English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2020
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
Debattforum

Alle kan lese innleggene, men man må registrere seg for å delta aktivt i diskusjonene.
Everyone can read the posts, but you have to register before writing your own posts.

 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   StatistikkStatistikk   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 
Rosenborg 2019
Goto page Previous  1, 2, 3 ... 41, 42, 43 ... 68, 69, 70  Next
 
Post new topic   Reply to topic    Forum -> Sportslig avdeling
View previous topic :: View next topic  
Author Message
zaphod81
Veteran


Joined: 23 Jan 2008
Posts: 9620
Location: Ciljans lekegrind

PostPosted: 17.05.2019 19:56    Post subject: Reply with quote

PerO wrote:
Hvis du sikter til meg, så sier ikke jeg at man skal tviholde på Horneland. Det er meget mulig at han må ut nå, men å starte med det uten å se på andre tiltak og ha en plan er feil.

Problemene i klubben stikker mye dypere enn at Horneland har feil spillestil og ikke får med spillerne ikke klarer det.

Sparking av Horneland må være en del av en plan med et sett av virkemidler som skal løse problemene.


Men i dette tillegger du jo styret analytiske evner og kompetanse på både fotballen, mentale faktorer og organisasjon på et nivå de har vist at de ikke innehar. Som, dersom de hadde hatt det, aldri ville sendt oss ut i denne sumpen.

Og oppi all denne analyseringen helhetligheten og relativismen du framelsker ved enhver korsvei, så er det fortsatt spørsmålet om tid som går og løsninger som holder skuta flytende mens vi finner den egentlige lekkasjen. Det du foreslår er å kontakte skrogprodusenten for å analysere det fullstendige databladet før man skrur på lensepumpe og finner fram bøtter.

Det er åpenbart at det er mer som feiler sportslig avdeling enn hovedtreneren, men selv en overfladisk analyse slår ut i trenerbytte uavhengig av hvilke andre grep som gjøres. Han er ikke motarbeidet, han har ikke for lite eller feil ressurser til å gjøre det bedre, han er bare feil trener. Han har aldri måttet avlære eksisterende spillestil i en rutinert gruppe, sannsynligvis ikke i noen gruppe, før, og han både undervurderer vanskelighetsgraden og kompliserer prosessen ytterligere med alt det maktspillet han bedriver. Det er urutinert og kunnskapsløst av både Horneland og de som ansatte han.

Flere grep må gjøres i klubben, det er åpenbart. Vi trenger desperat påfyll av fotball--og organisasjonskompetanse i leddet over hovedtrener, og den bør være uavhengig på en annen måte enn Rosenborg er vant til. Men først må skuta flyte, for et nedrykk vil være katastrofe, og det vi gjør nå kan vi ikke kaste bort penger på å lappe og bygge på. Fundamentet er råttent.
Back to top
View user's profile Send private message
zaphod81
Veteran


Joined: 23 Jan 2008
Posts: 9620
Location: Ciljans lekegrind

PostPosted: 17.05.2019 21:44    Post subject: Reply with quote

zaphod81 wrote:
Litt tall her:


Oppdatert etter gårdagens runde:

Etter 8 kamper har vi 6 poeng, 4 scorede mål, og 12 innslupne.

Projisert sluttresultat uten #Hexit:
23 poeng , 15-45 i målforskjell

Projeksjon forutsatt #Hexit straks og vellykket ansettelse av ny trener (se original for kriterier):
50 poeng, 48-34 i målforskjell.

* Den teoretiske muligheten for medalje og/eller europakvalik svinner for hver kamp vi venter nå.
* Vi nærmer oss med stormskritt bunnrekordene fra 08, selv med optimal avslutning på sesongen.
Back to top
View user's profile Send private message
HupOranje
Junior


Joined: 26 Apr 2019
Posts: 60

PostPosted: 18.05.2019 00:18    Post subject: Reply with quote

zaphod81 wrote:
Den teoretiske muligheten for medalje og/eller europakvalik svinner for hver kamp vi venter nå.


Gir cupgull fremdeles plass i europakvallik? Kan den veien være et halmstrå?
Back to top
View user's profile Send private message
nidaros997
Veteran


Joined: 03 Aug 2007
Posts: 2287

PostPosted: 18.05.2019 02:22    Post subject: Reply with quote

Ja, NM-vinneren skal få sjansen i neste års EL-kvalifisering. Tidligere kunne også den som ble nummer to i NM kvalifisere seg til EL hvis vinneren kvalifiserte seg gjennom serien til CL eller EL. Dette tror jeg ble omgjort for få år siden, slik at hvis NM-vinneren allerede er kvalifisert, så er det neste lag i serien som får spille kvalifisering til neste års EL.

Det er jo lov å håpe.
Back to top
View user's profile Send private message
Kamerat Ola
Veteran


Joined: 13 Jan 2014
Posts: 4718
Location: Oslo

PostPosted: 18.05.2019 11:29    Post subject: Reply with quote

Leste litt om akademiet til Ajax på deres hjemmesider, det var relativt interessante greier selv om det som står på slike sider ofte er diffust svada med lite innhold. Velger å sitere mer eller mindre hele smæla fordi det var såpass interessant og relevant for åssen vi driver butikken her til lands.

Quote:
At AFC Ajax, the training of top football players takes centre stage. That is why the youth academy is also known as the breeding ground of Dutch football. The further you get, the harder it becomes to maintain your place and to reach the ultimate objective - to play in the Amsterdam Arena. Only one or two players make it to the first team each year.

Ajax is partly dependant on players from its own youth academy. The youth teams are trained in exactly the same way as the first team en these boys are therefore already accustomed to Ajax’s style of play.

Central within the club is the style of play (4-3-3), training, behaviour and house rules. Ajax strives to keep the way of playing football recognisable; attractive, offensive-minded, creative, fast, fair and preferably far away from the own goal on the opponents’ half.

Ajax has developed the so-called TIPS model, which stands for Technique, Insight, Personality and Speed. For each part there are ten criteria. P and S are generally innate properties, but I and S can always be developed further. The players own a special Ajax passport, in which all achievements are noted.


Mye av dette er mer eller mindre fasiten til hvordan vi skal drive klubben vår, og hvordan forholdet A-lag/akademi skal være. Her er det rett og slett veldig mye å lære, men til å begynne med må vi få inn noen som kan lede den overordna sportslige driften på en slikt vis. Det kan helt åpenbart ikke SIB.
_________________
Radikal
Back to top
View user's profile Send private message
senador
Veteran


Joined: 12 Feb 2006
Posts: 8628

PostPosted: 18.05.2019 11:59    Post subject: Reply with quote

Sant det, men som sagt klubben er ferdig. Klubben er kjørt i dass av inkompetanse. Vi har ikke råd til å sparke SIB, Horneland og Emberland for deretter å ansette en dyktig sportsdirektør og en erfaren trener. Styret har heller ikke kompetanse til å ansette riktige og dyktige folk.

Sparker vi alle tre samtidig, sitter man igjen med Roar Strand som hovedtrener etter at Henriksen har tapt 7 kamper på rad.
Back to top
View user's profile Send private message
vingback
Veteran


Joined: 25 Aug 2007
Posts: 2459

PostPosted: 18.05.2019 12:08    Post subject: Reply with quote

Oppmannen wrote:
Husker ikke når eller i hvilken tråd, men det var Aristoteles som skrev det: Det er ikke nødvendig å selge åtte spillere, kjøpe seks nye, skifte ut hele styret og fyke Bjørnebye.

Vi har masse gode spillere, stor stadion, stor by, masse dyktige folk ansatt i klubben og fremdeles mulighet til både seriegull og Europaspill.

Men vi har feil trener, som aldri burde vært tilsatt. Det burde klubben sett på det tidspunktet, men nå er spørsmålet om de våger å gjøre noe med det før alt er for sent mtp. 2019. Det burde skje nå. Avstanden mellom realiteten og det oppnåelige øker for hver uke. Færre kjøpe billett for hver kamp. Trenerne kommer på feil fot med de beste spillerne i klubben og får NULL ut av de de heller spiller med. Det er gjøkerede, koko, galemathias.

Imøteser en pressemelding ila. lørdag-mandag som sier at Horneland/Emberland er løst fra oppgavene og at Tom Nordlie, eventuelt Henriksen eller Coolen tar over som hovedtrener resten av året.

Fotball er ikke så jæskla vanskelig. Vi trenger ikke å bytte ut femten mann i sport og administrasjon.


Noe tettere på fasit har jeg ikke sett her inne.
Back to top
View user's profile Send private message
Konesseur
Veteran


Joined: 20 Aug 2006
Posts: 8158

PostPosted: 18.05.2019 12:44    Post subject: Reply with quote

Det er greit å proklamere eget synspunkt som fasit. Da vet vi hva fasit er vi som hadde et annet synspunkt.
Back to top
View user's profile Send private message
PerO
Veteran


Joined: 21 Feb 2011
Posts: 5871
Location: Drammen

PostPosted: 18.05.2019 13:08    Post subject: Reply with quote

zaphod81 wrote:
Men i dette tillegger du jo styret analytiske evner og kompetanse på både fotballen, mentale faktorer og organisasjon på et nivå de har vist at de ikke innehar. Som, dersom de hadde hatt det, aldri ville sendt oss ut i denne sumpen.


Vi tenker nok på helt forskjellige ting. Fotballfaglig så har vi en eller flere som ikke klarer å tenke helhetlig spillestil. Ref ansettelse av både Hamren og Horneland som begge står for noe helt annet enn det RBK skal stå for. Og jeg tror heller ikke at de har vesentlig å bidra med for å komme ut av denne situassjonen, enn baare å sparke treneren.

Det jeg tenker på når jeg sier at de må se på andre ting enn bare treneren, er mer kunnskapen om å få en gruppe til å prestere.

Med så mange ledere som sitter i RBK styret, så er helt sikkert kompetansen tilstede. Spørsmålet er om de selv seer og tenker på at når et fotballag sliter så mye som RBK gjør nå, så er det mange av de samme mekanismene som gjør seg gjeldende, som det er hvis en av avdelingene i bedriften deres ikke fungerer. Tar de i bruk sin kunnskap om oppbygging av organisasjon, motivasjon og samarbeide som de bruker i sitt daglige virke, så kan de kanskje gjøre noe med både samarbeide, motivasjon og psyke hos både lag og trener.

I et slikt arbeide hvor de faktisk kommuniserer med både spillere, trenere og støtteapparat, hver for seg, vil de jo også fort få svar på om det er treneren og/eller andre ting som er hovedproblemet.
Back to top
View user's profile Send private message
Sløvsekken
Veteran


Joined: 04 Oct 2007
Posts: 6793
Location: Rosenborg

PostPosted: 18.05.2019 13:13    Post subject: Reply with quote

Vi kan ikke sparke trener, sportsdirektør og halve styret samme uka, det skjønner alle. Første steg er å fjerne treneren og få revitalisert laget så vi faktisk berger plassen i Eliteserien (tro det eller ei, det er faktisk så nitrist).

At Bjørnebye har gjort en bedriten jobb er også hevet over enhver tvil, og han bør utvilsomt byttes ut snarest mulig. Spillerlogistikken har vært en total katastrofe under hans regime, og vi sitter på en aldrende stall med store mangler, spesielt på midtbanen. Det må naturligvis få følger for de som er ansvarlig.

Så bør disse "sportslige alibiene" i styret seriøst vurdere sin stilling. De ansetter trenere etter bingometoden uten noe mål og mening. Hvis RBK ikke skal visne bort og bli en gjennomsnittlig ES klubb på permanent basis så kan vi ikke drive og bytte filosofi og spillestil ved hver jævla treneransettelse. En skulle tro at disse folka, som faktisk har vært del av Eggens mesterverk, hadde greid å tilegne seg såpass elementær kunnskap om kontinuitet.
_________________
#middelmådighet
Back to top
View user's profile Send private message
tr0ndern
Veteran


Joined: 16 Feb 2006
Posts: 6932
Location: Lotto-bøgda

PostPosted: 18.05.2019 13:16    Post subject: Reply with quote

Som sagt tidligere, det enkleste hadde vel muligens vært å bytte ut Horneland og Bjørnebye med samme person (altså gå over til en Manager-modell)?
_________________
Jeg kunne vært enig med deg, men da ville vi begge tatt feil
Back to top
View user's profile Send private message
Kamerat Ola
Veteran


Joined: 13 Jan 2014
Posts: 4718
Location: Oslo

PostPosted: 18.05.2019 13:24    Post subject: Reply with quote

Og hva skjer når den personen forsvinner? Kontinuiteten forsvinner. Få inn en kompetent sportslig leder og kontinuiteten vil være noe tryggere om vi skal kjøre en manager-løsning.
_________________
Radikal
Back to top
View user's profile Send private message
Hedning
Veteran


Joined: 30 Apr 2006
Posts: 9408

PostPosted: 18.05.2019 13:29    Post subject: Reply with quote

Få inn Bergdølmo som sportslig leder og la Coolen ta over laget. Horneland kan få være assistenttrener, Rambo går til Salmar. Emberland tilbake til Haugesund.
Back to top
View user's profile Send private message
Huber
Veteran


Joined: 17 Mar 2011
Posts: 1812

PostPosted: 18.05.2019 13:43    Post subject: Reply with quote

tr0ndern wrote:
Som sagt tidligere, det enkleste hadde vel muligens vært å bytte ut Horneland og Bjørnebye med samme person (altså gå over til en Manager-modell)?


Selv med en manager-modell så er klubben nødt å ha en person "over" denne manageren som har styrer en langsiktig strategi. En person hvis jobb det er å sørge for at styrets/klubbens mål om å være en klubb som utvikler spillere settes ut i praksis.

Koteng & co har gjennom ansettelsene av Bjørnebye og Horneland demonstrert at de ikke er i stand til å gjøre de riktige ansettelsene (KI er å se på som ett kortvarig lykketreff). Så de må finne hjelpen som trengs for dette eksternt, og sannsynligvis i utlandet.
Back to top
View user's profile Send private message
SverreTrd
Senior


Joined: 09 Apr 2019
Posts: 140
Location: Trondheim

PostPosted: 18.05.2019 14:05    Post subject: Reply with quote

Hedning wrote:
Få inn Bergdølmo som sportslig leder og la Coolen ta over laget. Horneland kan få være assistenttrener, Rambo går til Salmar. Emberland tilbake til Haugesund.

Høres ut som en bra løsning!

Tror Bergdølmo er en vi kunne hatt mer glede av i RBK. Som SIB med god tilknytning til klubben, men kanskje med andre og bedre kontakter?
Back to top
View user's profile Send private message
Montana
Veteran


Joined: 28 Dec 2012
Posts: 4545

PostPosted: 18.05.2019 14:25    Post subject: Reply with quote

Ble han ikke nettopp ansatt som juniortrener i Sarpsborg?
Back to top
View user's profile Send private message
Huber
Veteran


Joined: 17 Mar 2011
Posts: 1812

PostPosted: 18.05.2019 14:28    Post subject: Reply with quote

Har vel ikke noe særlig mer å vise til enn det SIB hadde heller? Kanskje om han sendes på ett års studietur til Ajax?
Back to top
View user's profile Send private message
Montana
Veteran


Joined: 28 Dec 2012
Posts: 4545

PostPosted: 18.05.2019 14:35    Post subject: Reply with quote

Jeg vet ikke om han er bra nok eller ikke, men man kan vell ikke akkurat regne med han kaster fra seg alt han har og slutter i en jobb han har hatt i en uke for å komme til kaoset vårt.
Back to top
View user's profile Send private message
Odd-Æven
Junior


Joined: 08 Aug 2018
Posts: 8

PostPosted: 18.05.2019 18:05    Post subject: Reply with quote

Denne Trond Alstad lurer i bakgrunnen i "alt" av saker som omhandler Rosenborg - senest i dag er han (selvfølgelig) på treningsfeltet sammen med Koteng. Hva er egentlig Alstads rolle i det som skjer og ikke skjer på Brakka nå ?
Back to top
View user's profile Send private message
larsarus
Veteran


Joined: 12 Oct 2010
Posts: 9978
Location: Trolla

PostPosted: 18.05.2019 23:23    Post subject: Reply with quote

bommel1 wrote:
Perfekt hat-trick er når man, uten andre mål i mellom, scorer 3 mål på rad med høyre fot, venstre fot og hodet i samme omgang Cool

Var ikke langt unna for Hegerberg. Stupt frem på siste istedenfor å satt den med høyra, så...
_________________
RUSK

- "Prøv å bli god " -- Nils Arne Eggen
Back to top
View user's profile Send private message
number10
Veteran


Joined: 16 Sep 2012
Posts: 1653

PostPosted: 18.05.2019 23:32    Post subject: Reply with quote

Odd-Æven wrote:
Denne Trond Alstad lurer i bakgrunnen i "alt" av saker som omhandler Rosenborg - senest i dag er han (selvfølgelig) på treningsfeltet sammen med Koteng. Hva er egentlig Alstads rolle i det som skjer og ikke skjer på Brakka nå ?


Han er jo løpegutten til Koteng👍🏻
_________________
«Koteng: Jo dårligere og dårligere det gikk, jo tryggere var vi på at Horneland var rett mann.»
Back to top
View user's profile Send private message
nidaros997
Veteran


Joined: 03 Aug 2007
Posts: 2287

PostPosted: 19.05.2019 05:46    Post subject: Reply with quote

Husker jeg rett eller feil, eller var det slik at Alstad på et tidspunkt ikke var ansatt i Rosenborg, men når Stjernen ble ansatt som ny administrativ leder, så ønsket han Alstad (sterkt) tilbake?

Som sagt, mulig jeg husker feil, men et eller annet slikt var det vel?

Hvis riktig, (1) hvorfor forlot Alstad RBK?

(2) Hvorfor kom han tilbake? (Bortsett fra Stjernens ønske, om jeg husker riktig.)

(3) Hvorfor er han fremdeles i Rosenborg?

Det er mulig jeg husker helt feil, men jeg synes å erindre at han på et tidspunkt var ute, så var han tilbake igjen, og nå er han også tilstede når Horneland innkaller til krisemøte etter et nytt tapt og ønsker et møte med ledelsen som varer i fire timer. Hva gjør Alstad der? Utenfra ser det ut som han har mye makt i Rosenborg. Har han? Hvis ja, har han for mye makt? For eksempel relativt til styremedlemmene.

Alstad var vel den som gikk god for at Nicki Bille var "ok" psykisk sett... Embarassed

Er Alstad den siste etter Skutles regime som fremdeles er igjen, og som kanskje har makt og innvirkning på klubben og ansettelser som han egentlig ikke burde ha?
Back to top
View user's profile Send private message
Huber
Veteran


Joined: 17 Mar 2011
Posts: 1812

PostPosted: 19.05.2019 08:36    Post subject: Reply with quote

Kanskje Hornelands plan er å ta en for klubben ved å gjøre det så dårlig at de må gjøre kutt i administrasjonen som åpner for å sparke Alstad? Razz
Back to top
View user's profile Send private message
robbie
Veteran


Joined: 19 Mar 2007
Posts: 5590
Location: Skottland

PostPosted: 19.05.2019 09:33    Post subject: Reply with quote

number10 wrote:
Odd-Æven wrote:
Denne Trond Alstad lurer i bakgrunnen i "alt" av saker som omhandler Rosenborg - senest i dag er han (selvfølgelig) på treningsfeltet sammen med Koteng. Hva er egentlig Alstads rolle i det som skjer og ikke skjer på Brakka nå ?


Han er jo løpegutten til Koteng👍🏻


Han er mye mektigere enn som så. Han er det eneste mennesket i historien som har klart å vinne en maktkamp mot Nils Arne Eggen.
Back to top
View user's profile Send private message
Huber
Veteran


Joined: 17 Mar 2011
Posts: 1812

PostPosted: 19.05.2019 15:41    Post subject: Reply with quote

Aristoteles i Horneland-tråden wrote:

Ut med Horneland og ansett en ny trener som vet hva han driver med. Det er ikke mer som skal til. Det er også den eneste faktoren som har endret seg fra i fjor da vi vant for de som har glemt det.


Du ser alt for grunt på det. Laget har vært inne i en negativ utvikling siden januar 2016. Det eneste Horneland har gjort er å være en "utløser" for problemene klubben har opparbeidet seg i denne perioden.

=================================
Sportslig utvikling:

2014:

Styret innser at Per Joar Hansen er feil mann for jobben som hovedtrener i Rosenborg. Inn kommer Kåre Ingebrigtsen (KI) som midlertidig løsning samtidig som de skulle bruke resten av året for å lete etter en fast ansettelse.

KI gjør det derimot så bra på høsten at han får ny kontrakt ut 2017.

2015 (73 mål i serien):

Sportslig slår laget ut i full blomst, og vinner både serie og cup. Spillemessig har de sin beste sesong under KI. Nøkkelen til dette er Selnæs som anker, samt en høyreside bestående av Svensson, Jensen og Helland som fant tonen, samt en Søderlund som finner toppformen.

2016 (65 mål i serien):

Laget vinner både serie og cup, men nedturen har startet, mye pga at Selnæs er hard å erstatte.

KI får kontrakt ut 2020 på sommeren.


2017 (57 mål i serien):

Seriemester, men nå er også Svensson borte, og den negative utviklingen fra 2016 fortsetter.

2018 (51 mål i serien):

Serie og cup-mester, men den negative utviklingen fortsetter, og ender med at KI får sparken.

*********************

Laget har altså hatt en negativ trend siden Selnæs forsvant ut porten før 2016-sesongen, denne kommer kanskje best til syne om en ser på antall mål som falt år for år fra 73 i 2015 til 51 i 2018.

================================

Spiller-logistikk 2015-2018

Siden du mener at det hele kommer ned til et dårlig valg av trener i vinter så kan vi kutte ut det som har skjedd etter nyttår i denne analysen.

I perioden 2015 til 2018 så er det signert 30 spillere.

Ett forsøk på å kategorisere disse gir følgende:

15 er ikke lenger i klubben:

2 spillere er videresolgt pga sportslig suksess (Gytkjær og Jebali)
2 "unge talenter" er videresolgt uten å ha gjort noe betydelig i klubben (Gersbach og Rasmussen)
11 spillere er solgt/frigitt da de i beste fall var backup-spillere (Vilhjamsson, Bjørdal, Stamnestrø, Riski, Thorarinsson, Londak, Kwarasey, Bakenga, Rashani, M. Konradsen, Amundsen)

15 er fortsatt under kontrakt med klubben:

1 er på utlån (Levi)
1 er backup for lagets beste spiller (Østbø)
1 står vel med flere u-landskamper enn RBK-kamper det siden han ble hentet (Ogbu)
2 faller under kategorien "potensial" (Serbecic, Denic)
3 har vist at de har det nødvendige nivået inne, men slitt med skader (de Lanlay, Adegbenro, Trondsen)
4 har spilt "fast", men i beste fall med varierende prestasjoner (Konradsen, Hedenstad, Bendtner, Hovland)
1 har vært backup for Bendtner, men ikke prestert når han har fått sjansen (Søderlund)
1 er å regne so test-person for Schwabe
1 har vært en stor suksess (Meling)

Totalt så er det altså 8 av de 30 spillerne som er hentet i denne perioden som har etablert seg som "faste spillere".
3 av de 8 er "hakkekyllinger på dette forumet(Konradsen, Hedenstad, Hovland)
3 av de 8 har har fremstått som god nok, men skadeutsatt (de Lanlay, Adegbenro, Trondsen).
1 av de 8 er Bendtner
1 av de 8 er en stor suksess (Meling).

Jeg mener at disse tallene demonstrerer at spillerlogistikken i denne perioden har vært alt for dårlig. Vi har hatt en enorm gjennomstrømning av det som i beste fall kan karakteriseres som "backup-spillere", og selv om stallen som helhet kanskje er sterkere i dag er nok det som kan karakteriseres som start-elveren langt svakere.

2015-laget så slik ut:

Hansen - Svensson - TR - Holmar - Dorsin - Jensen - Selnæs - Midtsjø - Helland - Søderlund - de Lanlay

2018-laget så slik ut:

Hansen - Hedenstad - TR - Hovland - Meling - Jensen - Trondsen - Konradsen - Helland - Bendtner - Adegbenro/Jebali

Prestasjoner posisjon for posisjon:

Keeper: Omtrent det samme
HB: 2015
Stopper: Omtrent det samme 2015-TR var muligens litt bedre
Stopper: 2015
VB: 2018
SM: 2015
VI: 2015
HI: 2015
HV: 2015
VV: Omtrent det samme, kanskje en fordel 2018
S: 2015

"Potensiale" posisjon for posisjon:

Keeper: Omtrent det samme
HB: 2015
Stopper: Omtrent det samme
Stopper: 2015
VB: 2018
SM: 2015
VI: 2015
HI: 2015
HV: 2015
VV: 2018
S: omtrent det samme, men jeg skulle likt å se høsten 2017-Bendtner i 2015-laget


Spillerutvikling

I 2015 hadde vi 4 "RBK'ere" i start-elveren. I 2018 hadde vi 1.

Jeg er fundamentalt imot den logistikken som har blitt ført i Rosenborg i en årrekke nå. Den er alt for kortsiktig og setter en aktiv stopper for at klubben kan etablere seg som landets beste på spiller-utvikling.

Eksempler på kjøp jeg er enig i er Adegbenro, Serbecic og Trondsen.
Eksempler på kjøp jeg vil ha slutt på: Riski, Rashani, Søderlund

Dersom det er SD som er ansvarlig for denne logistikken så har ikke SIB gjort en god nok jobb.

Om det er slik at styret ansetter trener og SD, så har vel styret under Koteng gjennomført 4 ansettelser (PJH, KI, SIB og Horneland). Den eneste som får godkjent i min bok av disse 4 er KI, og der var de heldige mer enn noe annet. Det er i mine øyne åpenbart at både SIB og Horneland må ut, og at Koteng & co ikke er i stand til å finne gode nok erstattere på egenhånd.


Last edited by Huber on 19.05.2019 16:27; edited 2 times in total
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    Forum -> Sportslig avdeling All times are GMT + 2 Hours
Goto page Previous  1, 2, 3 ... 41, 42, 43 ... 68, 69, 70  Next
Page 42 of 70

 
Jump to:  


Utviklet av phpBB. Tilrettelagt for RBKweb.

ANNONSE
SITATET
© 1999-2020 RBKweb