English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2019
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
Kommentar: Bruk RBK-TV nyttig!
Skrevet av Thomas Myren, 29. oktober 2007, 20:38

En filmsnutt gjorde det enkelt for Trond Sollied å komme seg unna Belgia sist, og det er kanskje på tide med en reprise?

Midt under forhandlingene mellom Club Brugge og Olympiakos sommeren 2005 kom en oppsiktsvekkende video på merkelig vis belgisk TV i hende. På et opptak gjort av en kamerat under en "ferietur" på Kreta med innlagte Olympiakos-samtaler, takket Sollied like godt for seg sjøl som Brugge-trener:Brugge tolket hilsenen fra Hellas som en oppsigelse, og rev kontrakten til Sollied i filler. Ranværingen gikk til motangrep, og truet med søksmål for å ha fått sparken.

Historien endte i alle fall med at Olympiakos slapp å betale kompensasjon for å få ny trener. Et par minutters "hjemmevideo" signert Sollied og RBK-TV kan dermed være millioner spart for Rosenborg...

...dette er bare en spøk, Trond. Du er hjertelig velkommen til Lerkendal! For for øvrig få jordiske verdier å finne hos meg....


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «Kommentar: Bruk RBK-TV nyttig!» i forumet! Diskutér «Kommentar: Bruk RBK-TV nyttig!» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2019 RBKweb