Utskrift fra rbkweb.no

Din mening: Hva har skjedd med klubben min?
Skrevet av Snorre, 13. november 2012, 19:19

Hva har skjedd med klubben min? Merkevaren Rosenborg er nedbygd til et middels dårlig tippeligalag på grunn av fornektelse i diverse ledende posisjoner i klubben.

Hvor er kravet til kompetanse, kunnskap, filosofi og klare retningslinjer? Det er fint at årsbudsjettet for 2012 ser ut til å gå i havn og at spillerlønningene er justert kontra midten av 2000-tallet. Den fornektelsen som vises av inkompetente ledere i flere ledd av klubben er skremmende. Null spillemessig plan, og en lagledelse og organisasjonsledelse som ingen som er glad i Rosenborg som historiens beste norske lag kan identifisere seg med.

Jeg har støtta laget hver eneste kamp i hele år, året før og året før der, men dette gidder jeg ikke lenger. Ingen betaler hundrevis av kroner for å se på innkast og pasninger fra stopper opp mot enslig utdatert spiss.

Hvor er de komplementære ferdighetene? Hvor er alt det som gjorde oss til det laget som slo ut AC Milan på San Siro, banket Real Madrid og lekte med Valencia? Argumenter fra ledere som: "fotballen har forandret seg", er en skrekkelig påstand. Et lag bestående av feiere, postmenn og amatører rystet verdens beste fotball-lag for 10-15 år siden, hvordan kan det ha seg at dette ikke er mulig i 2012? Hvorfor skal vi slite oss til en 3. plass med de ressursene vi har, og den kunnskapen og kompetanse som er tilgjengelige for oss dersom vi ønsker det?

Søndag tok jeg meg selv i å synes det var greit at vi tapte, slik at fornektelseståken som ligger over Brakka kanskje løsner litt opp og at noen reiser seg og sier at "nok er nok"! Det er vanskelig å være glad i klubben sin, når man ikke kjenner den igjen lengre.

Men for all del. Fortsett med troen på et prosjekt som mangler alt det vi står for, det supporterne elsket før. Fortsett med myten om at forsvar er det beste angrep.

Snorre, Trondheim

nyheter
forum