English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2020
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
Debattforum

Alle kan lese innleggene, men man må registrere seg for å delta aktivt i diskusjonene.
Everyone can read the posts, but you have to register before writing your own posts.

 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   StatistikkStatistikk   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 
Samuel Adegbenro
Goto page Previous  1, 2, 3 ... 83, 84, 85
 
Post new topic   Reply to topic    Forum -> Sportslig avdeling
View previous topic :: View next topic  
Author Message
moomoo
Veteran


Joined: 18 Feb 2008
Posts: 4817

PostPosted: 01.11.2019 12:38    Post subject: Reply with quote

Hvis løpene aldri er der er fdet fint liten vits å diskutere om han bør legge inn eller ikke...

Bevegelse skal trigge pasning, pasning skal ikke trigge bevegelse!
_________________
Lomaxx wrote:
Merker at jeg ikke er redd i det hele tatt når Tavares har ballen. Mannen er jo så treg at han får Besart Berisha til å se ut som bippe stankelbein
Back to top
View user's profile Send private message
zaphod81
Veteran


Joined: 23 Jan 2008
Posts: 8928
Location: Ciljans lekegrind

PostPosted: 01.11.2019 12:43    Post subject: Reply with quote

Men det skyldes jo også at motstanderlagene i alle kamper komprimerer veldig mot vår venstreside, siden Akintola og Hedenstad er ganske begrensede trusler i etablert angrepsspill sammenlignet med Adegbenro og Meling, og dermed sørger de for at innleggssituasjonene til Adegbenro og Meling er mye dårligere.

Hedenstad spesielt har jo alltid flere meter til nærmeste motspiller når han slår innlegg, og kan velge helt fritt hvor og når han slår de. Og fortsatt er det ingen som truer med løp mot første stolpe, der står vi i klynge rundt straffemerket alle mann.

Jeg sier ikke at ikke venstresidespillerne våre har forbedringspotensial på timing og avlevering - det har de definitivt - men tallene hadde faktisk sett veldig annerledes ut hvis trenerne hadde vært i stand til å tilpasse seg og ta konsekvensen av at de så til de grader passes på. Vi er dessverre veldig ensidige, bokstavelig talt, i måten vi angriper på. Det angripes på én side av gangen, med doblinger og forsøk på å finne bakrom og innlegg, helt til det ikke går, og vi tar en langsom spillvending via Hovland og/eller Lundemo og prøver på nytt. Hadde vi vært litt mer dynamiske, litt bedre i pasningsspillet, hatt evnen til å vende spillet raskt, så hadde vi kunnet utnytte den sideforskyvingen til et punkt der de ikke lenger kunne ofre så mye plass. Slik vi ofte gjorde i fjor høst, der Levi ble satt opp en mot en fire-fem ganger per kamp fordi forsvaret forskjøv mot Meling og Jebali. Da får også venstresiden rom fordi forsvaret begynner å kompensere og sprekker opp, og Meling og Jebali endte opp med masse mål og assists. Hadde høyrekanten vår vært en litt mer fotballsmart type enn Levi, så hadde han også kunnet utnytte det i større grad, for der var rommene og mulighetene veldig store til tider.
_________________
Sitat slutt.
Back to top
View user's profile Send private message
Kent
Rutinert


Joined: 11 May 2007
Posts: 927

PostPosted: 01.11.2019 22:53    Post subject: Reply with quote

zaphod81 wrote:
Den kjøper jeg rett og slett ikke, for det er ingen som gjør seg klar til å løpe heller. Innleggssituasjonene til Samuel og Meling er ofte av en type som skriker 'lavt på første stolpe', men det er det jo aldri noen som lukter på. Bortsett fra altså Maars mot Kristiansund.

For referanse, ta en titt på de mange høydepunktene fra 5-5-oppgjøret mellom Liverpool og Arsenal, og se hvor i boksen det fylles opp der på sånne situasjoner. Det er ikke en kjeft som står og henger på bakre stolpe, derimot går det 2-3 løp på første, konsekvent. Med hell.


Korrekt.

I praksis har vi bare en spiller som er i stand til å gå av sin mann, og det er Samuel.

I ganske så mange situasjoner i år, har det omtrent blitt servert ferdig scorede innlegg rett foran boks, gjerne første stolpe som Zaphod nevner, men der er det jo stort sett ingen RBK spillere!

Søderlund kommer jo stort sett ruslende i dårlig tempo og er særdeles lite hvass når det det går fort fremover. Jobbe hardt gjør han, men er fryktelig lite skapende i avslutningsfasen.

Indreløperne er der heller ikke, og de er blitt veldig så statiske under Horneland.

Man kan jo spørre seg hvorfor vi har blitt dårligere både på etablert angrep og i kontringsspillet under vår nye trener.
Back to top
View user's profile Send private message
2mas
Sjef


Joined: 06 Sep 2002
Posts: 51769
Location: Trondhjem

PostPosted: 06.02.2020 00:08    Post subject: Reply with quote

– Jeg har ikke gitt opp. Det er fremdeles ambisjonen å få dra ut til en stor liga, det er i hvert fall ikke for sent å prøve. Man må bare pushe seg selv og se hvor man ender, sier 24-åringen i dag.

(...)

2018-sesongen hadde såvidt blitt sparket igang da skademarerittet begynte. Adegbenro var i vannskorpa til neste landslagsuttak og hadde levert strålende for RBK også i tiden etter Ajax-kampene. Så smalt det i en kollisjon i en uviktig treningskamp mot Ranheim.

Nesten hele sesongen røk. Også neste sommer, igjen mot Ranheim, ble han skadet på nytt.

– Det kunne vært en helt annen historie, men det kunne også godt hende at jeg hadde vært her. Man vet aldri. Man kan ikke vite sånt, sier «Sammy» og fortsetter:

– Jeg snakket veldig nylig om det, til Aniekpeno Udo (tidligere lagkompis i Viking). «Hvor hadde jeg vært?» Da jeg kom til Rosenborg var jeg i kjempeform. Så kom skadene, etter det var det...jeg snakker fortsatt med venner om det, om hvordan det kunne vært uten...

Les mer: Dette øyeblikket brukte «Sammy» lenge som motivasjon. Nå gjør det ham bare trist
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
SverreTrd
Senior


Joined: 09 Apr 2019
Posts: 128
Location: Trondheim

PostPosted: 07.02.2020 21:00    Post subject: Reply with quote

Gikk inn på denne tråden ettersom det var en av dem med nyest oppdatering. Oppdaget ganske fort det var en enslig svale, men leste litt bakover for å se hva folk har skrevet.

Jeg er helt enig at Adegbenro har et strålende maksnivå. Ett problem er at hans innsats ofte mangler "end-product" (dvs. mål) som også flere andre har kommentert her inne. Hvorfor kan jo diskuteres.

Et større problem er at han ofte er skada, slik fremstår det ihvertfall. Mitt inntrykk er at dette har et klart islett av manglende stå-på vilje. At han er klar til kamp når motstanden er god, eller sola skinner. Og at når motgang melder seg, så er "skadet" en fin status. Sikkert noen som har statistikk på sånt også, som eventuelt kan overbevise meg om at dette er feil.

Jeg er den første til å håpe jeg tar feil, og Adegbenro gjør en strålende 2020-sesong. RBK
Back to top
View user's profile Send private message
2mas
Sjef


Joined: 06 Sep 2002
Posts: 51769
Location: Trondhjem

PostPosted: 05.03.2020 22:37    Post subject: Reply with quote

– I dag så han veldig bra ut. Vi har sett på trening den siste tiden at det er i ferd med å løsne for ham. Dessverre har han hatt en trøblete vinter med mye sykdom og skader. Derfor har han en god del arbeid å ta igjen. I vinter har Samuel vært for lite på treningsfeltet, sier Horneland.

Han har imidlertid store forventninger til kantspilleren.

– Vi vet at han har dette nivået inne, og det er det vi forventer av han. Hvis Samuel jobber godt fremover vil han prestere slikt når sesongen starter, sier Horneland.

Les mer: RBK-angriperen har trøblet i hele vinter. Nå ser det endelig ut til å løsne.

- Er du klar for å starte igjen snart?

- Vi får se. Jeg er ikke helt OK, men det går gradvis framover. Sist spilte jeg 20-25 minutter, og i dag ble det 45 minutter.

- Hvordan kjennes lysken?

- Smertene kommer og går. Så jeg må ta det litt med ro.

Les mer: - Jeg prøvde å få noe til å skje
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
Mulder
Junior


Joined: 04 Apr 2018
Posts: 31

PostPosted: 06.03.2020 00:51    Post subject: Reply with quote

SverreTrd wrote:
et klart islett av manglende stå-på vilje. At han er klar til kamp når motstanden er god, eller sola skinner. Og at når motgang melder seg, så er "skadet" en fin status.


Man kan si mye om Horneland (og Ember), men mitt inntrykk av de to der er at de ville nektet å finne seg i at en spiller later som eller overdriver en skade for å slippe å spille kamp. Det tror jeg heller ikke om Bruttern (som uansett er vann under Elgseter bro). Jeg tror Adegbenro er sykt hypp på å gå videre fra RBK og har vært lettere fortvilt over sine skader, og det manglende samspillet som laget viste i fjor. Når vi tok ledelsen mot Ranheim og hadde "sikret" tredjeplassen, var Benro helt i hundre og svært vokal, før han opptrådte som ekstra ballvinner på defensiv midtbane i 10 min. Jeg vet ikke hva han sa, men tipper at det gikk i "nå lar vi faen ikke dette glippe", "nå er denne kampen ferdig". Noe sier meg at han vil ut i Europa og ønsker å vise at han er god nok for et lag som betaler 3-5X RBK-lønn.

Det beste er når spillere blør for drakta, men det er ikke så verst når en spiller øsker å levere for å gå til en større klubb, heller.
Back to top
View user's profile Send private message
haavarl
Forumsjef


Joined: 10 Sep 2002
Posts: 14336
Location: Askim

PostPosted: 06.03.2020 09:42    Post subject: Reply with quote

Denne observasjonen i kampen mot Glimt hører hjemme her:

BalleK wrote:
Petter Rasmus når Samuel dribler i vei: "Medspillerne spør seg "Når kjæm ballen? Kor kjæm ballen? Kjæm ballen?""

_________________
Si ifra når det trengs - www.facebook.com/motfylla
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    Forum -> Sportslig avdeling All times are GMT + 2 Hours
Goto page Previous  1, 2, 3 ... 83, 84, 85
Page 85 of 85

 
Jump to:  


Utviklet av phpBB. Tilrettelagt for RBKweb.

ANNONSE
SITATET
© 1999-2020 RBKweb