English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2020
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
Breidablik - Rosenborg 2-0
Skrevet av Thomas Myren, 20. juli 2011, 23:22

Ille. Så enkelt oppsummerte Jan Jönsson det pinlige tapet på Island.


Foto: Thomas Myren

- Veldig ille
- Noen gang må vi lære!
Larsen frykter lyskestrekk
Bilder fra Breidablik - Rosenborg


KOPAVOGUR (rbkweb.no): - Det er veldig ille prestasjonsmessig. Om jeg skal komme med en forklaring, tror jeg at jeg beskriver det som en spiller sa, at samtidig som du vil prestere og gå videre, så vil du spare litt på kreftene. Mange av spillerne har startet og spilt 90 minutter siden januar. Da føltes det som en liten sjanse til å hente seg inn igjen. Slipper man seg ned på 80 prosent, så blir det så ille som det ble, konstaterte Jönsson.

Det verste var muligens at Rosenborg knapt skapte sjanser. Mushaga Bakenga var gjennom alene i midten av 1. omgang, men sakket ned og ble løpt opp. Den andre store sjansen kom først i sluttminuttene, da Morten Moldskred skjøt svakt på keeper etter fin pasning fra Trond Olsen.

I mellomtida hadde altså Breidablik scoret to ganger. Først fikk Dylan Macallister trille ballen i mål. Da RBK skulle begynne sluttspurten, scoret i stedet Kristinn Steindorsson

- På det første er Jim framme og kolliderer med Fredrik, og det blir et hull i forsvaret. Vi rekker ikke å tette igjen. På andremålet er det nummer 7, som vi har pratet om, som kommer innover. Vi har pratet om å gi Lustig dekning, men det blir en én-mot-én-situasjon og stolpe inn, kommenterte Jönsson.

Rosenborg kan trøste seg med at 5-2 naturligvis holdt i massevis til avansement til 3. kvalifiseringsrunde til Champions League, der Viktoria Plzen blir motstander.

- Det er et oppgjør over to kamper. Hadde det vært en enkelt kamp, ville jeg veldig enkelt beskrevet det som pinlig og skammet meg mer. Nå vil jeg heller se framover mot Fredrikstad-kampen på søndag, og vil ikke gå for hardt ut. Det er viktig å sette i perspektiv, og lære av det, mente Jönsson.

PS! Jim Larsen måtte ut med mulig lyskestrekk mens Daniel Fredheim Holm (legg) ikke var friskmeldt. Morten Moldskred og Jonas Svensson ble spart fra start.

Kampfakta

Breidablik2-0ROSENBORG
Dylan Macallister 28
Kristinn Steindorsson 82

Onsdag 20. juli 2011 20:45
Champions League 2. kvalifiseringsrunde, Kopavogsvöllur, Kopavogur
747 tilskuere

Rosenborg [4-3-3]
Daniel Örlund - Mikael Lustig, Jim Larsen (Alejandro Lago 63), Simen Wangberg, Mikael Dorsin - Markus Henriksen, Fredrik Winsnes, Per Ciljan Skjelbred (Jonas Svensson 73) - Mushaga Bakenga (Morten Moldskred 46), Rade Prica, Trond Olsen

Gult kort RBK: ingen

Ubenyttede reserver: Erik Bråthen, Gjermund Åsen og Fredrik Midtsjø


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «Breidablik - Rosenborg 2-0» i forumet! Diskutér «Breidablik - Rosenborg 2-0» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2020 RBKweb