English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2019
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
Din mening: Huba Huba
Skrevet av Ricky, 8. desember 2012, 09:59

Janne går, ja vel. Riktig/galt? I tvil selv; forutsetningene er ikke bra.

Tenker da på en meeeget tvilsom angrepsrekke bestående av to litt utgående figurer, en fyr fra Afrika som 999 ganger av 1000 bommer på et mottak/en pasning frem, og ledelsens glede av å sende vekk potensiale " Harald Martin-er".

Fotball i 2012 og -13 vil bestå av fart og fortere, RBKs styre må ikke synse, de skal vite!! Én har de heldigvis fått inn med signeringen av Gamboa. Ærilg talt: Jjeg syntes at Cindy Crawford var en dugelig babe når RBK slo Milan, det gjør jeg ikke i dag, ikke fordi jeg har mistet interessen, men fordi verden utvikler seg!

NAE er på manges lepper som ny trener. OK, sett at mannen vil, er han nok et bedre valg enn en som forlot et skip med slagside for noen sesonger tilbake. Men pytt, min mening teller ikke, kun mine penger gjør det?!

Jeg må også få legge til at trenerteamet som Janne fikk, ikke er direkte "high score". Se Henriksen på benken: Mangler bare at han peller seg på snabben for å virke totalt interesseløshet, ligger i stolen ... Hadde jeg prøvd noe sånt, hadde jeg blitt sparka - og skulle ha blitt det! Tror og håper Wiggen kan bli en bedre figur der.

God jul og godt nyttår til alle med hjerte i klubben! :-)

Ricky, Sarpsborg


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «Din mening: Huba Huba» i forumet! Diskutér «Din mening: Huba Huba» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2019 RBKweb