English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2019
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
Mandagen gullhåpet ble tent
Skrevet av Thomas Myren, 23. september 2009, 08:05

2. mars var dagen det meste gikk på tverke. Likevel sovnet Erik Hamrén med et smil om munnen i Barcelona.- Det var en sånn dag da jeg følte at i år kan vi være med og slåss om gullet, slår Rosenborg-treneren fast overfor rbkweb.no.

RBK hadde brukt deler av forsikringspengene fra Abrahall-kollapsen på en tredje treningsleir på spansk jord. Etter å ha vært på Gran Canaria og La Manga gikk ferden denne gang altså til Barcelona.

- Vi hadde en ordentlig tung reise. Vi reiste klokken 04 fra Brakka og kom fram til Barcelona først klokken 16. Og da vi kom fram, var det ikke hva vi hadde forventet oss.

- Det var nok en misforståelse i begynnelsen, men det var bare ris, tomatsaus, litt brød og vann til middag. Da vi så skulle trene, fikk vi bare 45 minutter på oss før vi måtte ut på treningsbanen fordi det begynte å bli mørkt. Og da vi kom ned på treningsbanen, var ikke den akkurat som Wembley for å si det sånn - ikke som Lerkendal heller. Den var helt OK, men var ikke hva vi hadde forventet oss.

- Vi hadde dessuten reist til Barcelona for å få sol og varme sånn at vi kunne trene taktikk etter en kald vinter. Men så regnet det og var kaldt.

- Alt var i mot oss den dagen, og da tenkte jeg: "Undrer hvordan denne treningen blir?" Men det ble en ordentlig, ordentlig bra trening!

- Jeg tenkte å snakke om innstilling før treningen, men ombestemte meg: "Nei, jeg skal ikke si noen ting og kjører på." Det ble en trening med "grym attityd", og da følte jeg at "nå har vi kommet langt". Hvis vi viste samme innstilling resten av sesongen så ville vi være med og slåss om gullet.

- Og det har vi vist. Jeg tenker på snøstormen i Tromsø, 0-1 og spill med ti mann mot Start borte - jeg kan nevne mange kamper der vi har vist denne innstillingen.

- Tapene mot Qarabag og Molde står fram som de eneste nedturene?

- Det var mer at vi ikke hadde tilstrekkelig kvalitet i de to kampene. Som jeg har sagt, er vi langt i fra ferdige som et lag ennå, og det beviste disse to kampene. Men Qarabag var ikke så dårlige som mange ville ha det til - de slo ut Honka og spilte 0-0 mot Twente, som er et topplag i Nederland.

- Det var heller ikke noe feil med innstillingen mot Molde, som ble en veldig rar kamp å tape 0-5. Men det gjorde utrolig vondt - smertefullt. Jeg syns vi viser en veldig bra innstilling etterpå. Vi reiser oss.

- Vi har jobbet mye med dette med "attityd" - hva som kreves for å bli vinnere. Er man vinnere er det ikke masse unnskyldninger og sånt. Da kjører man på og har en bra holdning sjøl når det går tungt, konstaterer Hamrén, som i kveld håper å sikre sitt andre seriemesterskap på to år.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «Mandagen gullhåpet ble tent» i forumet! Diskutér «Mandagen gullhåpet ble tent» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2019 RBKweb