English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2021
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
Bjørn Maars Johnsen

Bjørn Maars Johnsen
foto: Studio-G
FAKTA
Fullt navn Bjørn Maars Johnsen
Født 06.11.1991
Fødested New York, USA
Nasjonalitet Norge
Høyde / vekt 195 cm / 81 kg
KARRIERE
Posisjon Angrep
Draktnummer 23
Andre klubber Broughton, Lyn, Kjelsås, Vålerenga, Tønsberg, Antequera, Atletico Baleares, Louletano, Atletico CP, Litex Lovech, Hearts, ADO Den Haag, Alkmaar, Ulsan
I RBK perioden 2019-2019
Overgangssum innleid
Landslag A-kamper


Sommeren 2019 var Rosenborg på spissjakt for å finne erstatter for Nicklas Bendtner - og ny konkurrent til Alexander Søderlund.

Løsninga ble til slutt å leie Johnsen fra Alkmaar, der landslagsspissen sleit med tilliten etter å ha blitt toppscorer i Nederland i 2017/18.

- Han har spisskompetanse. Hvis du ser på scoringsstatistikken hans, så er han en målscorer først og fremst. Han har fysikk og luftstyrke. Han er sikkert litt uortodoks, men han scoret 19 mål i ADO Den Haag før han gikk til AZ. Det har stått litt fast med spilletid, men vi har tro på at vi skal få det til sammen, uttalte Stig Inge Bjørnebye.

Johnsen var nær å bli matchvinner mot Vålerenga i debuten og fulgte opp med to mål mot Lillestrøm i første kamp fra start.

Men utover høsten ble Søderlund likevel foretrukket på topp. Det var derfor ingen overraskelse at Johnsen forsvant da leieavtalen gikk ut ved nyttår. Han fortsatte karrieren i Ulsan.

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2021 RBKweb