Utskrift fra rbkweb.no

Din mening: Hva er skadelig for klubben?
Skrevet av Jonas, 28. juni 2013, 09:59

Etter sparkingen av Hroar Stjernen har mediene pumpet ut artikler om hvor skadelig denne avgjørelsen er for klubben. Blant annet Dagbladet hadde onsdag en artikkel om at sparkingen var en sikker oppskrift på å ødelegge klubben Rosenborg. Men er det virkelig sånn at det er sparkingen av Stjernen som har en negativ virkning for Rosenborg?

Vi har i år sett et Lerkendal med mange flere mennesker på kamp en tidligere, vi har fylt opp stadion tre ganger allerede og hatt 3000 mere på kamp enn tidligere år. Det oste av positiv energi i og rundt klubben, alle var fornøyd. Det virket som om alt var perfekt, men så tirsdag skjedde noe uventet, men bra. Hroar Stjernen fikk sparken.

Plutselig oste det av negative kommentarer på sosiale medier av folk som tidligere hadde hedret klubben, både privatpersoner og "eksperter". Den positive stemningen forsvant og ble erstattet med opprørstemning slik som man ser i Tyrkia disse dager. Mediene så sin mulighet for å skaffe noen store lesertall og kastet seg på bølgen og publiserte flere titall artikler om hvor dårlig dette var for klubben. Blant annet Dagbladet hadde følgende overskrift: "En sikker oppskrift for å ødelegge Rosenborg." Opprørstemningen var herved erstatter med krigstemning.

En tydelig usikker Koteng måtte svare på spørsmål av nysgjerrige journalister som absolutt skulle på en eller annen måte gjøre Koteng som syndebukk og RBK som offer. Stjernen stilte opp i intervju å nærmest bydde opp til dans med å indirekte påstå at dette var Kotengs ene og alene valg, 3. verdenskrig var startet.

Da kommer 1000 kroners spørsmålet, er det egentlig sparkingen som er skadelig for klubben, svaret er nei. Det er de såkalte medgangssuportera som er en trussel. Det er de som hyllet klubben da vi var i medgang, men det var også de som spredte ut negative kommentarer rundt om på diverse sosiale medier da sparkingen ble kjent. Det var de som fikk mediene til å se sin sjanse til å skaffe noen ekstra lesertall ved å vinkle sparkingen negativt og da det nøytrale menneske leste disse artiklene på nettet fikk også han et dårlig syn på RBK som klubb.

Min konklusjon er, støtt klubben eller gi faen.

Jonas, Drevsjø

nyheter
forum