English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2020
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
Debattforum

Alle kan lese innleggene, men man må registrere seg for å delta aktivt i diskusjonene.
Everyone can read the posts, but you have to register before writing your own posts.

 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   StatistikkStatistikk   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 
Djordje Denic
Goto page Previous  1, 2, 3 ... 11, 12, 13, 14  Next
 
Post new topic   Reply to topic    Forum -> Sportslig avdeling
View previous topic :: View next topic  
Author Message
PerO
Veteran


Joined: 21 Feb 2011
Posts: 5884
Location: Drammen

PostPosted: 01.10.2019 10:49    Post subject: Reply with quote

Greit å akseptere at nytt trenerteam har annen oppfatning av noen spillere enn de gamle. Slik er det alltid.

Men han fikk jo ikke spilt mye i fjor heller, og det er verre å akseptere, når de sier de kjøper en spiller som skal komme inn å forsterke laget.
Back to top
View user's profile Send private message
zaphod81
Veteran


Joined: 23 Jan 2008
Posts: 9852
Location: Ciljans lekegrind

PostPosted: 01.10.2019 10:57    Post subject: Reply with quote

Ja, hadde det bare vært en åpenbar mismatch mellom nytt og gammelt regime (som med Jebali) så kan man jo akseptere sånt. Her er det egentlig ikke tilfelle - Denic er på mange måter en veldig 'Hornelandsk' spillertype, eller han hadde i alle fall vært det dersom han hadde vært norsk. Og han innfridde dessuten ikke forventningene umiddelbart. Det er feilvurderinger på flere plan.
_________________
Sitat slutt.
Back to top
View user's profile Send private message
Henning
Legende


Joined: 18 Feb 2005
Posts: 16274

PostPosted: 01.10.2019 12:23    Post subject: Reply with quote

Det interessante er at han ble solgt inn som en spiller som ville gå rett inn på laget, og så god er det vel ingen som mener at han er. Uflaks, har vi for dårlige speidere, eller er det rett og slett for vanskelig å vurdere spillere i dårligere ligaer? Han føyer seg i alle fall inn i rekken av dårlige kjøp de siste årene.
Back to top
View user's profile Send private message
Claudius Galenus Standarn
Veteran


Joined: 19 Aug 2015
Posts: 2872
Location: Drammen

PostPosted: 01.10.2019 13:09    Post subject: Reply with quote

zaphod81 wrote:
Uansett hva man måtte mene om nivået til Denic nå, så er det veldig åpenbart at det er gjort en for dårlig jobb av Bjørnebye her. Igjen. Det er ett år siden han ble hentet for noen millioner, og i mellomtiden har han vært brukt som 'nyttig backup' med fallende popularitetskurve hos trenerne, mens konkurrenter har blitt hentet inn på samme plass. Dette var altså en spiller som sportslig avdeling mente kunne gå rett inn på laget i fjor sommer.


Veldig enig i dette. Altså, han blir solgt inn som en spiller som går rett inn på laget for så å nærmest ikke få spille under to forskjellige trenere. Det er bekymringsfullt.

Jeg personlig er veldig glad i Denic og synes han har kvaliteter som vi sårt mangler i laget for tiden. Han er full av energi, aggressiv, ganske fremoverrettet og overraskende god foran mål. Målet mot VIF (?), hvor Besim spilte han gjennom og Denic kaldt lobbet ballen over keeper, viser at han er en langt bedre avslutter enn f.eks Mike og Søder som begge virker (og Mike selv har uttalt det) å lukke øynene og håpe på det beste.

Han er langt ifra noen perfekt spiller. Selv om jeg liker han godt, mener jeg ikke at han går langt utenpå de som spiller på midten pr. nå (til tross for at tydeligvis var det når han ble kjøpt). Men i denne perioden, og ved flere andre tidspunkter tidligere, har spillere i samme posisjoner vært langt ute av form. Jeg reagerer på at ikke Denic har blitt brukt mer på bekostning av formsvake spillere.

Han virker å rett og slett ha blitt frosset ut.
Back to top
View user's profile Send private message
zaphod81
Veteran


Joined: 23 Jan 2008
Posts: 9852
Location: Ciljans lekegrind

PostPosted: 01.10.2019 13:44    Post subject: Reply with quote

Det er mulig det er tilfeldig, men det begynner å bli en del av de utenlandske spillerne som har blitt eller følt seg frosset ut i perioder under Horneland, og vi har generelt luket noe voldsomt i det bedet.

Bendtner - trenger ikke utdypes
Samuel - veldig lite tillit i vår, etter eget utsagn uten forklaring
Serbecic - mystisk fraværende fra kamptropp og formasjonstrening lenge, før det kom en ryggskade-forklaring og et utlån.
Denic - veldig lite brukt til tross for ganske gode prestasjoner i ulike roller ved innhopp.

Levi - lånt ut etter kort tid under Horneland.
Jebali - solgt etter kort tid under Horneland, ikke ønsket tilbake.
Vilhjalmsson - solgt umiddelbart.

Nå står vi altså igjen med en revitalisert Adegbenro, kaptein og ærestrønder Jensen i tillegg til Haugesundfavoritten Akintola (p.t. i fryseboksen??) av utlendinger med spilletid. Er det rett og slett sånn at Horneland ønsker seg en mer eller mindre helnorsk tropp, er det Bjørnebye som ikke klarer lande overgangsmål født utenfor landegrensene, har vi ikke oversikt over utenlandske spillere, eller har vi som klubb opparbeidet oss et veldig dårlig rykte for måten vi forvalter utenlandske spillere på?

Det verste er at alle disse hypotesene, enkeltvis, virker ganske plausible.
_________________
Sitat slutt.
Back to top
View user's profile Send private message
Henning
Legende


Joined: 18 Feb 2005
Posts: 16274

PostPosted: 01.10.2019 13:51    Post subject: Reply with quote

Hva med Tørset Johnsen, Valsvik, Østbø og Åsen, er de "frosset ut"? Og hvorfor hentet han Akintola hvis han vil ha en "helnorsk" tropp?
Back to top
View user's profile Send private message
Resten må gå fan account
Veteran


Joined: 27 Mar 2011
Posts: 1620

PostPosted: 01.10.2019 14:01    Post subject: Reply with quote

For ikke å snakke om å prøve å hente Wadji (inkludert bytte med Søderlund), Gueye og Mathew i sommer. Eller den umiddelbare innføringen av engelsk som påbudt språk på trening.
_________________
Resten må også gå hjem.

#TeamSenador
Back to top
View user's profile Send private message
zaphod81
Veteran


Joined: 23 Jan 2008
Posts: 9852
Location: Ciljans lekegrind

PostPosted: 01.10.2019 14:19    Post subject: Reply with quote

Hehe ja, si det Henning, jeg sier jo ikke at det er fasit, som du sikkert klarer å lese selv. Men det er neppe helt tilfeldig når vi kvitter oss med fem utenlandske spillere på kortest mulig tid, og kun henter èn, som treneren kjenner og kommuniserer godt med fra før. Hvis et helnorsk lag var det man ønsket seg, så kunne man realistisk sett neppe startet veldig mye bedre enn Horneland, Akintola notwithstanding.

Akintola tror jeg nok var en signering som føltes veldig viktig for å ha en kantspiller (sidespiss?) av riktig type, og sette et eksempel for de ander spillerne i troppen. Merk at jeg overhodet ikke hevder at Horneland er negativ til utlendinger i seg selv, bare at jeg tror han ønsker å ha en mest mulig norsk(språklig?) tropp. Og det kan det jo være gode grunner til - kommunikasjon, felles referanser/forståelse osv. - men det har jo også svakheter, som alt for lik ferdighetsprofil og samme 'hull' i kompetansen.

Men som sagt, vi har jo prøvd oss/luktet på flere med fargerike pass (Mathew, Ozegovic, Wadji, Gueye etc.) uten å lykkes. Så vet vi jo strengt tatt ikke hvem av disse Horneland har uttrykt ønske om å få inn, hvis man da ikke skal ta utgangspunkt i 'hovedtreneren klikker rundt omkring i Wyscout, Bjørnebye kjøper'-hypotesen om teknofobe Horneland. Det kan som sagt også hende vi bare ikke får det til, av ulike grunner.

På spørsmålene dine:

- Tørset Johnsen er en junior, som i likhet med alle de andre juniorene har fått veldig lite tillit under Horneland, bortsett fra som pisk mot Lillestrøm og som PR-stunt i oppkjøringa.

- Åsen startet mot Mjøndalen, og får innhopp i veldig mange kamper (18 av 23, 10 fra start). Startet også mange kamper i oppkjøringa. Meningsløst eksempel.

- Valsvik er backup på en stopperplass som ikke roteres, og får spilletid kun når noen er helt utilgjengelig (9 kamper, 6 fra start), men da er også han helt uten konkurranse.

- Østbø er og blir reservekeeper bak Hansen, og et såpass dårlig eksempel at det svekker argumentet ditt voldsomt at du i hele tatt må polstre lista med ham. Skjerpings.

- Denic har 7 kamper, hvorav 4 fra start. Etter en etter alle solemerker god kamp mot Tromsø 10. august (1-2 assist avhengig av tellemåte, flere avslutninger i boksen som indreløper) har han kun vært å se som tvungent høyrebackbytte i et kvarter mot Odd, og nå sist utenfor kamptropp. Frosset ut? You tell me.

edit: Og snakker de virkelig engelsk på trening nå? Jeg mener det er evigheter siden det ble rapportert at det likevel ble kjørt på norsk, men kanskje husker jeg feil?
_________________
Sitat slutt.


Last edited by zaphod81 on 01.10.2019 14:20; edited 1 time in total
Back to top
View user's profile Send private message
TomBoy
Proff


Joined: 09 Mar 2006
Posts: 327
Location: Trondheim

PostPosted: 01.10.2019 14:20    Post subject: Reply with quote

Hadde brukerne her inne vært på medlemsmøte burde man ikke bli overrasket over dette. Norge Norden resten av verden har høyere prioritering enn på lenge. Serbecic ble jo direkte nevnt som ett kjøp som ikke ville skje på nytt
Back to top
View user's profile Send private message MSN Messenger
Kamerat Ola
Veteran


Joined: 13 Jan 2014
Posts: 4774
Location: Oslo

PostPosted: 01.10.2019 14:24    Post subject: Reply with quote

Hvem er det som fronter denne strategien? SIBs påfunn?
_________________
Radikal
Back to top
View user's profile Send private message
zaphod81
Veteran


Joined: 23 Jan 2008
Posts: 9852
Location: Ciljans lekegrind

PostPosted: 01.10.2019 14:36    Post subject: Reply with quote

Den er jo ikke ny.

Hoftun dro jo den fram til stadighet når han ikke lyktes med å identifisere/signere de riktige utenlandske spillerne, da ble det plutselig veldig viktig å ha stålkontroll på vår egen bakgård. Når den strategien viste seg å produsere først og fremst dyre middelmådigheter ble det konkludert at norske klubber og spillere var grådige og overprisede, så det riktige var å handle i markeder med bedre verdi for investeringen.

Rinse and repeat.

Hvorfor Bjørnebye ser seg nødt til å kjøre på med strategihåndboka til en utskjelt og mislykket forgjenger, det må gudene vite, men man kan jo lett forestille seg at Norge - Norden - Skandinavia - Røkla-strategien stemmer godt med hans egne preferanser for spillerlogistikk. Pluss at erfaringene med Denic og Serbecic kan ha utløst samme historieløse ryggmargsrefleks som det gjorde hos Hoftun.

Jeg mener forøvrig at det eneste som er stabilt vellykket som strategi er å kjøpe ikke-skandinaviske spillere for ti millioner pluss. Det har stort sett alltid gitt oss spillere som faktisk går rett inn i elleveren og hever laget.
_________________
Sitat slutt.
Back to top
View user's profile Send private message
FanFraSør
Rutinert


Joined: 30 Oct 2003
Posts: 742

PostPosted: 01.10.2019 16:14    Post subject: Reply with quote

Trist med Denic og Serbecic. To spillere som har mye av de vi mangler i laget (første 11'er) og som faktisk tilhører RBK. De har mangler, selvfølgelig. Begge kan bli bedre på en rekke ting, men det hadde de også blitt dersom de hadde fått tillit slik en del andre har fått uten å gjøre seg fortjent til det. Tror begge hadde blitt sentrale spillere dersom de hadde fått minst en sesong med 20+ kamper fra start med tilnærmet 70+ min i snitt i hver kamp.

Ingen av dem har nok en fremtid i klubben så håper for deres del de snart finner seg en permanent klubb de kan blomstre i.
_________________
Når Nils Arne snakker, lytter man! (Gammelt visdomsord fra Brakka)
Back to top
View user's profile Send private message
PerO
Veteran


Joined: 21 Feb 2011
Posts: 5884
Location: Drammen

PostPosted: 01.10.2019 16:29    Post subject: Reply with quote

Trøndelag-Norge-norden-verden er jo en del av klubbens DNA og tydelig fremsatt av Eggen. (Overhodet ikke Hoftuns ide).

Skal vi være midt norges klubb, så er det nok slik det må være i lengden.

Ikke noe i veien med strategien. Det er gjennomføringa som svikter. Antalletfra hver kategori må varieres etter hva som er tilgjengelig til riktig pris/kvalitet.

Det begynner å bli lenge siden det har fungert.
Back to top
View user's profile Send private message
Zorac
Legende


Joined: 08 May 2005
Posts: 17640
Location: Lillestrøm

PostPosted: 01.10.2019 17:15    Post subject: Reply with quote

Dette er fort den delen av Eggens strategi som har eldes dårligst, da Rosenborgs plass i markedet, såvel som markedet i seg selv har endret seg enormt de siste 15-20 år:

1: Vi er ikke lenger enerådende i Norge, og kan ikke velge fritt lenger. En klubb som Molde har bra med både penger og meritter, som gjør at vi ikke lenger er et like selvsagt valg her til lands.

2: Gode spillere har vi i de fleste tilfeller bare til låns, være seg egenutviklede, innkjøpte nordmenn, eller utenlandsimport. Pengene i internasjonal fotball har økt så voldsomt at vi er kommet langt ned på stigen. Klubber i ligaer og land vi tidligere fnøys av slenger nå lett 10-20 millioner i bordet selv for spillere som ikke er tenkt å gå rett inn på laget. Økonomien i Norge er rett og slett forbigått av svært mange uavhengig av våre disponeringer.

3: Stadig fler av de beste talentene har blitt hentet ut av landet uten en gang å ha vært innom a-lag. Det er rett og slett færre (gode) tilgjengelige spillere med norsk pass å konkurrere om.

Jeg tør påstå det er nærmest umulig å drive en klubb i toppen av norsk fotball med ambisjoner om Europa uten å jobbe i flere markeder samtidig. Det finnes ikke til enhver tid nok gode nordmenn til å erstatte alle nøkkelspillere vi mister. Her hadde jo Eggen det langt lettere enn dagens sportslig avdeling, da han beholdt nøkkelspillere og bærebjelker i veldig mange år.
_________________
Consider sport, the babyish enthusiasms and rages which it excites, whole nations disturbed by disputes between boys. We are children. -Aleister Crowley
Back to top
View user's profile Send private message
Montana
Veteran


Joined: 28 Dec 2012
Posts: 4589

PostPosted: 01.10.2019 17:28    Post subject: Reply with quote

Horneland fryser ut utlendinger ja? ..herregud, god jul.
Back to top
View user's profile Send private message
oxbailla
Rutinert


Joined: 26 Apr 2005
Posts: 971
Location: Trondheim

PostPosted: 01.10.2019 17:57    Post subject: Reply with quote

zaphod81 wrote:
Det er mulig det er tilfeldig, men det begynner å bli en del av de utenlandske spillerne som har blitt eller følt seg frosset ut i perioder under Horneland, og vi har generelt luket noe voldsomt i det bedet.

Bendtner - trenger ikke utdypes
Samuel - veldig lite tillit i vår, etter eget utsagn uten forklaring
Serbecic - mystisk fraværende fra kamptropp og formasjonstrening lenge, før det kom en ryggskade-forklaring og et utlån.
Denic - veldig lite brukt til tross for ganske gode prestasjoner i ulike roller ved innhopp.

Levi - lånt ut etter kort tid under Horneland.
Jebali - solgt etter kort tid under Horneland, ikke ønsket tilbake.
Vilhjalmsson - solgt umiddelbart.


+ Gersbach og Ogbu sendt bort og hhv solgt/utleid.
Back to top
View user's profile Send private message
Kamerat Ola
Veteran


Joined: 13 Jan 2014
Posts: 4774
Location: Oslo

PostPosted: 01.10.2019 18:28    Post subject: Reply with quote

Gersbach var tross alt direkte dårlig.
_________________
Radikal
Back to top
View user's profile Send private message
Ratatosk
Veteran


Joined: 24 Feb 2012
Posts: 1222

PostPosted: 01.10.2019 18:46    Post subject: Reply with quote

Tror man skal være forsiktig med å fastslå at Horneland fryser ut utlendinger. Det man derimot kan si, etter min mening, er at flere spillere har fått overraskende og ufortjent lite spilletid, der de kan få vist seg fram og spille seg gode. Både Denic og Serbecic passer godt inn i den kategorien. Jeg stusser blant annet på at Horneland i noen kamper, velger å sette inn Konradsen, en Konradsen som er benket for å hvile, i en kamp der Denic sitter på benken. Samtidig så får Åsen sjanse på sjanse uten å overbevise i noen særlig grad. Vrakingen av Serbecic forstår jeg lite av, men forventer at han spiller noenlunde fast i RBK drakt neste sesong. Har spilt godt for Sarajevo etter hva jeg har lest.
Det man bør stille spørsmål til Horneland om er bruken av klippekort. Det skulle det bli en slutt på, var beskjeden da han kom. Fasiten er en annen. Flere spillere får spille uavhengig av prestasjoner. Kan nevne blant annet Hovland, Lundemo, Søderlund og Jensen. Ikke engang Søderlund selv forstod hvorfor han spilte alle kampene i starten av sesongen. Det sier litt.
Back to top
View user's profile Send private message
Henning
Legende


Joined: 18 Feb 2005
Posts: 16274

PostPosted: 01.10.2019 18:48    Post subject: Reply with quote

Dere vil nok neppe bli overbevist, men hvis man vil være djevelens advokat så kan man komme opp med alternative forklaringer på de eksemplene som visstnok støtter hypotesen om at Horneland "vil fryse ut utlendinger".

Bendtner: var svak lenge før han ble "frosset ut".
Adegbenro: Horneland krever mye av vingene, Helland har opplevd det samme. Er fast nå.
Serbecic: Ryggskadet, trengte spilletid.
Denic: Spilte seg ikke inn under Coolen heller.
Levi: De fleste var enige om at han ikke er god nok da han ble lånt ut.
Jebali: Ønsket selv å dra
Vilhjalmsson: Har ikke vist noe i VIF som tyder på at det var noe annet enn sportslige grunner til at han ble solgt.
Ogbu: Neppe god nok per i dag.
Back to top
View user's profile Send private message
Zorac
Legende


Joined: 08 May 2005
Posts: 17640
Location: Lillestrøm

PostPosted: 01.10.2019 20:08    Post subject: Reply with quote

Da koker det ned til alternativ to, som er at Bjørnebye og hans apparat er alt for dårlige på å finne riktige spillere utenfra. Treffprosenten er skremmende lav; har andre enn Jebali lykkes i nevneverdig grad de siste årene?
_________________
Consider sport, the babyish enthusiasms and rages which it excites, whole nations disturbed by disputes between boys. We are children. -Aleister Crowley
Back to top
View user's profile Send private message
1972 Miami Dolphins
Legende


Joined: 30 Jul 2007
Posts: 17604
Location: Oslo

PostPosted: 02.10.2019 07:14    Post subject: Reply with quote

PerO wrote:
Trøndelag-Norge-norden-verden er jo en del av klubbens DNA og tydelig fremsatt av Eggen. (Overhodet ikke Hoftuns ide).


Rimelig urettferdig konklusjon på historien PerO. Kjøp av utenlandske spillere eksisterte knapt på 90tallet, ingen hadde råd til speiderapparat og knapt nok lønn. Det var ikke et reelt marked.

Napoleon hadde nok en strategi om å angripe til hest og ikke tanks, men det kan knapt tilskrives et aktivt valg mellom de to, med tanke på at tanks ikke var oppfunnet enda.

Sportslig leder har som ansvar å bygge en strategi for å nå de sportslige og økonomiske målene til klubben. Velger en sportslig leder i RBK å ikke kjøpe utenlandske spillere så er det et aktivt valg han/hun må stå for, har ingenting med "klubbens DNA" å gjøre.
Back to top
View user's profile Send private message
Nåssåladden
Veteran


Joined: 19 Sep 2004
Posts: 2401
Location: Oslo

PostPosted: 02.10.2019 07:34    Post subject: Reply with quote

Ja la oss gjøre førstelaget om til Kardemomme by hvor alle får spille litt slik at ingen føler seg frosset ut. Very Happy

Kan knapt huske at Denic har vært dominant i noen kamper. Kom hit med lav risiko og lyktes dessverre ikke helt. Helt fair.

Disse spekulasjonene om «utenlandske» spillere som har havnet på benken må være noe av det minst begrunnede vrøvlet som har blitt konstruert opp her inne på en stund. Og det sier litt.
_________________
De mest bortskjemte supporterne i lainnet!


Last edited by Nåssåladden on 02.10.2019 08:19; edited 1 time in total
Back to top
View user's profile Send private message
PerO
Veteran


Joined: 21 Feb 2011
Posts: 5884
Location: Drammen

PostPosted: 02.10.2019 08:16    Post subject: Reply with quote

1972 Miami Dolphins wrote:
PerO wrote:
Trøndelag-Norge-norden-verden er jo en del av klubbens DNA og tydelig fremsatt av Eggen. (Overhodet ikke Hoftuns ide).


Rimelig urettferdig konklusjon på historien PerO. Kjøp av utenlandske spillere eksisterte knapt på 90tallet, ingen hadde råd til speiderapparat og knapt nok lønn. Det var ikke et reelt marked.

Napoleon hadde nok en strategi om å angripe til hest og ikke tanks, men det kan knapt tilskrives et aktivt valg mellom de to, med tanke på at tanks ikke var oppfunnet enda.

Sportslig leder har som ansvar å bygge en strategi for å nå de sportslige og økonomiske målene til klubben. Velger en sportslig leder i RBK å ikke kjøpe utenlandske spillere så er det et aktivt valg han/hun må stå for, har ingenting med "klubbens DNA" å gjøre.


Du får mene hva du vil om det.

Det Eggen har uttalt i boka godfoten og intervjuer om hvordan klubben arbeider og bør arbeide i fremtida, anser jeg som en del av klubbens DNA, og noe vi i all hovedsak bør arbeide etter.

Så vil selvsagt tiden medføre endringer, men da mest i utførelsen, og ikke i tankegangen og filosofien.
Back to top
View user's profile Send private message
1972 Miami Dolphins
Legende


Joined: 30 Jul 2007
Posts: 17604
Location: Oslo

PostPosted: 02.10.2019 08:27    Post subject: Reply with quote

Da trenger vi ingen dyre ansettelser da. Bare å kjøpe inn 15 eksemplarer av godfoten og ansette folk som kan lese.

Du legger det frem som at RBK gjennom Eggen har bestemt at Trøndelag - Norge - Norden - resten av verden er en fastlåst kravsatt strategi for all fremtid. Sånn er det ikke. Spillerlogistikk er sittende SD sitt ansvar, i samarbeid med styrets beslutninger og godkjennelser.

Å legge alt dette ansvaret på NAE idag er helt utrolig ansvarsfraskrivelse! Bare tull å hevde at i prinsippet har ingen roller i klubben noen som helst beslutningsmyndighet eller ansvar, fordi alt ble definert en gang av Eggen.
Back to top
View user's profile Send private message
Kamerat Ola
Veteran


Joined: 13 Jan 2014
Posts: 4774
Location: Oslo

PostPosted: 02.10.2019 08:49    Post subject: Reply with quote

Det har tross alt blitt holdt NM i ansvarsfraskrivelse her i det siste.
_________________
Radikal
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    Forum -> Sportslig avdeling All times are GMT + 1 Hour
Goto page Previous  1, 2, 3 ... 11, 12, 13, 14  Next
Page 12 of 14

 
Jump to:  


Utviklet av phpBB. Tilrettelagt for RBKweb.

ANNONSE
SITATET
© 1999-2020 RBKweb