English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2019
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
Kommentar: Ingen fare!
Skrevet av Thomas Myren, 6. mai 2002, 21:20

Selv om Rosenborg kun har seks fattige poeng etter fem serierunder er det ingen grunn til panikk!


Ingen fare: Det blir seriegull til RBK i år også!

Etter den dårlige serieåpninga med tre tap og bare to seire, har journalistene i Akersgata og på Heimdal begynte å rasle med sablene: Rosenborg tar ikke gull i år!

Men der tar de feil! Røkke United, Viking, Lillestrøm og kompani klarer ikke å ta fra Rosenborg sjansen til å få 11 på rad!

Faktisk har årets sesong på alvor begynt å likne på 1997. Det fins mange likheter: Da varslet Nils Arne Eggen at han kom til å ta et sabbatsår som trener, og RBK begynte sesongen dårlig. Faktisk var statusen i serien nøyaktig den samme for fem år siden: Seks poeng etter fem kamper - en seier, tre uavgjort og et tap den gang. I 1997 endte det hele med at Rosenborg vant Tippeligaen med komfortable 11 poeng foran Brann og scoret hele 87 mål. I tillegg klarte Troillongan å ta hele 11 poeng i gruppespillet i Champions League, og bare hullet i muren på Olympiakos-frisparket to minutter før slutt gjorde at det ikke ble Champions League-kvartfinale! Med andre var ?97 en av RBKs beste sesonger noen sinne!

Det er en kjent sak at RBK er et "høstlag", og dermed bør det være ingen tvil. Rosenborg kan ligge mange poeng etter serielederen 1. juli, men allikevel ta igjen det tapte og vinne serien! Det har skjedd før, og historien kan godt gjenta seg.

Med andre ord fins det mange grunner til å ta det med ro. Snart finner RBK igjen formen og da går det unna! Det er ingen grunn til å bli med i hylekoret tabloidene har startet. Vendepunktet kan like godt komme på torsdag;

Tør vi håpe på utklassingseier mot Røkke United på Nye Lerkendal?

Diskutér dette med andre RBK-fans i debattforumet!


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «Kommentar: Ingen fare!» i forumet! Diskutér «Kommentar: Ingen fare!» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2019 RBKweb