Utskrift fra rbkweb.no

Jakter ny rekord
Skrevet av Thomas Myren, 5. oktober 2007, 16:29

Til tross for at Rosenborg sliter i serien, ser det ut til å bli ny tilskuerrekord for sjette året på rad.


FROM ALL OF US TO ALL OF YOU: RBK delte ut skjerf til samtlige tilskuere mot Schalke som takk for trofast støtte. (Trykk på bildet for større utgave)
Foto: Thomas Myren

Utsolgt på annenhver kamp (30.10.06)

I fjor var det i gjennomsnitt 19 440 på de 13 seriekampene på Lerkendal. Denne sesongen er snittet så langt 19 790. Med til sammen 35 030 tilskuere på de to siste hjemmekampene blir det ny rekord, og det er allerede solgt 20 000 billetter mot Odd på søndag.

- Vi vet at trønderne definitivt ikke er medgangssupportere, og foreløpig forhåndssalg tyder på at dette bekreftes nok engang, forteller en fornøyd markedsdirektør Erik Espeseth til rbkweb.no.

Utviklinga for tilskuertallene de siste årene har vært formidabel:Rosenborg har siden utbygginga på Lerkendal hatt et arbeidsmål om "20 000 fast på laget". Om den magiske grensa skal bli brutt må det komme 42 310 tilskuere på de to kampene. Det skal holde hardt, men RBK har ikke gitt opp.

- Vi har et "internt" mål om å passere 20 000 i snitt denne sesongen - noe som krever 21 155 tilskuere i snitt på de to siste kampene. Vår klare målsetning er fortsatt å klare det, selv om vi fikk en liten nedgang mot Sandefjord, sier Espeseth, som sikter til at "bare" 17 563 møtte for to uker siden.

Som takk for trofast støtte delte Rosenborg ut skjerf til samtlige tilskuere mot Schalke på onsdag - etter forslag fra tidligere Kjernen-leder John Inge Korsgat.

- Vi har lenge vært utrolig takknemlig for den fantastiske støtten Kjernen bidrar med på kamper - og ikke minst den gode supporterkulturen de står for. Vi har et ønske om å bygge videre på Kjernens arbeid, og har nå bestemt oss for at vi skal farge "Lerkendal i sort og hvitt". Dette er første bidrag - som en foreløpig takk, men også for å sette standarden for hvorledes vi ønsker Lerkendal skal fremstå i fremtiden, avslutter Erik Espeseth.

nyheter
forum