English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2019
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
Varetelling i forsvaret
Skrevet av Thomas Myren, 6. oktober 2007, 11:01

Christer Basma og Fredrik Stoor er de eneste av forsvarsspillerne som er sikre på å fortsette i Rosenborg neste sesong.

Bjørn Tore Kvarme har allerede bestemt seg for å legge opp og kan få følge av hele fem forsvarskolleger når han forlater Lerkendal ved juletider.

- Vi må få på plass fakta gjennom en eliminasjon. Per dags dato har vi mange forsvarsspillere, og vi har selvsagt en plan for hvordan vi tenker det videre, sier Knut Torbjørn Eggen til rbkweb.no.

Den nyansatte sportsdirektøren må avklare framtida til følgende spillere:

Roar Strand har i utgangspunktet bestemt seg for å legge opp etter sesongen, men RBK vil gjerne ha kapteinen med videre.

- Vi holder en tett dialog med Roar. Han er en spesiell person i Rosenborg med sin fartstid, og det er en del opp til Roar sjøl. Spørsmålet blir hvordan kroppen føles og om motivasjonen er til stede. Er dette på plass, tror jeg vi vil være veldig villige til å komme til enighet, forteller Eggen.

Miika Koppinen har så langt ikke ønsket å forlenge kontrakten sin for å få prøve seg i et større utland enn Norge. Den endelige avgjørelsen blir tatt om to uker.

- Rådgiveren til Miika informerte oss om at spilleren prioriterte å finne seg en klubb i utlandet. Vi kom likevel fram til at det ikke var så stor avstand mellom partene i forhold til kontraktsforslaget vi hadde gitt. Med mer ettertanke kom Miika tilbake, og ville korte ned perioden for leting etter ny klubb til 14 dager. Han håper at vi eventuelt da fortsatt er villige til å bli enige med ham om ny kontrakt.

Mikael Dorsin er også ivrig på å flytte på seg når avtalen går ut ved nyttår, men heller ikke han har stengt døra helt.

- Vi er i dialog med hans agent. De har framsatt et krav, som vårt styre ikke har vært villig til å godkjenne. Vi må finne ut om kravet er absolutt fra deres side.

Alejandro Lago har blitt et offer for regelen om at bare tre spillere fra utenfor EØS kan benyttes i kamp, og kan være på vei bort til tross for at han har kontrakt ut 2008. Det er dessuten overhengende fare for at han ikke får fornyet arbeidstillatelsen sin etter bare å ha spilt ni av 32 kamper så langt i år fordi kravet egentlig er halvparten av kampen.

- Vi har hatt et møte med rådgiveren til Lago, Terje Liverød, om tida framover. Innen 1. desember håper vi å ha en konklusjon.

- Også NFF/UDI skal ha et ord i denne saken?

- Ja, det er et moment. Men det er noen kamper igjen ennå...

Andreas Nordvik ble hentet tilbake fra utlån til Haugesund, og fikk sin seriedebut mot Start. U21-landslagsspilleren er tilbudt en ny treårsavtale, men avventer å skrive under.

- Vi er enige om betingelsene i kontrakten, men Andreas har ønsket litt betenkningstid i forhold til hvordan han vurderer sine sportslige muligheter neste år. Jeg vet Knut (Tørum) har snakket litt med ham om hvordan han ligger an, og så får vi håpe på at han signerer, avslutter Knut Torbjørn Eggen.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «Varetelling i forsvaret» i forumet! Diskutér «Varetelling i forsvaret» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2019 RBKweb