English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2019
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
Kommentar: Uavhengig i 5000 dager
Skrevet av Thomas Myren, 20. september 2012, 17:46

Mange følger telleren i øvre, venstre hjørne med interesse.

Tellinga av dager siden fødselen 12. januar 1999 er egentlig bare en liten, moderne vri på tellinga av årganger for tidsskrifter på papir. Sånn sett syns jeg vel personlig at for eksempel tiårsjubileet var en større merkedag.

Når det er sagt, setter jeg naturligvis utrolig stor pris på alle lykkønskningene jeg har fått i dag!

Jeg vil samtidig skyfle disse videre til Åsmund Sjøberg, Thomas Karlsen og Marius Dahl - samt forumsjefene - som alle bidrar til at dere stadig stikker innom RBKweb for å bli oppdatert, engasjert eller kanskje til og med irritert.

Dette blir ingen lang tale, men avslutningsvis vil jeg si at innsatsen og arbeidet jeg legger ned i denne fritidsgeskjeften fortsatt bare er min måte å dyrke Rosenborg-interessen min på:

Jeg skriver og spør om de aspektene rundt klubben som interesserer meg mest, og forhåpentligvis har mange felles interesser med meg. Er det ikke noe interessant å skrive om, bruker jeg heller ikke tid og krefter på absolutt å lage en ny artikkel.

Dessuten må jeg si at det levende diskusjonsforumet, som feiret ti år forleden, også letter litt på eventuell dårlig samvittighet for manglende oppdateringer: RBKweb lever godt også dagene uten avslørende nyheter på forsida.

Ønsket på dagen blir naturligvis tre poeng og flott spill i Wien!


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «Kommentar: Uavhengig i 5000 dager» i forumet! Diskutér «Kommentar: Uavhengig i 5000 dager» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2019 RBKweb