English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2019
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
Din mening: Sirkus Mix - verdt det?
Skrevet av @RosenborgSupp, 13. februar 2013, 18:48

Tirsdag ble det klart at Mix signerer for to år med oss, etter en utrolig lang ventetid. Ekstra lang for de som ventet på at avklaringen skulle komme i oktober.

Mens vi har ventet på at en kontrakt med Mix skulle signeres eller om han skulle finne en ny klubb å spille for så har det mildt sagt vært mye styr rundt Mix. Både før og etter kontrakten gikk ut. Og det er her alle meningene begynner å flomme ut. Mange mener Mix pisser på klubben og burde ikke blitt signert i det heletatt, og i den andre enden av skalaen finner man de som hyller Mix og syns dette er bare fantastisk.

Selv er jeg en stor fan av Mix, og etter Sjetne-kontrakten er jeg en enda større fan. Det er først og fremst den personen han fremstår som jeg er mest imponert av, selv om jeg også lar meg imponere så mye av han at jeg trygt kaller han en meget god erstatter for Henriksen - og det er det jeg har å si om spilleren. Bortsett fra at han scoret et sykt viktig(og vakkert) mål for oss.

Det kan virke som jeg lar meg lett imponere her, men noe så enkelt som at han på oppvarming tydelig drev med noe tull og enkelt og greit viste seg å en gledesspreder ga han en stor stjerne i min bok. Dette er jo noe han driver med utenfor gressmatta også. Noe man kan ofte kan se på meldinger/omtaler fra f.eks. Lund Hansen, Dockal og Tarik. At han ga et spark til Rekdal gir heller ikke minuspoeng.

Så enkelt er det, han er en gledesspreder. Steffen Iversen var også en gledesspreder for oss, tok seg ikke selv eller fotballen så seriøst, hadde det mest av alt gøy. Dette innvirket på humøret i spillergruppe og dermed også spillet. Sier selvsagt ikke at vi MÅ ha en slik spiller for å fungere, men jeg vil påstå det gjør det mye bedre. At ikke de samme utenomsportslige ryktene går rundt Mix som det gjorde med Steffen er også svært positivt. Kontrakten med Sjetne syns jeg er så nydelig at jeg virkelig håper flere spillere tar etter her.

Så er det jo de negative sidene med dette. Slik mange ser det så har Mix lekt med klubben, satt seg over klubben og sett på seg seg som større enn oss. Problemet til Mix er jo at han ikke har noe han skulle ha sagt i klubbvalgsdiskusjoner, det har han signert en kontrakt på. Selvsagt gjør ikke Pål noe Mix absolutt ikke ønsker, håper jeg. Det er likevel han Hoftun har forhandlet med, og det er de to som har drøyd tiden og latt tiden gå.

At Mix leker seg litt med lokalbefolkningen i treige forhandlingstider syns jeg vi skal tolke mer positivt enn negativt, han har sagt han trives og det har nok Sjetne vært en bidragsyter til. Jeg er nok litt subjektivt tynget her, men jeg klarer ikke å klage på at det har tatt lang tid. Har alltid vært trygg på at Mix skulle signere, og sirkuset som har fulgt med syns jeg har vært underholdende og fantastisk. Når han ikke er den som forhandler uansett, hvorfor bare sitte hjemme å kjede seg?

@RosenborgSupp


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «Din mening: Sirkus Mix - verdt det?» i forumet! Diskutér «Din mening: Sirkus Mix - verdt det?» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2019 RBKweb