Utskrift fra rbkweb.no

Kommentar: Same old story...
Skrevet av Åsmund Sjøberg, 1. mai 2005, 22:31

Gud veit hvor mange ganger man har stilt seg spørsmålet om RBK det siste året. Hvorfor er man så ustabile?

Nok en frustrerende kveld for oss RBK-supportere. Spillere vi veit er så gode, spillere som kan få til det utrolige på banen, fremstår igjen til tider som en gjeng middelmådigheter i norsk målestokk. Laget som totalt overspilte Fredrikstad sist helg med flott angrepsspill leverer en førsteomgang så svak at det er til å rive seg i håret av.

Hvorfor denne ustabiliteten, kjære RBK? Vi har slitt med den nå helt siden Ola By Rise overtok som trener i før fjorårets sesong. Det som før var vår styrke, har blitt vår svakhet. Variasjonene i prestasjonene er påfallende, og ikke minst enormt frustrerende.

Men, vi supportere får jo ikke gjort stort med det. Vi støtter laget våres i med og motgang, og håper at trenden snart skal snu. Vi ser i hvertfall glimtvis hva vi kan, og noe supert vårlag har vi vel aldri vært. Så skal se vi "snur kjerringa" på torsdag da serieleder Start kommer til Lerkendal.

Vi får ihvertfall se det positive i det. Vi taper ikke på en totalt sett noe under middels dag. De første 30 minuttene av 2 omgangen var ganske så bra, og her kunne vi fort gjort et mål eller to til. Så lenge vi tar poeng på dårlige dager som mot Glimt og nå LSK, så får vi bare glede oss til de kampene hvor vi virkelig kan si vi hadde en god dag. Kamper med så dårlig uttelling som mot FFK, kommer heldigvis ikke så ofte.

PS!! Det skal bli spennende å se hvordan man komponerer laget mot Start. Med Riseth ut med skade i dag, Koppinen på sykehus i helga og Hoftun ute med karantene så blir det spennende. Kan det tenkes at man prøver seg med Frode Johnsen som midtstopper? Og med Ørjan sin smell i dag, så får vi virkelig bruk for den brede stallen vår.

nyheter
forum