English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2019
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
Debattforum

Alle kan lese innleggene, men man må registrere seg for å delta aktivt i diskusjonene.
Everyone can read the posts, but you have to register before writing your own posts.

 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   StatistikkStatistikk   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 
Ivar Koteng
Goto page Previous  1, 2, 3 ... 30, 31, 32 ... 35, 36, 37  Next
 
Post new topic   Reply to topic    Forum -> På sidelinja
View previous topic :: View next topic  
Author Message
BjarneS
Veteran


Joined: 01 Jul 2010
Posts: 2842

PostPosted: 07.08.2018 10:05    Post subject: Reply with quote

Kjello wrote:


Quote:
Ironien ligger i at han opptrer som han eier en medlemsstyrt klubb. Og det synes jeg vel egentlig ikke er så artig for RBK.


Det er akkurat dette som gjør hele greia ganske avslørende - de har absolutt ingen kilder i RBK og sitter på Hasle og blogger i ukesvis om dette. Til tross for at det har vært 100% enighet i styret om sparkingen.

#FakeNews !
Back to top
View user's profile Send private message
Ballahl
Veteran


Joined: 01 Feb 2007
Posts: 5561

PostPosted: 07.08.2018 11:53    Post subject: Reply with quote

krist2 wrote:
Slike sjefer rotet det til for Norge. Hvorfor gjør RBK samme tabben?

Quote:
For mens fotballen i tiår har dominert sportshverdagen vår, er den flotte utviklingen i friidretten et bra eksempel på hvor mye det er mulig å få ut av ganske små ressurser bare styringen er i orden.

Det er den definitivt ikke i RBK.


Det er mye pent å si om RBK-eier Ivar Koteng, men i fotballfaget er han ingen ekspert. Hvorfor er det da han som i praksis skal ansette og avsette trenere i Norges desidert viktigste fotballklubb?
Ahhhh, Esten, du er godgutten du... Rolling Eyes

Er han helt blåst i huet eller han Esten?
Det ingen som eier RBK, foruten om medlemmene!
_________________
- Rune Hauge er ingen kjeltring, men tvert i mot en grepa kar. Han er den ærligste mannen jeg kjenner. Jeg har aldri vært i tvil om at han var uskyldig, jublet Stig Inge Bjørnebye og fulgte opp:

- Rune var forut for sin tid.
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
krist2
Rutinert


Joined: 19 Jul 2007
Posts: 634

PostPosted: 07.08.2018 12:13    Post subject: Reply with quote

Kan heller ikke se hvorfor de henger seg opp i at det kun er han som snakker med media, er jo helt normalt at det er styreleder som er ansiktet utad. Ellers kan det jo fort bli kaos.
Back to top
View user's profile Send private message
haavarl
Forumsjef


Joined: 10 Sep 2002
Posts: 13055
Location: Askim

PostPosted: 14.09.2018 21:06    Post subject: Reply with quote

100 % sport / Birger Løfaldli:

Koteng har trolig aldri stått sterkere i RBK

KOMMENTAR: Rosenborg rystes av utenomsportslig bråk, men lite tyder på at toppenes posisjon er svekket.

(...)

Utenfra kan dette se ut til å være en kaosklubb, uten styring på sin største stjerne, med en uklar kommunikasjonsstrategi og en ledelse som ikke mestrer å gjennomføre ordentlige prosesser. Rett og slett en klubb uten et skikkelig fundament, som står og vakler.

Spørsmålet er i hvor stor grad all turbulensen påvirker toppene. Klubbens profilerte styreleder Ivar Koteng har fått massiv kritikk, både i tradisjonelle og sosiale medier. Om misnøyen hadde vært like sterk blant klubbmedlemmene, kunne det ha fått konsekvenser ved neste årsmøte. Mitt inntrykk er at det ikke er slik. Tvert imot tror jeg Koteng aldri har hatt en sterkere posisjon i RBK enn nå.

Rosenborg er en medlemsstyrt klubb, og styret må ha medlemmene i ryggen om de skal bli gjenvalgt. Ved siste medlemsmøte var trenersparkingen et tema. Der skal det ikke ha vært diskusjon i det hele tatt rundt klubbens håndtering.

Gjennomføringsevnen han har vist, samt det sportslige og økonomiske løftet klubben har fått i de årene etter at han overtok ansvaret fra Terje Svendsen, har gjort Koteng elsket blant fansen, selv om det naturligvis finnes unntak. Kritikken Koteng møter utenfra ser i all hovedsak ut til å prelle av.

Årsaken ligger i historikken han kan vise til: Koteng har tatt mange kontroversielle valg i sin tid som RBK-sjef. Han har møtt kraftig kritikk ved flere anledninger, men i ettertid har de fleste av grepene vist seg å være suksessfulle.

(...)

Uansett tror jeg ikke sportslig svikt i høst vil skape trøbbel for Koteng. Til det har han opparbeidet seg så stor tillit over tid hos den viktigste fanskaren. Medlemmene stoler på at styret tar de grepene som trengs på riktig tidspunkt.

Derfor tror jeg ikke Koteng er svekket av bråket de siste to månedene, heller tvert imot.


> hele saken
_________________
Si ifra når det trengs - www.facebook.com/motfylla
Back to top
View user's profile Send private message
Konesseur
Veteran


Joined: 20 Aug 2006
Posts: 7482

PostPosted: 15.09.2018 05:23    Post subject: Reply with quote

Historieforfalskning ang. sportslig fremgang. Det har kun vært sportslig fremgang siden Kåre tok over.

Historieforfalskning ang. Økonomisk fremgang. Oppryddinga i økonomien kom først i gang da Moe Dyrhaug tok over som konstituert daglig leder. Før den tid var det kun litt rydding, i tillegg til avvikling av hotellplanen som må ansees som en selvfølgelighet.

Det virker fremdeles å være en utbredt mangel på forståelse for mekanismene som gjorde seg gjeldende bak Rosenborgs suksess under Nils Arne. For all del Nils Arne var verdens beste fotballtrener, men rammevilkårene var en nødvendighet for at opprykket til mesterligaen skulle la seg gjøre.

Den ekstremt positive utviklinga på inntektssiden har kun vedvart siden Kåre tok over ansvaret for 11'ern.

Det vi har opplevd de siste årene har vært en formidabel reise fra grøfta til å gjeninnta posisjonen som Nordens beste klubb. Mange tilhengere tar dette som en slags selvfølge, men da tenker de ikke på utfordringene som Moe Dyrhaug satt med høsten 2011 og Kåre måtte fronte en høst et par år senere. Klubben la i grøfta og kavet bokstavelig talt.

Styret og styreleders ansvar ligger først og fremst på å ta gode beslutninger. Her har styret feilet flere ganger og kan nevne ansettelsen av Perry og den katastrofale sparkinga av Kåre som de groveste eksemplene. Videre utviser Koteng manglende forståelse for takt og tone i sitt forhold til hedersmannen Erling Næss, og manglende respekt for folkeskikk, lover og regler ved sparkinga av Perry, Hoftun og Kåre. Rølp kalles det på godt norsk.

Jeg husker godt Adressas flersidige reportasje om økonomien i klubben tidlig på 2010-tallet. Kontrasten i konklusjonene målt opp mot de realitetene Moe Dyrhaug ble konfrontert med høsten 2011 måtte ha tatt pusten fra henne. Det vi trenger fra Løfaldli og Adressa er innsikt og forståelse. Da blir det god journalistikk.
Back to top
View user's profile Send private message
krist2
Rutinert


Joined: 19 Jul 2007
Posts: 634

PostPosted: 15.09.2018 06:16    Post subject: Reply with quote

Ingen tvil om at han fortsatt har en sterk posisjon.
Resultatene og spillet etter kåres sparking har vært gode.
Og sutringen og saksøkingen fra kåre har forsterket inntrykket av at det var rett avgjørelse. Flere to som har skiftet mening til dette etter å ha obervert hvordan kåre har opptrådd de siste månedene
Back to top
View user's profile Send private message
Konesseur
Veteran


Joined: 20 Aug 2006
Posts: 7482

PostPosted: 15.09.2018 06:56    Post subject: Reply with quote

Hvor viktig er egentlig noen supporteres subjektive oppfatning av at Kåre er grinete. Vi er i underholdningsbransjen så man kan ikke avskrive det helt, men...

Spillet etter sparkinga av Kåre har vært ujevnt og uten at det gnistrer, og fremfor alt på linje med slik det var før sparkinga av Kåre. Noe flere sjanser i begge ender.

Resultatene er også på nivå med før sparkinga dersom man legger de siste månedene med tabellklatring under Kåre til grunn.

Noe annet er ikke å forvente da det fundamentet Kåre har bygget sportslig og økonomisk ikke lar seg rive ned på kort tid.

Ser at en avis sammenligner Kåres første måneder med Coolens første måneder. Da avslører man manglende forståelse for at sportslig status og økonomiske rammebetingelser er helt forskjellige.

Jeg vil tro at vi kunne gjort det skarpere mot celtic og på spillermarkedet i sommer, og tatt nye steg økonomisk og sportslig som resultat av det gjennom sommeren, dersom sparkinga ikke var utført. Jeg er overbevist om at Kåre som har tatt klubben fra grøfta til Nordens beste klubb også er riktig mann til å ta klubben ut i en ny glansperiode. Surprised
Back to top
View user's profile Send private message
Stubbelur
Veteran


Joined: 16 Apr 2007
Posts: 1854
Location: Trondheim

PostPosted: 15.09.2018 07:13    Post subject: Reply with quote

Ser ingen grunn til at styret ikke skulle sitte trygt. Ansettelse av Kåre var riktig, for sin tid, og sparkingen ligeså. Det er ganske tydelig nå.

Sitter med en oppfatning av at nærmest samtlige av medlemmene er fornøyde, og at den sinte minoriteten er trassige jallasupportere som sutrer på facebook.

Koteng & co. bør få sitte i mange år til, etter min mening.
Back to top
View user's profile Send private message
h b
Veteran


Joined: 13 Nov 2007
Posts: 1729
Location: Lørenskog

PostPosted: 15.09.2018 07:19    Post subject: Reply with quote

krist2 wrote:
Ingen tvil om at han fortsatt har en sterk posisjon.
Resultatene og spillet etter kåres sparking har vært gode.
Og sutringen og saksøkingen fra kåre har forsterket inntrykket av at det var rett avgjørelse. Flere to som har skiftet mening til dette etter å ha obervert hvordan kåre har opptrådd de siste månedene


Er vel bare konesseur igjen som må overbevises om at det var ett godt valg, men det er et lost case.
_________________
http://www.youtube.com/wa...r_embedded
Back to top
View user's profile Send private message
haavarl
Forumsjef


Joined: 10 Sep 2002
Posts: 13055
Location: Askim

PostPosted: 15.09.2018 07:27    Post subject: Reply with quote

Koteng er vel valgt frem til januar 2020. Håper han er interessert i gjenvalg.

Mer bekymret over det faktum at Tove signaliserer at hun ikke kommer til å fortsette i denne jobben til evig tid. Sad
_________________
Si ifra når det trengs - www.facebook.com/motfylla
Back to top
View user's profile Send private message
Riversen
Senior


Joined: 29 Jan 2013
Posts: 211

PostPosted: 15.09.2018 07:33    Post subject: Reply with quote

Konesseur wrote:
Jeg vil tro at vi kunne gjort det skarpere mot celtic og på spillermarkedet i sommer, og tatt nye steg økonomisk og sportslig som resultat av det gjennom sommeren, dersom sparkinga ikke var utført. Jeg er overbevist om at Kåre som har tatt klubben fra grøfta til Nordens beste klubb også er riktig mann til å ta klubben ut i en ny glansperiode. Surprised


Kåre, er det deg?
Back to top
View user's profile Send private message
Konesseur
Veteran


Joined: 20 Aug 2006
Posts: 7482

PostPosted: 15.09.2018 08:11    Post subject: Reply with quote

haavarl wrote:

Mer bekymret over det faktum at Tove signaliserer at hun ikke kommer til å fortsette i denne jobben til evig tid. Sad


Når styret ikke forstår enkle sammenhenger gjør det at dyktige hardtjobbende ansatte ikke verdsettes i henhold til resultater. De to viktigste elementene i å ta klubben fra grøfta til Nordens ledende klubb på vei ut døra... Men Kåre er jo så sutrete... å huff å huff...
Back to top
View user's profile Send private message
Stubbelur
Veteran


Joined: 16 Apr 2007
Posts: 1854
Location: Trondheim

PostPosted: 15.09.2018 08:17    Post subject: Reply with quote

Heldigvis er de viktigste elementene for vår suksess ikke knyttet direkte opp mot personer, men heller prinsipper. Alle i klubben er erstattelig, ikke minst de to trenerne.

Når man ikke er dyktig i jobben sin i to år, så er det greit å sette strek. Innser man ikke det så er man temmelig trangsynt.
Back to top
View user's profile Send private message
Kaize
Senior


Joined: 11 Jan 2011
Posts: 216

PostPosted: 15.09.2018 08:30    Post subject: Reply with quote

Riversen wrote:


Kåre, er det deg?


Tror nok heller at han er en reinkarnasjonskombo av Joseph Goebbels og Komiske Ali.
I klassisk propagandastil gjentas et argument eller en påstand i håp om at den blir en sannhet i seg selv.
_________________
Den kan ikke bli klok av skade, som ikke var klok fra før.
Back to top
View user's profile Send private message
haavarl
Forumsjef


Joined: 10 Sep 2002
Posts: 13055
Location: Askim

PostPosted: 15.09.2018 09:16    Post subject: Reply with quote

Konesseur wrote:
at dyktige hardtjobbende ansatte ikke verdsettes i henhold til resultater


Tove verdsettes skyhøyt, men det er veldig lenge siden hun gjorde det tydelig at hun ikke skal jobbe i denne stillingen resten av livet. Det sa hun vel nærmest før hun startet. Vi er strålende fornøyd så lenge vi beholder henne!

Kåre ble også verdsatt i henhold til resultatene.

Litt pussig å sammenstille disse to. Er vel heller ikke akkurat garantert at Tove var en varm forsvarer av Kåre.
_________________
Si ifra når det trengs - www.facebook.com/motfylla
Back to top
View user's profile Send private message
Konesseur
Veteran


Joined: 20 Aug 2006
Posts: 7482

PostPosted: 15.09.2018 11:09    Post subject: Reply with quote

Sitter du å teller penger i en bedrift så vet du utmerket godt hvor pengene kommer fra. Det er ingenting man som daglig leder i Rosenborg liker bedre enn en hovedtrener som Kåre.

Denne artikkelen illustrerer hverdagen for henne de siste årene: https://www.aftenposten.n...3501b.html

Selvfølgelig vet hun godt Kåres rolle i oppreisningen fra grøfta. Derfor bevitner hun nok sparkinga av Kåre som en skitten sokk med refleksjon.
Back to top
View user's profile Send private message
kristobal
Legende


Joined: 03 Nov 2005
Posts: 12187
Location: Verdal/Malvik

PostPosted: 15.09.2018 12:47    Post subject: Reply with quote

Av og til lurer jeg på om ikke det beste hadde vært at returkampen mot Valur hadde blitt ledet av en god dommer.

Timingen på Kåre-sparkingen minnet jo ganske mye om Perry-sparkingen, som riktignok skjedde før returen mot Sligo. En kan vel tenke seg at også Perry muligens kunne ledet RBK videre mot irene med litt dommerhjelp.

Modig gjort av Koteng å sparke Perry etter 4-3-0 i serien etter 16. mai.
Back to top
View user's profile Send private message MSN Messenger
Konesseur
Veteran


Joined: 20 Aug 2006
Posts: 7482

PostPosted: 15.09.2018 13:01    Post subject: Reply with quote

Nei, under Perry var vi aldri over threshold i spillestyrke. Under Kåre var vi alltid over. Under eller over threshold betyr enormt mye for utviklingen av klubben.

Den store feilen vedr. Perry var beslutningen om å ansette en trener som kun hadde mye dokumentert middelmådighet å vise til.

Resultater i enkeltkamper blir bare føleri og kan ikke tas som konklusjon for noen ting som helst.
Back to top
View user's profile Send private message
Konesseur
Veteran


Joined: 20 Aug 2006
Posts: 7482

PostPosted: 15.09.2018 13:17    Post subject: Reply with quote

kristobal wrote:

Modig gjort av Koteng å sparke Perry etter 4-3-0 i serien etter 16. mai.


Hvilken sesong er det du snakker om her? Sesongen han ble sparket 2014 tapte vi 2-0 den 4.Mai og 3-1 den 16. Mai?
Back to top
View user's profile Send private message
Humma
Junior


Joined: 13 Aug 2013
Posts: 71

PostPosted: 15.09.2018 13:17    Post subject: Reply with quote

Kan du ikke i det minste oversette favorittuttrykket ditt til det norske ordet "terskel"? På den måten høres det litt mindre ut som noe du har slukt med hud og hår fra en selvhjelpsbokforfatter..

Hvorvidt noe er over eller under terskel er forøvrig helt meningsløst uten å definere hva terskelen er for en hovedtrener i Rosenborg. Er det et gitt poengsnitt? Seriemesterskap? ELO-ranking?

I og med at en slik definisjon er subjektiv basert på ens egen vurdering av naturlig nivå og ambisjoner for klubben, er alt du kommer med såkalt "føleri". Det hjelper ikke at du sminker det med kvasi-objektivitet.
Back to top
View user's profile Send private message
Konesseur
Veteran


Joined: 20 Aug 2006
Posts: 7482

PostPosted: 15.09.2018 13:19    Post subject: Reply with quote

Definisjonen er gitt ut fra når det renner inntekter inn til Tove som gjør at hun ikke rekker å telle dem. Da har vi nådd over threshold på sportslig nivå eller tallerken eller hva det norske ordet nå er.
Back to top
View user's profile Send private message
Kamerat Ola
Veteran


Joined: 13 Jan 2014
Posts: 3191
Location: Bergen

PostPosted: 15.09.2018 13:24    Post subject: Reply with quote

Så threshold defineres ut i fra økonomiske inntekter i forhold til spillermaterialet vi råder over?
_________________
"Å huss på det n' Lenin, Marx og Mao sa - Det e itjnå som kjem tå sæ sjøl"
Back to top
View user's profile Send private message
Humma
Junior


Joined: 13 Aug 2013
Posts: 71

PostPosted: 15.09.2018 13:34    Post subject: Reply with quote

Aha, så du har ikke forstått prinsippet bak ideologien din. Terskelen, eller threshold, er en grenseverdi som markerer et skille der det å komme over eller under har større betydning enn det resultatet i seg selv skulle tilsi.

Et relevant eksempel er kvalifisering til Europacup. Betydningen av å vinne akkurat så mange kamper at man kommer dit, er enorm kontra det å tape den aller siste kampen. Kvalifiserer man seg år etter år sammenlignet med konkurrentene, er man over denne terskelen.

Hvis du bare bruker det som et meningsløst uttrykk, gir innleggene dine plutselig mer mening!
Back to top
View user's profile Send private message
larsarus
Veteran


Joined: 12 Oct 2010
Posts: 8497
Location: Trolla

PostPosted: 15.09.2018 13:43    Post subject: Reply with quote

Folkens! Dette er diskusjonstråden om Ivar Koteng. Måtte hans verv i RBK-styret vare leeeenge.
_________________
Putte-ventrilokvist. RUSK-utvikler.


Last edited by larsarus on 15.09.2018 13:55; edited 1 time in total
Back to top
View user's profile Send private message
Konesseur
Veteran


Joined: 20 Aug 2006
Posts: 7482

PostPosted: 15.09.2018 13:53    Post subject: Reply with quote

Humma wrote:

Hvis du bare bruker det som et meningsløst uttrykk, gir innleggene dine plutselig mer mening!


Neida, dette gir mye mening. Vet du at når du er til legen din legger legen din mye vekt på symptomene dine. Vondt i ryggen kan blant annet indikere kreft.

Når inntektene renner inn på Brakka i et vanvittig tempo, da betyr det at vi ligger over tallerken på sportslig nivå. Se på de som et symptom.
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    Forum -> På sidelinja All times are GMT + 1 Hour
Goto page Previous  1, 2, 3 ... 30, 31, 32 ... 35, 36, 37  Next
Page 31 of 37

 
Jump to:  


Utviklet av phpBB. Tilrettelagt for RBKweb.

ANNONSE
SITATET
© 1999-2019 RBKweb