Etter et utlån til spanske Girona havnet Boti altså i Jerevan.

Stig Torbjørnsen ble tipset om ferdighetene til spissen, og talentspeideren kvalitetssikret ham da Mika var på treningsleir på Kypros.

- Han er en toveis spiss, som er god både feilvendt og i bakrom. Han kan slippe ballen og stikke, og det ser ut som om han har et godt fotballhode, skrøt Erik Hoftun da Boti var klar for Rosenborg.

Boti Goa hadde et lovende innhopp i seriepremieren mot Brann, men deretter gikk alt nedover:

En kneskade på trening holdte ham ute i halvannen måned før han var tilbake mot Verdal i NM. Etter et innhopp i den spolerte 16. mai-festen mot Haugesund, skulle han deretter starte for første gang mot Byåsen i påfølgende NM-runde. Etter bare noen minutter røyk korsbåndet, og dermed var i praksis RBK-karrieren over.

Opptreninga etter operasjonen gikk nemlig veldig tregt, og ved årsskiftet hadde han fortsatt noen måneder igjen før han var tilbake i spill. Men Boti Goa dukket aldri opp i Trondheim etter juleferien.

Han skal ha først ha blitt forsinket grunnet mindre skader etter en bilpåkjørsel, men lot være å opprett(hold)e kontakten med arbeidsgiveren. Etter fravær på to måneder var det dermed klart at Rosenborg hevet kontrakten.

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2021 RBKweb