Utskrift fra rbkweb.no

Din mening: Talenter i Trønderlag
Skrevet av Runar Sørgjerd, 8. februar 2013, 21:50

Nok en gang leser man om at Molde snapper opp ett talent fra Trønderlag. Denne gang er det 16-åringen Jan Tidjani Aboubacar som gikk fra Levanger.

Forren ble nylig solgt fra Molde til Southampton, men hvor var Rosenborg da han gikk fra KIL/Hemne?

Det er mange flere som av en eller annen grunn har forsvunnet til Molde, ikke bare fra Trønderlag, men også store talenter fra andre steder, og man kan undres på hvorfor de ikke heller havner i Rosenborg. Det er jo snakk om mange som spiller på aldersbestemte landslag, og får sjansen hos Molde, mens Rosenborg ikke har hatt dem på trening eller lignende.

Rosenborg har hentet gode forsterkninger, det skal sies, men også gjort mange bomkjøp opp gjennom årene. Og noen av dem fikk aldri sjansen, og så slo de til så det holder i andre klubber. Konan Ya, Eguren for å nevne to.

Rosenborg trenger en backup på backplassen, og det må jo finnes noen som kan spille høyre og venstreback i dette landet? Og en midtbanespiller må man ha, men det er stille, og man undres på, skjer det noe? Når skal det eventuelt skje noe?

Det speides i utlandet, mens talenter snappes opp foran nesen på vårt kjære Rosenborg. Noe må gjøres. Kommer an på øynene som ser om en spiller er god nok for det og det laget, men hvorfor lykkes de andre plasser, og ikke er ansett som gode nok i Rosenborg?

Talentutviklingen har vært mye bedre de siste årene, det vises på Ståle Stensaas lag, og deres prestasjoner siste år, og noen har fått sjansen på A-laget, og man håper jo nå at Per Joar, som har vært U21-landslagstrener skal gi unggutter sjanser, og tror jo han vil det, men kanskje må også han ut å speide litt utenfor sitt eget kontorvindu i jakten på forsterkninger, før Molde nok en gang snapper opp en trønder foran nesen på Rosenborg. Det er nesten like forunderlig at det skjer gang etter gang som at Adresseavisen skriver mer om Molde enn alle avisene på Møre til sammen!

Håper på en fantastisk sesong med Rosenborg, selv om jeg sitter alt, alt for langt unna her i Bodø, og skulle ønske Glimt hadde vært i Tippeligaen, bare så jeg fikk se Rosenborg her. :)

Håper på en knallsesong som ender med gull i serie og cup, samt vinne alle oppgjørene mot Molde og Godset!

Runar Sørgjerd, Bodø

nyheter
forum