English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2019
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
Din mening: Kontinuitet, kontinuitet, kontinuitet
Skrevet av Fredrick Skauge, 31. oktober 2012, 07:15

Det er lett å være både frustrert og forbanna etter kampen mot Molde. Eller Metalist Kharkiv, eller Brann. Det er lett å skylde på Jan Jönsson. Spørsmålet er om det er "greit"?

Først og fremst, jeg var meget fornøyd med Erik Hamrén. Faktisk så fornøyd at jeg håpet han gikk på en kjempesmell med Sverige og kom tilbake til oss, men naturligvis er han like dyktig på andre siden av grensen. Likevel skal det sies at Erik Hamrén satt med et totalt annet sett med spillere, kanskje til og med unaturlig mange.

Grunnen til at jeg nevner akkurat dette er at Jan må forsvares i forhold til dette. Det er blodig urettferdig å sammenligne de to spillerstallene, faktisk. Selv om Rosenborg uten tvil er sommerens vinner på overgangsmarkedet, må spillerne justeres i forhold til hverandre og taktikken. Dette krever tid. Jeg leser i folks meninger om "hvor er samhandlingen?" og "hvor er Eggen?", uten å forstå hva de mener. Samhandling er noe som kommer over tid, og da mener jeg lengre tid enn det Jan Jönsson har fått hittil.

At Erik Hamrén klarte å gå mer eller mindre ubeseiret gjennom sin tid i RBK, er en god blanding av samspilte spillere, ferdighetsnivået til de nevnte spillerne, og et defensivt trygt Rosenborg. Det var mange som hylte høyt da RBK vant 1-0/0-1 gang etter gang, for det var ikke spennende nok å se på.

Man får nemlig ikke i pose og sekk på 1-2-3, man må gi det kontinuitet og tid. Da kommer samhandling. Da kommer relasjonene. Da kommer seirene. Og ikke minst, da kommer mål-kalasene.

Derfor vil jeg rette en finger til de som ber Jan Jönsson gå, for det er den minst gunstige løsningen for Rosenborg. Først og fremst - hvem skal overta? Hva med de spillerne som er kjøpt inn? Hva med den samhandlingen som nå er bygd opp? Nei, gi Jan mer tid - det er da ting blir bygd opp til storhet.

Fredrick Skauge, Tønsberg


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «Din mening: Kontinuitet, kontinuitet, kontinuitet» i forumet! Diskutér «Din mening: Kontinuitet, kontinuitet, kontinuitet» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2019 RBKweb