English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2019
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
Kommentar: Winsnes til Hammarby
Skrevet av Thomas Myren, 7. desember 2001, 15:36

Flere enn meg ble overrasket da det i går ble kjent at Fredrik Winsnes sin hjemmebane neste år heter Söderstadion og ikke Lerkendal.DOKTOR WINSNES: Legestudent i sin nye klubbdrakt.
Foto: Mats Strand, Aftonbladet
Siden Tippeligadebuten mot Brann i 1997 har Winsnes gått gradene i Rosenborg. Etter gjennombruddet høsten 1999, med scoring på Westfalenstadion mot Borussia Dortmund og karriehøydepunkt (så langt) sist vår med landslagsspill og kapteinsbindet på armen i RBK-treningskamper, fikk Winsnes seg en i trynet i høst. Med Ørjan Berg tilbake i storform, ble legestudenten skjøvet ut til innbytterbenken hvor han stort sett ikke kunne gjøre annet enn å diskutere sitt fremtidlige yrke med dr. Grøntvedt og hans menn.

Men selv om Winsnes i høst ble skjøvet ut i kulda, var det et sjokk at han hadde bestemt seg for å ta et friår fra legestudiene og flytte til Stockholm.

Særlig overraskende var tidspunktet. Det var jo i den kommende sesongen at Winsnes skulle spille seg inn i rollen som sentral midtbanespiller. 2002 blir som kjent Bent Skammelsruds siste sesong, og erstatteren skulle bli innprentet i rollen av læremester Skammels personlig.

Derfor mener at jeg Winsnes nå ødelegger for seg. I stedet for at han er den som blir lært av Skammels, får Hassan El Fakiri ta over lærlingplassen hans. Mye tyder på at RBK velger å kjøpe Hassan fra Monaco i sommer, og hvis han klarer å slå til, skal det mye til for at doktor Fredrik klarer å ta fra han plassen.

Akkurat det er litt trist. Fredrik er som kjent den siste spilleren fra eget "oppdrettsanlegg" som virkelig har slått til i den svart-hvite drakta. Fredrik kjenner Rosenborg inn og ut, og har faktisk blitt en av de med lengst fartstid på Lerkendal, tross sin unge alder.

Men forhåpentligvis blir alt som før når Winsnes, med mye billig fläsk og Systembolagvarer i kofferten, returnerer til Brakka ved juletider neste år. Plassen i spillergruppa "styre" bør da være ledig.

Det fortjener han.

Diskutér Winsnes-overgangen til Hammarby i debattforumet!


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «Kommentar: Winsnes til Hammarby» i forumet! Diskutér «Kommentar: Winsnes til Hammarby» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2019 RBKweb