English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2019
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
Slagplanen er klar
Skrevet av Thomas Myren, 22. juni 2006, 15:23

Det ble altfor mange uavgjorte kamper i vårsesongen. I høst skal Rosenborg igjen begynne å vinne.RBK begynner høstsesongen på 4. plass med 15 poeng. Det er hele ti poeng opp til serieleder Brann, men bare fire poeng ned til Start på direkte nedrykksplass. Utgangspunktet foran de siste 15 kampene kunne absolutt ha vært bedre.

- Vi må stabilisere prestasjonene våre. Vi har svingt fra veldig bra til dårlig. Skader er nok en av årsakene til dette. I andre seriekamp mot Start fikk vi for eksempel både Roar Strand, Daniel Braaten og Miika Koppinen skadet. Sånt setter sitt preg, sier Per-Mathias Høgmo til rbkweb.no.

Samtidig er det stort forbedringspotensiale hos flere på laget.

- Framover må hver enkelt spiller alltid være 100 prosent skjerpet, ville spille gode fotballkamper og ville trene godt. Det er den eneste måten å få stabilitet på, slår Høgmo fast.

Før sesongen ønsket Rosenborg-treneren at midtstopperne skulle bli mer involverte i oppbygginga av angrep. Denne taktikken har ikke fungert så godt.

- Vi har blitt for forutsigbare. Vi har trillet for mye ball i den bakre fireren, og dratt ned tempoet slik at motstanderne har fått for god tid, mener Høgmo.

- Nå jobber vi med å øke tempoet i spillet. For å få til dette, må vi ha et aggressivt og godt forsvarsspill. Slik kan vi få flere ballgjenvinninger, og kjøre hurtige overganger. I det hele tatt ønsker jeg at vi skal fokusere mye mer på overgangsspillet, forteller han.

Jan Gunnar Solli ble på forhånd utpekt som ny midtbanesjef, men også dette eksperimentet skar seg. I stedet må eldre krefter trå til.

- Jeg ønsker å bygge opp under den gode Brann-kampen, da Roar Strand, Ørjan Berg og Per Ciljan Skjelbred fungerte godt sammen. Rutinen til Ørjan er god å ha. Han er relativt godt trent etter ankelskaden, men vi er litt usikre på hvor mye belastning han tåler. Det gjelder å finne den rette balansen, avslutter Per-Mathias Høgmo.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «Slagplanen er klar» i forumet! Diskutér «Slagplanen er klar» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2019 RBKweb