English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2020
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
Debattforum

Alle kan lese innleggene, men man må registrere seg for å delta aktivt i diskusjonene.
Everyone can read the posts, but you have to register before writing your own posts.

 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   StatistikkStatistikk   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 
Rosenborg - Seattle Sounders
Goto page 1, 2, 3, 4  Next
 
Post new topic   Reply to topic    Forum -> Sportslig avdeling
View previous topic :: View next topic  
Author Message
2mas
Sjef


Joined: 06 Sep 2002
Posts: 52255
Location: Trondhjem

PostPosted: 15.02.2010 12:23    Post subject: Rosenborg - Seattle Sounders Reply with quote

Seattle-trener Sigi Schmid:

"Being able to play a team with the tradition of Rosenborg is great for us. We look forward to playing them, they have a rich history. It's great because they are close to their season beginning and, like I said, they're a team that was very successful last year as Norwegian champions. That's going to be great, and we'll also get an opportunity to maybe play Danish teams. I know there's a Russian team in the other group, so hopefully we'll be able to play teams from a lot of different countries."
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
Ballahl
Veteran


Joined: 01 Feb 2007
Posts: 5562

PostPosted: 15.02.2010 19:10    Post subject: Reply with quote

Anthony Annan skal nå være klar for innsats.

Viktig å få satt igang en ellever nå, innen Superfinalen mot Aafk;
Ballahl wrote:
Slik jeg ser situasjonen per i dag så er denne lagoppstillingen den mest riktige:

Daniel Kjell Valter Erik Örlund

Mikael Lustig - Kris Stadsgaard - Alejandro Lago - Mikael Dorsin

Anthony Annan - Fredrik Winsnes

Morten Moldskred - Per Ciljan Skjelbred - Trond Olsen
Rade Prica


Vurderinger:
Jarstein vil ikke forlenge, saken er grei for meg; Örlund er førstevalg. Demidov ønsker heller ikke å forlenge Winsnes foretrekkes derfor fremfor ham.
Vi har ingen høyrevinger, MM er slik jeg ser det en mest optimale av de dårligste løsningene..
Resten er for meg soleklare førstevalg.

_________________
- Rune Hauge er ingen kjeltring, men tvert i mot en grepa kar. Han er den ærligste mannen jeg kjenner. Jeg har aldri vært i tvil om at han var uskyldig, jublet Stig Inge Bjørnebye og fulgte opp:

- Rune var forut for sin tid.
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
2mas
Sjef


Joined: 06 Sep 2002
Posts: 52255
Location: Trondhjem

PostPosted: 15.02.2010 22:29    Post subject: Reply with quote

I veckan åker Erik Hamrén med Rosenborg på träningsläger – och ställs mot en pånyttfödd Fredrik Ljungberg.

- Det blir förstås spännande, säger förbundskaptenen.

Läs mera: Hamrén ställs mot Ljungberg på La Manga: "Ska bli spännande"
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
Chuck Bendtner
Veteran


Joined: 14 Mar 2006
Posts: 6181
Location: Rettsia av byen

PostPosted: 15.02.2010 23:53    Post subject: Reply with quote

Dette blir gøy. Skal bli spennende å se MLS vs TL.
Back to top
View user's profile Send private message
SigveEdvardsen
Senior


Joined: 11 Oct 2008
Posts: 220

PostPosted: 17.02.2010 19:26    Post subject: Reply with quote
Rosenborg er tilbake på spansk jord etter et opphold på Marbella hvor de deltok i Copa del Sol. Den turneringen gikk alt annet enn bra for den regjerende seriemesteren, men det er ikke nå storformen skal være inne. Likevel gir gode resultater, trygghet, og det er viktig å ha. Kan tryggheten komme i løpet av oppholdet på La Manga?

Svak Copa del Sol-turnering
I Copa del Sol på Marbella spilte Rosenborg tre gruppespillskamper, samt en plasseringskamp. I gruppespillet møtte Erik Hamrén og hans mannskap danske Odense, russiske CSKA Moskva og svenske Elfsborg. Da disse kampene var ferdigspilt, sto Rosenborg med to tap og en uavgjort. 3-2, 4-1 og 1-1. Dette førte til at plasseringskampen var en kamp om hvem som skulle slippe å havne sist i turneringen.

Motstander var fjorårets tøffeste konkurrent, Molde. I en ikke altfor overbevisende kamp, klarte Rosenborg å ta sin første seier dette året. Eller tiåret kan man vel også si. Moldes forsvarsspiller, Christian Steen, ble presset av unge Kjell Rune Sellin, og Steen headet ballen i eget nett. Dette var kampens eneste mål, og dermed vant Rosenborg 1-0.

Dette var en ren kampleir hvor kampene gikk uten mye mellomrom. De fire kampene ble spilt på sju dager. Nå er avstanden mellom kampene større, og dette burde bety at resultatene blir bedre. Formen skal begynne å prikkes inn mot seriestart 15.mars.

Seattle Sounders
Rosenborgs amerikanske motstander er av det nye slaget. Stiftelsen av klubben fra hovedstaden Washington ble nemlig gjort så sent som i 2007. To år gikk det før klubben kom seg opp i den øverste divisjonen i USA, Major League Soccer. I sin første sesong i det gode selskap gikk det bedre enn forventet. Tolv seire, elleve uavgjort og syv tap er ikke så aller verst, og klubben ble med dette kvalifisert for sluttspillet som de har etter sesong i De Forente Stater. I den såkalte konfransesemifinalen var motstander Houston Dynamo. Over to kamper tapte man knepent 1-0 sammenlagt, og muligheten til sluttspillstittel var borte.

Laget spiller sine hjemmekamper på Qwest Field Stadium som har en kapasitet på rundt 67 000 tilskuere. Under Seattle Sounders kamper gjør man derimot stadion mindre på en eller annen måte, slik at atmosfæren blir bedre. Forrige sesong fylte de tribunene hver eneste hjemmekamp, og dermed var tilskuertallet på kampene nesten 38 000.

Vi nordmenn kjenner nok dette laget for én ting; Fredrik Ljungberg. Den svenske storspilleren som tidligere spilte for den engelske storklubben Arsenal, gjør det meget bra i USA. Sammen med lagkamerat Kasey Keller, ble han tatt ut på All Star-laget forrige sesong som spilte uavgjort mot mer kjent Everton.

Ellers har jeg ikke så mye mer å fortelle om dette laget, bortsett fra at de har spilt én treningskamp hittil i år. Den vant de 3-2, og laget de møtte var Vancouver Whitecaps.

Gamlingene blir hjemme
For et par timer siden landet Rosenborg med fly i Spania, klar til treningsleir på La Manga. To spillere som ikke er med, er Fredrik Winsnes og Roar Strand. De to aldrende midtbanespillerne blir hjemme i Trondheim hvor de skal ha egentrening i tillegg til noen treninger med de beste juniorene. Erik Hoftun sier dette til RBK.no om denne saken:

- Etter en totalvurdering i samråd med spillerne har vi kommet frem til at det er best for Fredrik og Roar at de blir hjemme i Trondheim og trener. Alder, reisebelastning og det familiære aspektet, gjør at vi mener det er best for dem at de ikke blir med til La Manga.

Man kan kanskje spekulere i hvor lurt det er at disse to blir hjemme med tanke på samspill på midtbanen, men Fredrik Winsnes sier til Adresseavisen at han ikke er bekymret for dette.

– Jeg føler jeg har bra "call" på relasjonene oss spillerne i mellom.

I tillegg blir Dario Zahora hjemme i Trondheim. Kroaten er ikke inne i laget, og man jobber for å finne angriperen en ny klubb. Han var heller ikke med til Marbella, og har sannsynligvis spilt sin siste kamp for Rosenborg. I stedet for å være med til Spania, skal han fortsette å trene med Rosenborgs samarbeidsklubb, Ranheim.

Sammenlignet med Marbella-turen, er det to nye spillere med i troppen. Ungguttene Simen Wangberg og Markus Henriksen var begge opptatt med aldersbestemt landslag på den forrige leiren, men nå er altså begge med. Dette er svært positivt, og det at verken Roar Strand eller Fredrik Winsnes er med, åpner rom for spill for Henriksen. Dog må han kjempe med en annen unggutt i Gjermund Åsen. Åsen er ny, men har vært overbevisende i de kampene han har spilt for A-laget til nå, og man skal ikke se bortifra at vi får sett han i Tippeligaen denne sesongen. Jeg føler meg ganske sikker på det, om han fortsetter utviklingen han har hatt til nå.


Kampen kan dere se på TV2 Sumo.

-------------------------------------------------

Jarstein
Lustig - Stadsgaard - Lago - Dorsin
Annan - Demidov
Skjelbred - Moldskred - Olsen
Prica


Er dette en sannsynlig lagoppstilling?

Kan jo også bli Moldskred - Iversen - Skjelbred.

Hvilke tanker har dere rundt startoppstillingen?[/b][/i]
Back to top
View user's profile Send private message
2mas
Sjef


Joined: 06 Sep 2002
Posts: 52255
Location: Trondhjem

PostPosted: 17.02.2010 20:14    Post subject: Reply with quote

This morning's session was light, as Sigi Schmid said it would be when the Sounders FC arrived in La Manga yesterday. But the players were glad to get out on the fields here at La Manga Club and get some work in.

Read more: Morning Training
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
Macha
Veteran


Joined: 06 Nov 2008
Posts: 4199

PostPosted: 17.02.2010 20:24    Post subject: Reply with quote

Flaut med tap, det må sies, men har troen.

Triollungan' på topp Wink
Back to top
View user's profile Send private message
2mas
Sjef


Joined: 06 Sep 2002
Posts: 52255
Location: Trondhjem

PostPosted: 18.02.2010 00:11    Post subject: Reply with quote

Sigi:

"Here you're dealing with teams that are in preseason but are further along, like a Rosenborg. They probably began their preseason on January 5th or 6th, so they're already 7-8 weeks into their preseason. They're more cohesive and closer to their starting lineup. They are probably at a more advanced fitness level than where we're at as well. Their guys are ready to go 90 minutes right now. All of those things are going to make the competition tougher for us, but that's also better. I would rather be playing against this type of competition than playing against a college team and winning 6-0."

Read more: Schmid quotes on Parke, Michael in training report
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
Macha
Veteran


Joined: 06 Nov 2008
Posts: 4199

PostPosted: 18.02.2010 00:34    Post subject: Reply with quote

Greti, nå har jeg nettopp sett Northug blitt slått av EPO-proppede russere, men det slår fader meg aldri feil.

Amerikanerne skal få motstanderen til å høres så god ut som mulig, få det til å virke som om forutsetningen er i favør motstanderlaget. Teit.
Back to top
View user's profile Send private message
2mas
Sjef


Joined: 06 Sep 2002
Posts: 52255
Location: Trondhjem

PostPosted: 18.02.2010 13:31    Post subject: Reply with quote

Gjermund tar seg til rette når Winsnes er borte mens Lago fort bare blir reserve ved seriestart:

Örlund
Lustig-Stadsgaard-Demidov-Dorsin
Annan-Åsen
Skjelbred-Iversen-Moldskred
Prica

Les mer: Aasen og Annan på midten (rbk.no: han heter Åsen!)
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
Halvorsen87
Veteran


Joined: 16 Jan 2009
Posts: 2382
Location: Trondheim til høsten!

PostPosted: 18.02.2010 16:39    Post subject: Reply with quote

Hvis Demidov nå får signaler om å bli foretrukket på stopperplass foran Lago så mener jeg han bør signere ny kontrakt asap, hvis han ikke gjør det da med et ok lønnstilbud tilbudt til ham i tillegg, da er det bare å gi Lago/Wangberg/whatever tillit igjen. Hvis dere skjønner hva jeg mener Razz

Spennende å se at Jerry får sjansen fra start allerede. Men lurer litt på hva Traore tenker om dette nå.. :/
Back to top
View user's profile Send private message
Moltisanti
Veteran


Joined: 23 May 2005
Posts: 3109
Location: Trondheim

PostPosted: 18.02.2010 16:43    Post subject: Reply with quote

Han tenker nok at det er en treningskamp... Razz
_________________
Never argue with an idiot... you'll
be dragged down to his level, and beaten with
experience,
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Yahoo Messenger MSN Messenger
Peter Storey
Veteran


Joined: 29 Jul 2008
Posts: 5530
Location: Ystad

PostPosted: 18.02.2010 16:46    Post subject: Reply with quote

Halvorsen det är en bra grundregel att spela med de bästa spelarna. Jag notererar att du föredrar whatever framför Nordvik.
Back to top
View user's profile Send private message
Halvorsen87
Veteran


Joined: 16 Jan 2009
Posts: 2382
Location: Trondheim til høsten!

PostPosted: 18.02.2010 16:50    Post subject: Reply with quote

ThorArild, jeg tror Traore kan ta et hint. Treningskamp eller ei, Traore SKAL liksom aldri få sjansen på midtbanen.

Storey, Nordvik vil jo heller ikke signere ny kontrakt, hvorfor skal man dumpe Demidov til fordel for ham da?
Back to top
View user's profile Send private message
Peter Storey
Veteran


Joined: 29 Jul 2008
Posts: 5530
Location: Ystad

PostPosted: 18.02.2010 16:58    Post subject: Reply with quote

Jag bryr mig inte om konraktslängder - de bästa skall spela. Och de två bästa mittbackarna spelar riktignok mot jänkarna.
Back to top
View user's profile Send private message
nieuwlaat
Veteran


Joined: 13 Jul 2007
Posts: 2509

PostPosted: 18.02.2010 17:54    Post subject: Reply with quote

Peter Storey wrote:
Jag bryr mig inte om langsiktighet.

Enig. Det viktigste nå er å slå Seattle Sounders på La Manga, så får det heller bli som det blir med resten.
Back to top
View user's profile Send private message
Tobb
Senior


Joined: 05 May 2006
Posts: 155

PostPosted: 18.02.2010 18:03    Post subject: Reply with quote

rbksigg wrote:

Rosenborgs amerikanske motstander er av det nye slaget. Stiftelsen av klubben fra hovedstaden Washington ble nemlig gjort så sent som i 2007.


Seattle ligger i staten Washington, ikke i byen Washington D.C.
Back to top
View user's profile Send private message
KFF_RBK
Rutinert


Joined: 30 Jan 2005
Posts: 714
Location: Sverige

PostPosted: 18.02.2010 18:05    Post subject: Reply with quote

Nu kan vi snart skriva in ännu en förlust med pinsamma försvarsmisstag i boken. Tommel'n ned
Back to top
View user's profile Send private message
Demolith
Rutinert


Joined: 02 Feb 2009
Posts: 838

PostPosted: 18.02.2010 19:03    Post subject: Reply with quote

Ikke verdens beste stream jeg fant, men se den skal jeg Smile
Litt spent foran dette oppgjøret faktisk, gleder meg til å se Åsen i aksjon igjen.
Også er Annan tilbake RBK
Back to top
View user's profile Send private message
Komatic
Proff


Joined: 05 Aug 2008
Posts: 436
Location: Bergen

PostPosted: 18.02.2010 19:04    Post subject: Reply with quote

1-0!!!!
_________________
I am very mistrustful of people who are constantly over-intellectualising things. It kills passion. You have to allow yourself to lose control from time to time
-Eric Cantona
Back to top
View user's profile Send private message
Demolith
Rutinert


Joined: 02 Feb 2009
Posts: 838

PostPosted: 18.02.2010 19:04    Post subject: Reply with quote

Hahaha kødder du?
Scoring etter 2 minutter. Kald avslutning
Back to top
View user's profile Send private message
Chuck Bendtner
Veteran


Joined: 14 Mar 2006
Posts: 6181
Location: Rettsia av byen

PostPosted: 18.02.2010 19:04    Post subject: Reply with quote

Årets kjøp?

http://nufctv.webs.com/ch2.htm


Last edited by Chuck Bendtner on 18.02.2010 19:04; edited 1 time in total
Back to top
View user's profile Send private message
Forumsjef
Veteran


Joined: 12 Feb 2006
Posts: 2118

PostPosted: 18.02.2010 19:04    Post subject: Reply with quote

Peent.
Back to top
View user's profile Send private message
toki
Veteran


Joined: 14 Nov 2007
Posts: 1664

PostPosted: 18.02.2010 19:04    Post subject: Reply with quote

det gikk fort...
_________________
04.12.96
Back to top
View user's profile Send private message
Komatic
Proff


Joined: 05 Aug 2008
Posts: 436
Location: Bergen

PostPosted: 18.02.2010 19:08    Post subject: Reply with quote

This Is 50 wrote:
http://nufctv.webs.com/ch2.htm


Er inne på den streamen jeg også. Bildet hopper mye inn og ut... Ugh..
_________________
I am very mistrustful of people who are constantly over-intellectualising things. It kills passion. You have to allow yourself to lose control from time to time
-Eric Cantona
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    Forum -> Sportslig avdeling All times are GMT + 2 Hours
Goto page 1, 2, 3, 4  Next
Page 1 of 4

 
Jump to:  


Utviklet av phpBB. Tilrettelagt for RBKweb.

ANNONSE
SITATET
© 1999-2020 RBKweb