English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2021
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
Bech ute - Jönsson inne?
Skrevet av Thomas Myren, 27. januar 2010, 12:12

Troels Bech har forlenget kontrakten med Silkeborg, og dermed står Jan Jönsson trolig igjen som den klart sterkeste kandidaten til å bli ny Rosenborg-trener. Ansettelse av svensken vil kreve ei mellomløsning.


Foto: Thomas Karlsen

- Vurderer også Troels Bech (10.12.09)
- Jönsson er favoritt hos RBK (30.10.09)

Bech hadde kontrakt ut 2010, men kunne ha vært aktuell for å flytte til Trondheim allerede når danske sesongen er over i mai. Slik blir det altså ikke. Til tross for samtaler med RBK har suksesstreneren bundet seg til Silkeborg til sommeren 2012.

- Jeg føler meg helt overbevist om at ambisjonene, som i sin tid lokket meg inn i jobben, er noe vi arbeider målrettet med. Vi har tatt skritt for skritt i en tid der økonomien ikke er stor. Vi tar grundige skritt som vi merker i hverdagen, og det gir stor arbeidsglede - noe jeg har hatt, og som jeg regner med å ha fortsatt, begrunner Troels Bech overfor SIFTV.

Dermed virker altså Jan Jönsson som det klart sterkeste kortet. Men han har allerede slått fast at han akter å fullføre kontrakten med Stabæk ut året, og dermed er han først aktuell i RBK fra og med 2011.

Det er i den forbindelse at Nils Arne Eggen igjen er aktuell. Rosenborg har i øyeblikket trolig et valg mellom å engasjere en vikar hele 2010-sesongen eller å la Erik Hamrén bli værende til 31. august, slik som først avtalt. Sistnevnte alternativ krever altså et vikariat på tre-fire måneder avhengig av suksess i Europa.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «Bech ute - Jönsson inne?» i forumet! Diskutér «Bech ute - Jönsson inne?» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2021 RBKweb