Utskrift fra rbkweb.no

Utsolgt på annenhver kamp
Skrevet av Thomas Myren, 30. oktober 2006, 14:37

Publikum strømmer til Lerkendal som aldri før. For femte året på rad ble satt rekord i tilskuersnitt.


ENORM STØTTE: "Gjennom vanskeligheter til stjernene."
Foto: Thomas Myren

- Kjernen og publikum har vært fantastiske i hele år. Sjøl da det blåste som verst i vår, var tribunene fulle. Vi har hatt fantastisk støtte og support hele veien, skryter Knut Tørum.

De 13 hjemmekampene i serien trakk i gjennomsnitt hele 19 440 tilskuere til Lerkendal, derav seks utsolgte kamper.

- Vi er meget ydmyke og imponerte over at publikum stiller opp i den grad de gjør. Tilskuersnittet er opp med nesten 2000 fra i fjor. Dette er overlegne tall i norsk sammenheng og overgår våre forventninger, sier en mektig imponert markedsdirektør Erik Espeseth til rbkweb.no.

Gjennom gullalderen på 90-tallet svingte tilskuertallene, men etter at Nye Lerkendal sto ferdig har det blitt rekord fem år på rad - de fire siste også norgesrekorder:Spesielt imponerende var oppslutninga under den traurige fjorårssesongen.

- Noen sier at trønderne er bortskjemte med mange gode resultater og prestasjoner, men det har de motbevist. De fortjente derfor å få en festkveld i går, mener Tørum.

I år ble det solgt 11 500 sesongkort på Lerkendal. Den overhengende faren for utsolgte kamper gjør nok at det tallet stiger i løpet av vinteren.

- Det ser meget lyst ut for framtida: Vi har Norges største og beste publikum, vi har et lag for framtida, vi er tilbake i toppen av norsk fotball og vi er klare for å ta steget ut i Europa. Vi gleder oss til å ønske velkommen til Lerkendal i 2007, og skal du være sikret fast plass, bør du sikre deg sesongkort, oppfordrer Espeseth.

nyheter
forum