English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2019
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
- Vi har utfordret hverandre
Skrevet av Thomas Myren, 24. oktober 2010, 23:59

Vadim Demidov syns gullhøsten med Nils Arne Eggen har vært veldig lærerik.


Foto: Thomas Karlsen

- Det er utrolig deilig å oppleve dette igjen med de gutta som vi har i stallen. Igjen har vi hatt en ufattelig sterk sesong med 19-9-0 så langt. Det er umulig å slå, konstaterer Demidov.

- Tromsø hang likevel godt med?

- Vi spilte en forferdelig kamp, men vi vinner og det er det viktigste i dag.

- Det lignet på 0-0-kampen som utsatte festen i fjor?

- Ikke hadde vi Bakenga på benken heller! Men vi hadde trua på det i dag sjøl om ikke alt stemte. Vi fikk det viktige målet og hadde noen store sjanser i 1. omgang også. Alt i alt var det fortjent at vi vant.

- Hva stemte ikke spillemessig?

- Vi var litt slitne. Vi spilte kamp på torsdag, og hadde etterpå bare en liten økt på fredag. Det var også en viktig kamp for oss å vinne, og var kanskje litt preget av det. Men vi sto fram og holdte sannelig nullen for andre seriekamp på rad! Da er vi bak fornøyde!

- Hvordan opplevde du vinnermålet til Prica?

- Det var utrolig morsomt. Det så ut som om Michael skulle få inn ballen eller få straffe, men så pirker i stedet Rade den inn. Det var en typisk goalgetter-scoring.

- Stor jubel både på banen og på tribunene.

- Ja, jeg håper virkelig at jubelen fortsetter ut i de sene nattetimer i dag.

- Etter festen er det et mål i seg sjøl å forbli ubeseiret?

- Selvfølgelig. Vi går for det. Det hadde vært fantastisk med en sesong der vi ikke taper. Det vil være uslåelig om vi klarer to kamper til uten tap. Da skriver vi oss godt inn i historiebøkene.

- To som allerede er i historiebøkene, er Strand og Eggen. Artig at de får runde av på topp?

- Det er fantastisk at de får avslutte med gull. De har hatt utrolige år her, og dette fortjener de virkelig. Nils har gjort en god jobb etter han kom inn. Hamrén skal også ha en stor del av æren for at vi vinner gull i år igjen.

- Hamrén la grunnlaget?

- Det syns jeg absolutt. Jeg håper han får komme på en av festene vi har i løpet av høsten. Han er hjertelig velkommen!

- Hvordan har det vært å ha Eggen som trener?

- Veldig morsomt! Jeg trodde ikke at jeg skulle oppleve det. Både ham og Drillo har jeg fått sjangs til å bli kjent med det siste halvåret, og det er utrolig stort for meg. Det har vært morsomt å jobbe med begge to, og jeg har fått god kontakt med dem. Nils Arne har utfordret oss og vi har sikkert også utfordret ham.

- Forandringa fra Hamrén har vært stor?

- Vi har utfordret hverandre, og det syns jeg er bra så lenge resultatene kommer. Vi er en spillergruppe som er veldig sterk og holder sammen. Det har vært noen fine møter, og vi har klart å ta gull med alle utfordringene vi har hatt. Det er veldig sterkt.

- Eggen mener dere fortsatt kan bli bedre før jul?

- Selvfølgelig kan vi bli bedre. Nå blir det også litt pause mellom kampene, og det kan passe oss bra. Det er lenge siden vi ikke har hatt to kamper i uka.

- Hva kan dere bli bedre på?

- Vi kan bli mye mer stabile. Vi hadde noen gode perioder der strukturen satt sist mot Atletico, men det er litt opp og ned fortsatt, så der kan vi bli mye bedre. Vi har byttet formasjon, og etter det har det satt seg veldig godt. Fortsetter vi med det, vil det bli veldig bra - neste år vil det bli enda bedre.

- To seriekamper uten baklengsmål er sjelden kost.

- Det er veldig viktig, og har litt med hva vi der bak har følt om hva vi skal gjøre og hvordan vi vil framstå som lag. Nils Arne har fått det på greip etter å ha sluppet inn veldig mye mål.

- Jobben blir enklere også for de framover når de slipper å score to mål i hver kamp?

- Ikke sant! Det blir enklere for oss alle, og det er veldig viktig. Vi har jobbet bra sammen med Nils Arne. Det står det respekt av.

- Hvordan blir det å forlate Rosenborg?

- Det blir veldig vemodig å forlate alt dette, men jeg føler jeg har gjort en veldig god jobb på de tre årene jeg har vært her. Jeg føler jeg i hvert fall har levd opp til forventningene folk hadde når jeg kom hit, fordi det var ikke store greiene. Jeg har så og si spilt alt og tatt to gull. Jeg er fornøyd med det jeg har gjort. Det blir trist å forlate gruppa, men noen ganger må man ta sjansene man får, og jeg sjansen jeg fikk nå, føler jeg at jeg ikke kunne gi slipp på.

- Du runder av med avansement i europaligaen?

- Det hadde vært fantastisk. Det er ingenting jeg vil mer!


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «- Vi har utfordret hverandre» i forumet! Diskutér «- Vi har utfordret hverandre» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2019 RBKweb