English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2019
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
RBK ønsker flere medlemmer
Skrevet av Thomas Myren, 28. oktober 2008, 23:52

Medlemstallet i Rosenborg Ballklub har begynt å øke. Nå skal klubben gjøre ytterligere grep.

- Vi vil forsøke å framheve stoltheten over å være med på å eie flaggskipet i Trøndelag, forteller formann Terje Svendsen til rbkweb.no.

Statusen som medlemsklubb gjør Rosenborg unik. I dag er de 1733 medlemmene alle medeiere. Mens alle konkurrentene i løpet av 90-tallet opprettet aksjeselskap for å hente inn penger, er RBK fortsatt et rent idrettslag.

- De andre klubber ble presset den dagen krybba var tom. Det er en trussel også for vår uavhengighet. Men klarer vi å bevare den, er vi i en unik posisjon, framhever Svendsen, og utdyper:

- Sjøl om de andre sier at "onklene" bare er snille og greie, så tror jeg at de i viktige beslutningssituasjoner blir presset til å gjøre ting som kanskje ikke er helt det beste for idrettslaget. Det mener jeg vi kan finne eksempler på hos klubbene som har etablert AS. Mange har solgt spillere på veldig ugunstige tidspunkt i sesongen, noe som absolutt ikke tjener de som har ansvar for å trene laget og prestasjonsgruppa, men som finansielt derimot er gunstig for de som har investert penger.

Nå ønsker altså Rosenborg å bli en enda sterkere medlemsklubb. En trend måtte bli snudd: Ved utgangen av 2007 hadde RBK 1448 medlemmer mot 1576 året før.

- Styret ble utfordret på sist årsmøte. Vi har diskutert medlemsnedgangen, og mener det er kjempeviktig å involvere medlemmene i stedet for at styret skal tro og anta, forteller Svendsen.

Derfor ble de frammøtte på medlemsmøtet tirsdag bedt om å komme med forslag til hvordan medlemskapet skal bli mer attraktivt. I løpet av kort tid vil samtlige medlemmer motta spørreskjema.

- Det er kjempeviktig at medlemmene skal få si hvordan de vil ha det. Det er betydelig potensial for forbedringer, mener Terje Svendsen.

En ny, eksklusiv webportal blir lansert ved årsskiftet. Der kan medlemmene diskutere både aktuelle og mer langsiktige emner, og ikke minst få svar fra ledelsen på spørsmål de stiller.

- Vi får snart opp en del løsninger som vi tror vil bedre kommunikasjonen mellom klubb og medlemmer, kommenterer Svendsen.

En annen viktig forandring blir utfasing av den offisielle RBK Fanklub. I stedet for to parallelle "interesseorganisasjoner" skal alle Rosenborg-supportere heretter oppfordres til å melde seg inn i Ballklubben. Trolig blir mange av medlemsfordelene i Fanklub flyttet over.

- Men du skal bare ikke være med for å få billett til Champions League eller cupfinale, mener Terje Svendsen.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «RBK ønsker flere medlemmer» i forumet! Diskutér «RBK ønsker flere medlemmer» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2019 RBKweb