English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2024
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 STATISTIKK
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
Debattforum

Alle kan lese innleggene, men man må registrere seg for å delta aktivt i diskusjonene.
Everyone can read the posts, but you have to register before writing your own posts.

 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   StatistikkStatistikk   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 
Nicklas Bendtner
Goto page Previous  1, 2, 3 ... 268, 269, 270 ... 297, 298, 299  Next
 
Post new topic   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Forum -> Sportslig avdeling
View previous topic :: View next topic  
Author Message
Henri
Legende


Joined: 18 Feb 2005
Posts: 18537

PostPosted: 23.05.2019 18:44    Post subject: Reply with quote

Det mest sannsynlige er nok at dette er en velregissert konspirasjon mot Bendtner. Søderlund, Helland og Konradsen står bak.
Back to top
View user's profile Send private message
Henri
Legende


Joined: 18 Feb 2005
Posts: 18537

PostPosted: 23.05.2019 18:45    Post subject: Reply with quote

Glemte Hedenstad og Hovland.
Back to top
View user's profile Send private message
nidaros997
Veteran


Joined: 03 Aug 2007
Posts: 2510

PostPosted: 23.05.2019 19:17    Post subject: Reply with quote

Søderlund var veldig positiv i intervjuene på forsesongen, da det ble klart at Horneland ble hans nye trener. Samtidig satt vel Bendtner i Danmark og ble ikke med i oppkjøringa til sesongen, og Søderlund var nok fornøyd med at han således ville ha en fordel av å være den som deltok i oppkjøringa og daglig hadde direkte kontakt med Horneland og fikk vist seg frem. Samtidig hadde Horneland uttalt at klippekortet var inndratt og ingen skulle ha noen fordel på grunn av tidligere meritter. Horneland visste samtidig at klubben forsøkte å få Bendtner solgt, mens Søderlund kanskje gjettet seg til dette, gitt kostnadene relatert til Bendtner, hans dårlige poengfangst i 2018, og voldsdommen. Ikke rart Søderlund var optimistisk og blid, uten at det trenger å bety at han hadde konspirert mot Bendtner eller vært aktiv på å få ham bort på noe vis. De var konkurrenter, og Søderlund tok sjansen på at Bendtner ville bli solgt etter VM 2018. Han gamblet og feilet han også, og var også del av det laget som fremsto som for dårlig trent, selv om hans spisskompetanse skal være det fysiske og kriging foran mål.

Sommeren 2018 ble ikke Bendtner solgt, og kanskje gikk litt av motivasjonen ut av Bendtner når han ikke ble tatt ut til VM og ikke fikk skiftet til en ny klubb etter VM? Egentlig var prosjekt Bendtner over på det tidspunktet. Noen flere skårede mål våren 2018 for Bendtner, og deltagelse i VM, og historien om Bendtner kunne vært en solskinnshistorie fra A til Å, på alle vis, både for ham selv og for Rosenborg.

Hovedproblemet har allikevel ikke vært Bendtner, som et slags lagets sorte får. Det er først og fremst laget Rosenborg og trenerne som ikke har fått laget bedre trent og mer samspilt, som har feilet, over tid, og hvor sportslig leder og styret har vært passive og ikke tatt grep tidlig nok. Jeg er derfor uenig i at Bendtner skal gjøres til noen slags syndebukk. Som han selv påpeker, så er han nok den enkleste å peke på når laget gjør det dårlig. At han har fått privilegier er det dessuten styret og ledelsen som har ansvaret for, og som sure spillere burde rette skytset imot. Til syvende og sist er det den enkelte spilleren selv som har ansvaret for å være i god fysisk form og å yte maksimalt på trening og i kamp, og laget burde også ha hatt flere ledere som går foran som et godt eksempel. På tross av de gode hjemlige resultatene de siste årene mener jeg det er grunn til å stille spørsmålstegn ved spillernes profesjonalitet når de som gruppe lar seg falle ned på et lavere sportslig nivå, og at spillerne selv ikke klarer å ta seg sammen og skape en vinnerkultur. Det skal ikke være nødvendig med en autoritær trenertype som pisker spillerne fremover for at spillerne skal være på tå hev til enhver tid, og det gjelder også den interne justisen vis a vis Bendtner. Jensen er kaptein og en venn, og burde således ha grepet tak i problemene innad i laget for lenge siden. Både med Bendtner selv og med de som var kritiske til ham, først og fremst ved å mane spillerne til å ta seg sammen og å gå foran med et godt eksempel. Men, dette laget mangler kanskje disse ledertypene?

Under Kåre spilte vi dårligere og dårligere, laget fungerte ikke, og Bendtner virket egentlig for god for Rosenborg når han kom i grei form. Til å begynne med våren 2017 sto han nærmest som en påle på bakerste stolpe, fordi det var der han ble instruert til å stå og vente på innlegg. Etter hvert tok han mer del i spillet, gikk langt tilbake i banen for å hente ball, og ble således delvis en playmaker, som synliggjorde at vi aldri har klart å erstatte Selnæs. Forestill dere Selnæs bak Bendtner sesongen 2015... Bendtner ville skåret over 30 mål den sesongen.

Jeg tror det må ha vært veldig frustrerende for Bendtner å se hvor dårlige flere av hans lagkompiser var i ballbehandling, pasningsspill og samhandling. Jeg minnes en veldig bra enstriper av Gary Larson som kanskje illustrerer poenget. I stripen står det en kappekledd fyr i ei dør, med djevelen ved sin side. Djevelen legger en hånd over skuldrene på den nyankomne 'der nede', og mens de står der i døra og kikker inn i et rom med mange småbarn med hvert sitt notestativ og forskjellige musikkinstrument, så sier djevelen: "Og her Maestro, er ditt rom!". Litt sånn tror jeg Bendtner må ha følt det til tider, både i kamp og på trening.

Ikke rart om han ønsket seg videre sommeren 2018, men om ingen ville kjøpe ham, hva skulle han da gjøre? Han har tydeligvis tjent bra i Rosenborg, så kanskje tenkte han at "jeg får bare fortsette til det dukker opp noe bedre". Så kom voldsdommen, han mistet oppkjøringa til årets sesong, og klubben ansatte en trener som fokuserer på det fysiske, samtidig som laget spiller enda dårligere enn de gjorde i 2017 og 2018! Vi må heller ikke glemme at han var nær ved å legge opp før han kom til Rosenborg, og når det ikke ble VM i 2018 og salg, så har kanskje ikke gnisten vært den beste, som i likhet med mange andre på laget. Han har kontrakt med Rosenborg og forholder seg til den, hverken mer eller mindre.

Som spisstype er han ikke typen til å være den som jager ball som førsteforsvarer, men hvor mange slike spisser har vi egentlig hatt i Rosenborg? Iversen virket direkte lat og måtte spilles i form, og spisser som Prica og Carew var vel heller ikke noen jagende spisser? Det var også stor forskjell på hurtigtoget Brattbakk og møtende spiss Sørloth, men Eggen fikk allikevel det beste ut av de begge, dvs. han utnyttet til fulle den godfoten hver av de brakte med seg til laget, og lot de lage sin egen rolle i det samme spillesystemet. Dette dreier seg derfor også om å tilpasse spillestil og få det beste ut av den stallen man har, og her er det Horneland feiler (og Kåre feilet, med Bendtner på bakerste stolpe eller ute på kant med Søderlund i midten). Ikke mindre fordi Søderlund og Botheim ikke er bedre enn Bendtner per dags dato. Men Horneland kom til Trondheim med en plan om å få laget til å spille på sitt vis, fjernt fra den fotballen laget har spilt de siste årene og som publikum ønsker å se, og i tillegg skulle spillerne kjøres hardt fysisk. Bendtner fikk allikevel sin sjanse, men når innsatsen uteble, så var det nok, for både spillere og trener. Egentlig en grei nok avgjørelse, men årsaken til at prosjektet Bendtner har feilet, har først og fremst å gjøre med hvordan klubben ledes av styret og Bjørnebyes manglende rolle utover spillerlogistikk, hvordan trenerne har feilet i å få laget til å spille bra og hvordan Bendtner har blitt brukt, samt at spillerne også må gå i seg selv.

Om Bendtner har kostet klubben 10-15 millioner i året er det en skandale. Han var et risikoprosjekt, men klubben var tydeligvis villig til å satse 30-45 millioner på en spiller med en frynsete fortid og et navn, og som neppe ville bli så god igjen som han en gang var. Kanskje trodde de Bendtner ville bli bra merkevarebygging, at han ville storspille, skyte Rosenborg ut i Europa, og deretter bli solgt etter VM for en pen sum. Kanskje. Men det kunne like gjerne vært ren ønsketenkning, og med en situasjon enda verre enn den som vi har nå. For eksempel intet storspill eller mange skårede mål og med en voldsdom eller lignende skandale allerede høsten 2017. Gitt erfaringene med Nicki Bille er det egentlig utrolig at styret og sportslig leder turte å gamble slik de har gjort med Bendtner. Det heter seg at "spill ikke med penger du ikke har råd til å tape", og det uttrykket tror jeg oppsummerer det klubben har gjort her. I verste fall og litt satt på spissen: et tomtesalg = en Bendtner.

Nå skal vi skjære ned på sportslig satsning, fordi vi var brukt opp de ekstra midlene vi hadde. Dette er midler som burde vært brukt på akademiet og støtteapparat i en mer langsiktig satsning, som en fortsettelse av den økonomiske snuoperasjonen vi var igjennom. Her må styret og Bjørnebye ta kritikk for at de har blåst av mye penger på en spiller som ikke ble det man håpet på, hverken sportslig eller økonomisk, men hvor at årsaken til at det gikk som det gikk med Bendtner (foruten voldsdommen) egentlig skyldes dårlig ledelse i forhold til å skape toppidretts- og vinnerkultur, handlingsvegring ifht. utviklingen under Kåre og Erik, og all turbulensen som trener-oppsigelsen medførte. I en velfungerende klubb, med et lag som presterer som en konsekvens av den kulturen og treningsregimet som er innført, så ville kanskje Bendtner ha blomstret, og historien blitt en helt annen. Eventuelt, så ville det ikke vært behov for eller plass til en spiller som Bendtner om klubben hadde hatt alt på stell i 2016/17, og i stedet plassert pengene i spillerutvikling og bedre støtteapparat. Eller en ny Selnæs.

Jeg tror vi kunne oppnådd nøyaktig de samme resultatene de siste 2.5 årene uten Bendtner, og det sier sitt, selv om potensialet - ikke minst i Europa - hadde vært mye bedre med en Bendtner som fikk brukt godfoten sin, om for eksempel en trener a la Eggen hadde ledet og trent laget 2017-2019. At det ikke er tilfelle har lite med Bendtner å gjøre, men veldig mye med hvordan klubben ledes, og medlemmenes passive samtykke.
Back to top
View user's profile Send private message
Ratatosk
Veteran


Joined: 24 Feb 2012
Posts: 2886

PostPosted: 23.05.2019 19:20    Post subject: Reply with quote

Uansett hvor mye man diskuterer dette, så vil vi nok ikke bli enige. For det første så sitter ingen av oss med førstehåndsinformasjon. Ikke Adressa en gang. For det andre så er mye av det vi diskuterer veldig subjektive meninger om fotball og hva som er viktig og riktig.
Jeg har aldri vært en Bendtner fan i hans lange karriere i utlandet. Han har gjort og sagt mye rart. Mediebildet har nok ikke vært helt nyansert, men at mannen har hatt sine utfordringer er ingen hemmelighet. Etter at han kom til RBK, har han derimot virker veldig seriøs og fornuftig i intervjuer. Han skryter av de rundt seg, både garderobe og klubb. At han er en fotballspiller med gode ferdigheter og mye profferfaring er det ingen som kan nekte for. Men jeg hadde lett byttet vekk Bendtner, dersom klubben hadde hatt en spiss som var like god, eller bedre. Ingen problem. Så viktig er ikke Bendtner. Problemet er at Bendtner er mye bedre enn våre to andre spisser uansett hvor hardt de jobber på trening. Mannen ville slått bedre pasninger med vernesko, enn det hovedkonkurrenten hans klarer med fotballsko. Hadde Bendtner prestert slik som Søderlund og Botheim har gjort denne sesongen, så hadde han blitt pepret med kritikk. Bendtner presterte ikke godt sist sesong, men han var aldri på et så dårlig nivå som Søderlund viste i andreomgangen not Lillestrøm. Han var en av lagets beste spillere ( minst dårlige om man vil) i sesongpremieren mot B/G. Til tross for at han spilte i en uvant posisjon, han angivelig allerede hadde fått beskjed om at han var uønsket i klubben, og at de andre spillerne ikke ville ha han med. Hvis en av de andre spissene hadde gjort en god figur på banen, og laget hadde spilt godt, hadde ikke denne diskusjonen vært til stede. Akkurat i denne diskusjonen så framstår Nicklas Bendtner som den mest profesjonelle av alle aktørene. Klubben må gjerne kvitte seg med Bendtner for meg, men da må man for alt i verden hente inn en spiss som holder nivået sont trengs!
Back to top
View user's profile Send private message
Nåssåladden
Veteran


Joined: 19 Sep 2004
Posts: 3215
Location: Oslo

PostPosted: 23.05.2019 19:24    Post subject: Reply with quote

Ser ut til å gå mot full nedsmelting for enkelte i denne tråden. Pass på så ikke tastaturet tar fyr!

Herlig at vi har en spillergruppe som ønsker å bedrive toppidrett og tar ansvar når ingen andre gjør det. Vil tro dette er de mest rutinerte av spillerne.

Stemmer det som Adressa skriver så har jo den best betalte spilleren i klubben noensinne oppført seg mer som et barn enn en toppidrettsutøver. "Måtte lokkes tilbake på trening." Hallo! Vi snakker om en som tjener tre fire ganger mer enn statsministeren og som tillates å slurve unna arbeidsoppgavene. Sånt no mister andre faktisk jobben for.

Good riddance!
_________________
De mest bortskjemte supporterne i lainnet!
Back to top
View user's profile Send private message
Konesseur
Veteran


Joined: 20 Aug 2006
Posts: 8158

PostPosted: 23.05.2019 19:26    Post subject: Reply with quote

snegle wrote:
"Måtte lokkes tilbake på trening."


Nå ble jeg nysgjerrig på hva han ble lokket med?
Back to top
View user's profile Send private message
Kommandør
Junior


Joined: 30 Jul 2011
Posts: 79

PostPosted: 23.05.2019 19:27    Post subject: Reply with quote

snegle wrote:
Ser ut til å gå mot full nedsmelting for enkelte i denne tråden. Pass på så ikke tastaturet tar fyr!
Herlig at vi har en spillergruppe som ønsker å bedrive toppidrett


Ja det var vel derfor spillergruppa ville ha tilbake Kåre og krevde styrets avgang! Laughing Laughing
Back to top
View user's profile Send private message
Konesseur
Veteran


Joined: 20 Aug 2006
Posts: 8158

PostPosted: 23.05.2019 19:29    Post subject: Reply with quote

Ratatosk wrote:
Akkurat i denne diskusjonen så framstår Nicklas Bendtner som den mest profesjonelle av alle aktørene.


Til dels enig, men, men, det er ikke kåringen av den mest profesjonnelle som er viktig. Det er vitterlig den minst profesjonelle aktøren som er interessant: treneren.
Back to top
View user's profile Send private message
Ratatosk
Veteran


Joined: 24 Feb 2012
Posts: 2886

PostPosted: 23.05.2019 19:37    Post subject: Reply with quote

De minst profesjonelle mener jeg er SIB, og de spillerne som klager på dårlig innsats på trening, ved å slutte å trene! Hadde vel vært mer fornuftig å brettet opp skjorteermene og jobbet dobbelt så hardt for å gå foran med et godt eksempel.
Back to top
View user's profile Send private message
Konesseur
Veteran


Joined: 20 Aug 2006
Posts: 8158

PostPosted: 23.05.2019 19:40    Post subject: Reply with quote

sånne tiltak fra spillerne er det som skjer når ledelsen ikke er tilstede.
Back to top
View user's profile Send private message
Nåssåladden
Veteran


Joined: 19 Sep 2004
Posts: 3215
Location: Oslo

PostPosted: 23.05.2019 19:43    Post subject: Reply with quote

Ratatosk wrote:
Akkurat i denne diskusjonen så framstår Nicklas Bendtner som den mest profesjonelle av alle aktørene.


Utviklingen i RBK for Bendtners del er samme historien som i de andre klubbene han har mislykkes i de siste ti årene. Ikke så veldig profesjonell altså. Å ikke utføre arbeidsoppgavene sine er tvert i mot veldig uprofesjonelt.
_________________
De mest bortskjemte supporterne i lainnet!
Back to top
View user's profile Send private message
PerO
Veteran


Joined: 21 Feb 2011
Posts: 6195
Location: Drammen

PostPosted: 23.05.2019 19:47    Post subject: Reply with quote

Konesseur wrote:
sånne tiltak fra spillerne er det som skjer når ledelsen ikke er tilstede.


Ja, skjønner ikke at hverken Kåre, Coolen eller noen andre i trenerteamet var nok tilstede til å stoppe dette før det ble så ille.
Back to top
View user's profile Send private message
PerO
Veteran


Joined: 21 Feb 2011
Posts: 6195
Location: Drammen

PostPosted: 23.05.2019 19:51    Post subject: Reply with quote

snegle wrote:
Ratatosk wrote:
Akkurat i denne diskusjonen så framstår Nicklas Bendtner som den mest profesjonelle av alle aktørene.


Utviklingen i RBK for Bendtners del er samme historien som i de andre klubbene han har mislykkes i de siste ti årene. Ikke så veldig profesjonell altså. Å ikke utføre arbeidsoppgavene sine er tvert i mot veldig uprofesjonelt.


Detmer nok riktig ang. Bendtner. Men likevel, så er alt utenom voldsepisoden s,åting som burde vært tatt tak i umiddelbart.
Back to top
View user's profile Send private message
Spartacus
Veteran


Joined: 27 Jun 2012
Posts: 1499

PostPosted: 23.05.2019 19:54    Post subject: Reply with quote

Det begynner å bli en god stund siden Bendtner har vært i nærheten av det potensialet man en gang så i ham. For meg blir det derfor litt komisk å skylde på alle andre for at han ikke har fått ut potensialet sitt. Det som har skjedd i RBK har også skjedd i andre klubber. Kontrakten hans ble terminert i Wolfsburg, og i Nottingham var han til slutt ikke med i troppen.

Lånekontrakten med Sunderland ble også sagt opp i sin tid på grunn av holdningsproblemer. I det hele tatt har dette vært et gjentagende problem for Bendtner gjennom hele hans karriere. Det er derfor ikke overraskende det som nå skjer på Lerkendal. Det som er overraskende at det tok såpass lang tid.
_________________
“A 0-0 is boring, It’s better to lose 5-4, at least it gives you some excitement.”

Zeman
Back to top
View user's profile Send private message
Mustrum Ridcully
Legende


Joined: 15 Nov 2011
Posts: 10089
Location: Helt Apoel

PostPosted: 23.05.2019 19:54    Post subject: Reply with quote

snegle wrote:
Herlig at vi har en spillergruppe som ønsker å bedrive toppidrett og tar ansvar når ingen andre gjør det. Vil tro dette er de mest rutinerte av spillerne.


Ja, og dette hadde vært et godt poeng om spillerne hadde vist at de ønsker å bedrive idrett i det hele tatt. Denne saken, gitt at det vi har fått vite stemmer, beviser bare at denne opprørtheten spillerne viser over forskjellsbehandlingen av Bendtner ikke handler om at Bendtner har hatt for dårlig innsats og dette har vært dårlig for laget, men at de andre også ville være med på slacker-toget.

Jævla hyklere.
_________________
Agbogbloshie park inspector.
Quis custodiet ipsos custodes?
Back to top
View user's profile Send private message
Francisco Clementine
Veteran


Joined: 07 Aug 2018
Posts: 1389

PostPosted: 23.05.2019 20:02    Post subject: Reply with quote

Virker som at enkelte supportere nærmest anser sesongen til Rosenborg som en suksess på bakgrunn av Bendtnervrakingen.
Back to top
View user's profile Send private message
Nåssåladden
Veteran


Joined: 19 Sep 2004
Posts: 3215
Location: Oslo

PostPosted: 23.05.2019 20:02    Post subject: Reply with quote

Ram inn dette innlegget og la det være siste innlegg i Bendtner-tråden. I denne tråden har det vært hakk i plata i et år eller to:





Spartacus wrote:
Det begynner å bli en god stund siden Bendtner har vært i nærheten av det potensialet man en gang så i ham. For meg blir det derfor litt komisk å skylde på alle andre for at han ikke har fått ut potensialet sitt. Det som har skjedd i RBK har også skjedd i andre klubber. Kontrakten hans ble terminert i Wolfsburg, og i Nottingham var han til slutt ikke med i troppen.

Lånekontrakten med Sunderland ble også sagt opp i sin tid på grunn av holdningsproblemer. I det hele tatt har dette vært et gjentagende problem for Bendtner gjennom hele hans karriere. Det er derfor ikke overraskende det som nå skjer på Lerkendal. Det som er overraskende at det tok såpass lang tid.

_________________
De mest bortskjemte supporterne i lainnet!
Back to top
View user's profile Send private message
Sløvsekken
Veteran


Joined: 04 Oct 2007
Posts: 8928
Location: Rosenborg

PostPosted: 23.05.2019 20:34    Post subject: Reply with quote

snegle wrote:

Herlig at vi har en spillergruppe som ønsker å bedrive toppidrett og tar ansvar når ingen andre gjør det. Vil tro dette er de mest rutinerte av spillerne.


Ser det på tabellen ja. Det lyser verdensklasse av det vi holder på med. Men det er kanskje Bendtner sin skyld at disse toppidrettsutøverne ikke greier å trene (godt) nok ?
Back to top
View user's profile Send private message
oxbailla
Veteran


Joined: 26 Apr 2005
Posts: 1121
Location: Trondheim

PostPosted: 23.05.2019 20:40    Post subject: Reply with quote

Kan si både positive og negative ting om Bendtner i RBK-trøya.
Personlig synes jeg det er greit at han drar, kanskje burde han gått etter voldsdommen. Men når klubben valgte å beholde ham, synes jeg ting har blitt taklet på en dårlig måte for alle parter. Det er ledelsens ansvar. At Bendtner blir syndebukk for alt som er galt i RBK er det utrolig rart om man kommer unna med, alle de som vet at de selv kunne gjort en bedre jobb på og utenfor banen.

Når det er sagt, er det trist at man ikke fikk bygd videre på momentumet etter Ajax-kampene og tildels fra gruppespillet i 2017, da økonomien og stemningen var god, og mange spennende spillertyper var på vei til å sette et fryktinngytende lag, i hvert fall i norsk målestokk.

Minner om at Bendtner i 2017 tross alt var klart viktigste offensive spiller i 2017 med 23 mål, 2 målgivende og 6 andreassister.

Men også i 2018 var han viktigste offensive spiller med 11 mål, 10 målgivende og 5 andreassist i tellende kamper. I tillegg avgjorde han mesterfinalen mot Lillestrøm. Meget mulig vi hadde slått Valur og Skhendija med en annen spiss enn Bendtner, men det var nå en gang dansken som ble ganske avgjørende for at vi hanglet oss videre, blant annet med øyeblikk som dette:

https://youtu.be/l-ufWNT7ysU
Back to top
View user's profile Send private message
trondhb
Veteran


Joined: 30 Jun 2005
Posts: 1572

PostPosted: 23.05.2019 20:41    Post subject: Reply with quote

Quote:
Nicklas Bendtner har vært utelatt fra Rosenborg-troppen i fire kamper på rad. Spekulasjonene har rast. I kveld bekrefter sportslig leder Stig Inge Bjørnebye til Dagbladet: - Nicklas går i sommer.

Ferdig i RBK

Quote:
Adresseavisen skriver i ettermiddag at et flertall i spillergruppa er misfornøyd med særbehandling av Bendtner. Artikkelen er basert på flere anonyme kilder. Etter det Dagbladet får opplyst mener Rosenborg at artikkelen inneholder flere feil.


Quote:
Etter det Dagbladet har grunn til å tro ønsker Bendtner å melke siste del av karrieren i en lukrativ liga. Kina har vært nevnt som en mulighet. Det samme er Qatar. USA er utelukket på grunn av voldsdommen etter angrepet på en taxisjåfør i København.
Back to top
View user's profile Send private message
PerO
Veteran


Joined: 21 Feb 2011
Posts: 6195
Location: Drammen

PostPosted: 23.05.2019 20:43    Post subject: Reply with quote

Ocbailla

Er det noen som gir Bendtner skylda for alt som er galt?

Hvis denne saken har gjort at de andre har trent dårligere som enkelte sier, såmer jo ikke det Bendtners skyld. Skylda ligger i så fall hos de som ikke løste problemet for minst et år siden.
Back to top
View user's profile Send private message
Francisco Clementine
Veteran


Joined: 07 Aug 2018
Posts: 1389

PostPosted: 23.05.2019 20:45    Post subject: Reply with quote

Sløvsekken wrote:
snegle wrote:

Herlig at vi har en spillergruppe som ønsker å bedrive toppidrett og tar ansvar når ingen andre gjør det. Vil tro dette er de mest rutinerte av spillerne.


Ser det på tabellen ja. Det lyser verdensklasse av det vi holder på med. Men det er kanskje Bendtner sin skyld at disse toppidrettsutøverne ikke greier å trene (godt) nok ?


At vi kvitter oss med Bendtner får vi nok høste godene av allerede mot Brann nå til helgen. Regner med snegle og co er storfornøyde etter å ha sett Søder misse sjanse nr 4 på åpent mål på stillingen 3-0 til bergenserne. Bare å forbedre seg på en hel masse vilje fremover.
Back to top
View user's profile Send private message
Keenoir
Legende


Joined: 07 Jun 2005
Posts: 17355
Location: Stavanger

PostPosted: 23.05.2019 21:01    Post subject: Reply with quote

trondhb wrote:
Quote:
Nicklas Bendtner har vært utelatt fra Rosenborg-troppen i fire kamper på rad. Spekulasjonene har rast. I kveld bekrefter sportslig leder Stig Inge Bjørnebye til Dagbladet: - Nicklas går i sommer.

Ferdig i RBK

Quote:
Adresseavisen skriver i ettermiddag at et flertall i spillergruppa er misfornøyd med særbehandling av Bendtner. Artikkelen er basert på flere anonyme kilder. Etter det Dagbladet får opplyst mener Rosenborg at artikkelen inneholder flere feil.


Quote:
Etter det Dagbladet har grunn til å tro ønsker Bendtner å melke siste del av karrieren i en lukrativ liga. Kina har vært nevnt som en mulighet. Det samme er Qatar. USA er utelukket på grunn av voldsdommen etter angrepet på en taxisjåfør i København.


Å så mye bedre om det hadde vært at det bekreftes at Bjørnebye går i sommer. Han er et mye større problem for Rosenborg enn det Bendtner noen gang har blitt. På egenhånd er han snart klart å gjøre Rosenborg om til en OBOS klubb i sammen med kompisene Horneland og Emberland.
Back to top
View user's profile Send private message
Nåssåladden
Veteran


Joined: 19 Sep 2004
Posts: 3215
Location: Oslo

PostPosted: 23.05.2019 21:03    Post subject: Reply with quote

Franc wrote:

At vi kvitter oss med Bendtner får vi nok høste godene av allerede mot Brann nå til helgen. Regner med snegle og co er storfornøyde etter å ha sett Søder misse sjanse nr 4 på åpent mål på stillingen 3-0 til bergenserne. Bare å forbedre seg på en hel masse vilje fremover.


Ingen her inne som mener vi har prestert bra eller at Horneland ikke har gjort mye rart. Men dette fortjerner kudos. Skal man sikte mot europacupspill og toppidrett så er en proff innstilling første forutsetning. Tommel'n opp!

At denne uprofesjonaliteten har gjentatt seg i flere klubber sier egentlig alt.
_________________
De mest bortskjemte supporterne i lainnet!
Back to top
View user's profile Send private message
niccolai
Veteran


Joined: 25 May 2008
Posts: 1628

PostPosted: 23.05.2019 21:08    Post subject: Reply with quote

snegle wrote:
Franc wrote:

At vi kvitter oss med Bendtner får vi nok høste godene av allerede mot Brann nå til helgen. Regner med snegle og co er storfornøyde etter å ha sett Søder misse sjanse nr 4 på åpent mål på stillingen 3-0 til bergenserne. Bare å forbedre seg på en hel masse vilje fremover.


Ingen her inne som mener vi har prestert bra eller at Horneland ikke har gjort mye rart. Men dette fortjerner kudos. Skal man sikte mot europacupspill og toppidrett så er en proff innstilling første forutsetning. Tommel'n opp!

At denne uprofesjonaliteten har gjentatt seg i flere klubber sier egentlig alt.


Helt enig. Fatter ingenting av at Horneland skal få kritikk for dette..
_________________
"Spennende spiller denne Werni!!, Demper hardere enn han skyter!!"

Sitat fra Ivar Hoff..
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Post new topic   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Forum -> Sportslig avdeling All times are GMT + 2 Hours
Goto page Previous  1, 2, 3 ... 268, 269, 270 ... 297, 298, 299  Next
Page 269 of 299

 
Jump to:  


Utviklet av phpBB. Tilrettelagt for RBKweb.

ANNONSE
SITATET
© 1999-2024 RBKweb