English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2019
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
Iversen: - Et enkelt valg
Skrevet av Åsmund Sjøberg, 13. februar 2006, 15:14

Steffen Iversen er svært fornøyd med returen til Rosenborg.


TREÅRSKONTRAKT: Iversen skrev under for Rosenborg i ettermiddag.

Foto: Thomas Myren

- Dette er veldig moro for meg. Vi har hatt en dialog helt siden i høst, og nå føles det utrolig godt å endelig være tilbake. Det har tatt litt ekstra lang tid å få dette klart blant annet på grunn av familieforøkelsen, men nå er jeg bare veldig glad for å endelig være tilbake her i Rosenborg, fortalte en opprømt Iversen, da han ble presentert på Brakka i ettermiddag.

Steffen Iversen
Født: 10.11.1976 i Oslo
Høyde/vekt: 185 cm / 79 kg
Posisjon: Spiss
Tidligere klubber: Nationalkameratene, Astor, Rosenborg, Tottenham, Wolverhampton, Vålerenga
Seriekamper/-mål 2005: 19/7
Landskamper/mål: 59/12
- Statistikk klubblag
- Statistikk landslag
29-åringen har skrevet under på en treårskontrakt. Samtidig ble spekulasjonene om at spilleren sprenger lønnsbudsjettet til RBK avfeid fra alle parter.

- Dette er ikke et valg jeg gjorde på grunn av økonomien. Det var viktig for meg å få en langtidskontrakt nå, og det ville Rosenborg gi meg. Da var valget enkelt. Penger har jeg tjent nok av i karrieren, så det var definitivt ikke grunnen til at jeg valgte Rosenborg. Det er her jeg er oppvokst. Rosenborg har hele tiden vært klubben min, og det er i RBK jeg trives best. Valget var egentlig enkelt, sier Iversen videre.

Steffen Iversen er likevel spent på hvilken mottakelse han vil få fra RBK-supporterne, etter at han sjøl har kommet med flere til dels veldig negative uttalelser om klubben etter at han forsvant for ni år siden. Senest som VIF-spiller har han kommet med ufine håndbevegelser til Kjernen.

- Jeg har sagt mye dumt og feil opp gjennom årene, noe jeg sikkert ikke burde gjort. Men ingen er perfekte, og jeg håper vi kan legge slike ting bak oss nå. Sjøl om jeg ser at det har vært noen kontroversielle episoder, innrømmer Iversen.

Blant annet reagerer mange fans på at Iversen som Vålerenga-spiller i 2004 feiret seriesølvet med å stemme i "Rosenborg er ræva" sammen med Klanen.

- Det var helt sikkert ikke riktig av meg. Og jeg innrømmer at jeg synes det var vanskelig mens jeg sto der oppe. Men det er lett å bli revet med, og det ville sett rart ut om jeg ikke deltok på samme måte i feiringen sammen med resten av mine lagkamerater foran lagets fans. Å bli med på synginga var et valg jeg tok der og da. Det var sikkert feil, men jeg håper RBK-supporterne kan forstå hvilken vanskelig situasjon jeg var oppe i, forklarer Iversen, som legger til at han kun har fått positive tilbakemeldinger så langt etter at RBK-overgangen var i boks.

Den siste tiden har Iversen prøvespilt for en rekke britiske klubber, deriblant Portsmouth og Everton. Spilleren hevder at han gjorde dette bare for å holde formen vedlike mens den framtidige karrieren i RBK skulle spikres.

De neste månedene skal han bruke på å komme i kampform.

- Formen er OK, men jeg har tid på meg frem til seriestart til å bli i virkelig god form, avslutter en svært fornøyd Steffen Iversen, som slett ikke utelukker at han avslutter karrieren som RBK-spiller.

Hva synes du om overgangen? Sin din mening i forumet!


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «Iversen: - Et enkelt valg» i forumet! Diskutér «Iversen: - Et enkelt valg» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2019 RBKweb